טענות בענייני קידומי תוכן הקשורים לבלוגיה

Master Stav

New member
משעשע ....

תוך דקות ומבלי להכיר אותי בכלל נתת דיאגנוזה רפואית פסיכולוגית מלאה ..... פעם אחר פעם אתה כותב נגד האתר, הבלוגיה, הקידום ומנהלי הפורום כאשר האחד עושה עבודתו בהתנדבות והשני הוא איש צוות בשכר . ולמרות שאתה טוען שהמניעים שלך הם בדמות
אני בספק ...לטעמי לפחות שלא טוב לי במקום ...אני לא שם אני לא רואה סיבה אמיתית להישארותך פה מלבד הצורך להראות עד כמה אתה "חכם,שנון,מיוחד,אנטי מימסדי,הילד הרע של האתר וכדומה ואתה טוען שמניעים שלי הינם של קידום ומה עוד ? מתי קידמו אותי לאחרונה ? מתי רשומה שלי הייתה בדף הראשון או בעמוד הבלוגיה ? האם זה שאני ממליץ על רשומות בבלוג שלי זה מטעמי קידום או שזה מטעמי פירגון ? האם זה שביקשתי מעוד אנשים להצטרף לזה, זה מה קידום ? פירגון ? האם זה שאני טורח לקרוא רשומות מהמומלצות פה ומחווה את דעתי זה קידום ? פירגון ? אני מניח שתצליח למצוא בכל דבר את הרע ולא את הטוב כך שאני משועשע .... אני רואה המון דברים טובים באתר המון אנשים שרושמים דברים שמענינים אותם צילומים, מתכונים, חוויות , כעסים, חברויות שנירקמו אני רואה עניין אמיתי בבלוגיה ברשומות שנוגעות במקומות הכי פרטים של אנשים אני רואה שעושים מאמצים אמיתים להרים את הרמה הטכנית של האתר כול הזמן אני רואה גם דברים לא טובים ,ההבדל בינינו, אני מסוגל להעיר עליהם מבלי להשפריץ מים על כולם אני מסוגל לבוא ולומר שמשהו מפריע לי ולהבין שלא תמיד ניתן לסדר אותו אבל לדעת שינסו ושלא מנפנפים אותי תתפלא היו לי לא מעט מילחמות פה בפרדס , אז איך תסביר שאני עם חיוך ועם יחסים טובים עם כולם כמה נמוך תרד בכדי להוכיח את שלא ניתן להוכיח ? מה הלאה ? תפיץ שאני מקבל שכר מתפוז ? משעשע כבר כתבתי

אם כי

הטענה שלך נכונה, עדיין, קודם לה משהו אחר. הנסיון לפוצץ דיונים כאלה בא פה כשריקת סיום למשחק, שמסתיים כשאחד המנהלים, או מוחק הודעות של מישהו, או שולח אותו למקום אחר, או שניהם יחד. וגם, כשאותו מנהל מצליח להעיר לגולש מסויים הערה ש"נדמה" לו כי היא מתוחכמת, בנסיון להשתיק אותו. פניו הקורנות מזחיחות, ולא הדעת, והחיוך הדבילי שמצטייר על שפתיו, הוא שנותן את האות ל"חבר'ה" לפוצץ את הדיון עד סופו. לפעמים אני אומרת לעצמי, שתכנית הריאליטי הטובה ביותר היא דווקא בפורום הזה. לדוגמה, בשרשור הנכחי, אחרי שהמנהל הנ"ל הבין לאיזה כיוון בדיוק נושבת הרוח, הוא החליט לפנות לגולשים בהודעה מרגשת. הוא מספר להם שהוא אמנם שמח לראות גם תכנים אחרים מאשר המלצות, והוא עושה את זה (עם אייקון כועס כמובן :) ), אבל מבקש מהם, שאלו יהיו דברים שמעניינים אותו. כמו למשל, סרגלים, פיצ'רים וכדומה. בשביל טענות ענייניות/ לגיטימיות, הוא מציע חלופות אחרות. כמה לא מפתיע :) לא, הוא לא אומר ללכת לפורום אחר אם כואב לך, (וזה כי הוא לא יכול בכל מקרה), הוא רק "מציע", "מזכיר", שיש מקומות נוספים כדאי לעשות את זה. כן, הוא ממש "שמח" לראות כאן גם תכנים אחרים. ואחרי כל זה, כשגולש אומר לו בעדינות שאלו הצעות סרק, מגיעה ההשתקה הסופית, ובעקבותיה, האות לשריקת סיום המשחק ע"י שחקן חיזוק השולח בדיחה תפלה. אז, "אם בארזים נפלה שלהבת - מה יגידו אזובי הקיר" ע.ה

Master Stav

New member
אף אחד לא משתיק אף אחד

המחיקות שהיו פה היו של ניבולי פה .... לכל אחד זכות להביע את דעתו , אבל הוא/היא צריכ/ה לזכור שגם דעות אחרות יכולות להישמע ....ולא תמיד כאלו שיעלו בקנה אחד עם שלו/ה ....

לפני שאני עונה לך

אני חייבת לעשות מה שנקרא, גילוי נאות. - אתה ואני מכירים בניק אחר שלי. מתוך ההכרות שלי איתך אני יכולה לאמר שאת הדברים שכתבת כאן, כתבת מתוך כמה סיבות. האחת שאני יכולה לגלות לך היא, שבאמת כתבת מה שכתבת מתוך נאיביות לשמה. את שאר הסיבות, אני מעדיפה כרגע לשמור לעצמי. ואהממ..אתה באמת מתחיל להשמע כמו אחד המנהלים. תנשום עמוק, תרגע. ע.ה

Master Stav

New member
ואשיב

ולצורך הגילוי הנאות ...זה לא באמת משנה אם אנחנו מכירים שתרצי תגלי אם תרצי .... ולגבי הסיבות שלי את טועה .....נאיביות ...אני בספק ..... זו דעתי ....

"ואשובה

אל הארץ הטובה". אני כמובן התייחסתי אך ורק לתגובה שלך שאמרה "אף אחד לא משתיק אף אחד". ע.ה

Master Stav

New member
אם לכך התכוונת

בואי נוסיף את המילים בפורום הזה ......מתאים ? אחרת סורי באמת שאין אני מבין ואם תרצי ....תוכלי להסביר

אני אנסה.

כיוון שאינך האדם המוחק, וכיוון שאינך חשוף לכל המחיקות שנעשות כאן, אינך יכול לאמר את מה שאמרת. להגיד בבטחון כה רב שמחיקות נעשו רק מפני שהיו ניבולי פה בעקבות זה שאדם אחר לא הסכים לדעתו של אחר, הם טעות ביסוד.- אני יודעת אחרת. אני יכולה להבין את הצורך שלך לצאת להגנת מי שעושה את זה, והמניעים שלך, הם שלך. אבל כשאתה מנסה להצטייר כאדם רציני ואומר דברים שאינם נכונים, אתה נשמע מאוד לא רציני. - פשוט, חבל לנקוט עמדה. מקווה שהובנתי. ע.ה

כשאדם כותב

בכותרת: "אף אחד לא מוחק אף אחד" - ובתוך התגובה שלו, יש פירוט למה שהוא התכוון. - זה אינו משתמע לשתי פנים. לא באמת צריך לכתוב "רק" כדי שיהיה מובן שזה "רק". ע.ה

wranger

New member
אה, כן, לרגע שכחתי את יכולת ההיקש המופלאה

של חלק מיושבי הפורום, לא חשוב שמות, לפיה השורה "לא באמת צריך לכתוב X כדי שיהיה מובן שזה X" יכולה להסביר מדוע דברים שמעולם לא נכתבו ומעולם לא נאמרו הופכים פתאום ל"אינו משתמע לשתי פנים".

אתה באמת

סתם מנסה למשוך דברים. אני לא מבינה את זה, אבל אשיב לך. תסתכל שניה למטה. בסדר? - כנראה שאתה לא קורא מספיק את סתיו, אני עשיתי את זה, אני יודעת איך הוא מדבר. ועכשיו תקשיב גם אתה, לא יזיק לך. אסביר לך באריכות ובסבלנות, שורה שורה. ** "אף אחד לא משתיק אף אחד" -- (זאת הכותרת) ‬ "המחיקות שהיו פה היו של ניבולי פה ...." -- (זו, בדיוק זו, התשובה. פה בדיוק נמצא ה"רק" כשאתה מתכוון אליו). (שתי השורות למטה, מפרטות את השורה העליונה) \ "לכל אחד זכות להביע את דעתו , אבל הוא/היא צריכ/ה לזכור שגם דעות אחרות יכולות להישמע ....ולא תמיד כאלו שיעלו בקנה אחד עם שלו/ה ...". ועכשיו, יותר מובן? כי אם עדיין לא, תוכל להסתכל בתשובתו הבאה של סתיו ובה התיקון, "לא מוחקים אלא אם מנבלים את הפה" (לפי דעתו). ההגנה סיימה את טיעוניה. ע.ה

wranger

New member
ההגנה סיימה את טיעוניה? חשבתי שאני ההגנה.

טוב, אני מודה, אני אכן לא קורא מספיק את סתיו. ולמען הסר ספק, יש עוד סיבות למחיקת הודעות מלבד ניבולי פה, בהחלט. למשל הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום.

אז חשבת.

סיבות אחרות יכולות להיות גם הממ.. נושאים שקשה לך להתמודד איתם, ואז אתה שולח לפורום אחר? - (סוג של מחיקה). וויכוח של גולשים כמו זה שמחקת הבוקר, ולא היו בו ניבולי פה? או למשל.. (אבל זה רק עם הנחת יד על הלב), "סתם" התנכלות למישהו ומחיקת כל ההודעות שלו? אני יוצאת עכשיו מהבית. אז גם אם אתה מאוד רוצה לריב איתי, ובהנחה שהייתי מסכימה :), זה מן-הסתם לא היה מתאפשר. אולי תלך גם אתה ל.. למצוא איזו מזוודה אבודה? יומטוב. ע.ה.

wranger

New member
עם יד על הלב - אני לא מתנכל לאף אחד.

ואני לא רוצה לריב איתך. אנחנו רבים? חשבתי שאנחנו מנהלים שיחה.

GinAndTonic

New member
אתה מתכוון הודעות שלא קשורות לפורום ושבמהותן

שאלה מרכזית אחת, עובדה מרכזית אחת, שאתם בבלוגיה פשוט לא מסוגלים להתמודד איתה. מחיקת ההודעות שלי, הן עוד עובדה לכך, שיש לכם רשימת מועדפים ויקירים, שעליהם אתם מגינים, ולעומת זאת - רשימה שחורה, כשלרשימה זאת הכבוד לקבל הודעות איום מבצלאל שירחיק אותם, או שפשוט הודעותיהם נמחקות קליל... תגיד אתה רציני?

wranger

New member
תגיד, אם קראת הכל עד להודעה שהגבת אליה,

האם עברת דרך ההודעה בה כתבתי על תיאוריית ההיקש המופלאה? כי אני לא יודע מאיפה אתה מסיק למה אני מתכוון, ואני לא יודע איך הסקת שקיימת רשימות יקירים מול רשימות שחורות, אבל הניסיון אומר שלא משנה מה אכתוב, אתה תמשיך להסיק כל מיני מסקנות שבאמת שאין לי מושג לאן הן עוד יגיעו.

Master Stav

New member
אוקי זה בהחלט ברור יותר

ויש בו הרבה אמת ... מה שכן אני יכול לומר שאני נמצא פה לא מעט ובזמן שאני פה לא ראיתי מחיקות של דברים שלא היתי מוחק בעצמי אם כבר אני חושב שהחברה פו רכים מידי ...לא מבין את הצורך שלהם בהלקאה עצמית לפעמים אבל אני לא מי שנימצא עם היד על האיקס כך שאני אתקן ברשותך ובתודה ואוסיף לא מוחקים אלא עם מדובר בניבולי פה ככל הידוע לי . לגבי המניעים שלי את מוזמנת לומר או לשאול הן פה והן בפרטי אני חושב שתופתעי

למעלה