|טרולאלו מכם שלא התגייסו/יצאו מהצבא

|טרולאלו מכם שלא התגייסו/יצאו מהצבא

איך ההורים שלכם הגיבו ? אני פשוט סקרנית כי ההורים שלי , שהם צמד שמלאנים ליברלים לקחו את זה ממש קשה , אמא שלי כועסת ואבא שלי לא דיבר איתי בהתחלה ועכשיו הוא מדבר איתי אבל זה ממש שובר לו ת'לב שאני לא מתגייסת . איך ההורים שלך הגיבו ?

נכון , זה פורום אביב גפן

אבל זה גם פורום שאני כותבת בו הרבה ואני יודעת שיש פה דיי הרבה אנשים שלא עשו צבא , אז לא ראיתי סיבה שלא להעלות את זה פה. ד"א, את אומרת משתמטים כאילו זה מילת גנאי , לרגע חשבתי שיש לך משהו נגדי

ובשורה התחתונה

זה לא הפורום המתאים לשאלה הזו. ולהתגאות בהשתמטות מצבא הגנה לישראל גם לא מוציא אותך כ"כ חכמה.

נתוש ז

New member
את חכמה גדולה...

מרוב כסילותך לא הבחנת כי היא לא התגאתה בכלום אלא חיפשה אנשים שיהיו שותפים איתה לאותה לאותו המעשה. הזכות להתאגדות היא זכות רלוונטית. אומנם היא הייתה צריכה לפתוח "OFF" או לנצל"ש, אבל זה לא נותן לך שום זכות לדבר אליה בצורה תקיפה וגועלית שכזאת. אני לא מבין מה אנשים כמוך עושים בפורום אביב גפן.. טוב בעצם אתם מאוד מזכירים את אביב גפן החדש.

נתוש ז

New member
תורידו ת'פוזה. לא נאה לך לדבר על זה

אז אל תקרא את הדיון. כל אחד עם מסכה של פוזות פה...דווקא במקום שהוא אמור להיות האליטה של החופש.. כמה מוזר. אם לא נאה לך אתה באמת יכול ללכת..

אווווףף

אין לי סבלנות , אין סבלנות לויכוחים , אין לי סבלנות לתגובות לא רלוונטיות,אין לי סבלנות לתוקפנות,אין לי סבלנות לאנשים . את לא רוצה, את יותר ממוזמנת שלא להגיב. זה לא קשור לאביב גפן ,לפחות לא ישירות,כמו 50% מהשיחות האחרות פה רדו לי מהגב!

את העלת נושא כזה

טעון... את מצפה שלא יהיו ויכוחים? את בדרך עקיפה דרשת את הויכוח הזה! קיצור אני מקווה שהבנת שזה לא הפורום המתאים, רובנו גאים להיות חלק מצבא הגנה לישראל... וזה ממש לא מתאים.

רק משהו אחד

בתור אחד ששומע אביב גפן בערך מגיל 13 והייתי בהופעות שלו משנת 1991עוד לפני שמישהו בכלל הזכיר את המשפט דור מזוין נכון אביב השפיע עליי המון וגם לי בזמנו היו חששות לגבי צבא אבל הבנתי בסוף שהמדינה הזאת שלי ואם אני רוצה המשכיות אני אגן עליה גם בגופי.צודקים חבריי הפורום שלא נכנסים איתך לדיון כי הפורום הוא לגבי האמן והמוזיקה שלו נטו.

T A L 123

New member
לגבי האמן זה גם אומר על חייו של

האמן לא? ולווא דווקא רק על המוזיקה שלו...

Simple Sam

New member
מה הקשר?

היא רק אמרה שזה לא מתאים לשאול שאלה כזאת,הפכת לגמריי את הכל. בכל מקרה,לדעתי זה בסדר גמור שפתחת את השרשור הזה.

נתוש ז

New member
מה זה הבולשיט הזה?

ועוד אתם מדברים על זה בתמימות כאילו אתם באמת צודקים. זה כן מתאים לפתוח דיון של "אני מתגייס שבוע הבא וזה קשה לי", אבל אין מקום לפתוח דיון "אני לא מתגייס וזה קשה לי"???מה ההבדל?! הרי אני רואה דיונים כאלה כל יום בפורום אחר, אז למה הדיון ההפוך לא מתאים?! אולי באמת זה היה אמור להיות OFF, אבל זה לא מצדיק דיבור כזה..לא תקיפות כזאת..ולא כלום ממה שהלך פה הרגע.

למעלה