|טרולאלו מכם שלא התגייסו/יצאו מהצבא

מעכבת

New member
אף פעם אי אפשר להבין את ההודעות שלו

אבל אני חושבת שמה שהוא ניסה להגיד זה שהיא סתם ילדת שמנת יפת נפש ושלהגיד "לי צבא לא מתאים" זה קל,אבל בלי זה לא תהיה לנו מדינה.

כנסו תגידו לי למה המספרים המוזרים

7695 כי זה לא נורא להיות דיסלקט

מעכבת

New member
חחחחחחחח

אין לי מושג מי אתה אבל אתה מצחיק אותי כפרה עליך פשוט

hello girly

שלום חמודהלה. נשמע קצת כאילו את לא בטוחה עם עצמך. אם הסיבות שלך לא להתגייס מספיק חשובות לך ואת מאמינה בהן ממש- אז זה מספיק. לא תמיד ההורים מגבים או יגבו תהחלטות שלנו ופלעמים זה חרא אבל אם את שלמה עם עצמך אז תרימי תראש, תתגאי במה שעשית ואם את תהיי שלמה עם ההחלטה בסוף כולם מסביבך יהיו בטוחים בה כי את מפגינה בטחון. גמני לא עושה צבא ובהתחלה היה לאימאלה קשה אבל כשהיא ראתה שזה טוב לי, אז זה הספיק לה. תהיי שלמה עם עצמך, לכי לפי הלב. בהצחלה בהכול. ואל תתני לאפ פלצן להגיד לך מה המדינה הזאת צכה, ומה לא צכה.

אז ככה..

קראתי את כל התגובות ויש לי הרבה מה להגיד. קודם כל ,לגבי אם זה לגטימי או לא לגטימי שאני לא עושה צבא , אני בכלל לא מתכוונת להתווכח, לא בשביל זה העלתי את הנושא, וזה לא רלוונטי כרגע . לגבי אם אני גאה או לא גאה, כן אני מאוד גאה בזה שאני לא מתגייסת , אבל שוב זה לא רלוונטי. לגבי התנדבות במקום , אני עכשיו בעיצומה של ש"ש ואחרי זה אני ש"ל . העניין הוא שכל זה לא חשוב, כל מה שחיפשתי היה לשתף לגבי הבעיייה שלי עם ההורים ולשמוע גם מאחרים כי יש פה המון שלא התגייסו / לא סיימו את השירות. בכל מקרה , אם להיות כנה, אני דיי מתחרטת שהעלתי את הנושא , זה לא שזה לא הפורום הנכון כמו שזה פשוט לא האנשים הנכונים . יום טוב (אה ,כן , ותודה לאלה ששלחו לי הודעות, זה מחממם את הלב מאוד.)

plane crazy

New member
איך השאלה שלך מתאימה לתקופה שלי..

אני כבר חצי שנה בצבא והתגייסתי עם רעל.. אבל מה זה רעל! היום אני מבין שצבא זה לא בשביל ואני באמת חייב הקלות ניסיתי לבקש שבוע מיוחדת אבל אף אחד לא רואה שאני באמת צריך את זה.. מה שאומר שהצבא זה גוף אטום לגמריי אני מחר הולך להציב להם תנאים לאיך שאני רוצה שיהיה השירות שלי (ויש שם כמה תנאים שזה לטובתם) לא מתאים להם? ביי ביי צבא. ועכשיו לתשובה |את חפירה| במשך חודש בערך הכנתי את אמא שלי לאפשרות שאני אצא מהצבא והיא הייתה בהלם כל פעם שהזכרתי היום היא כבר אדישה לאפשרות.. אני חושב שהיא מבינה אותי שקשה לי שם.. אבא שלי היה גם בחייל האוויר במשך 27 שנה.. אז אני מתאר לעצמי שזה דיי מאכזב אותו אבל לדעתי הוא צריך להבין אם את מרגישה שאת לא רוצה להתגייס אז אל תתגייסי.. אחר כך זה סתם בעיות לצאת מהצבא.. ולכם חברי הפורום (לפחות הקרציות שבינכם) אולי פשוט תשתקו? לא מתאימה לכם השאלה אז פשוט תקפצו. זה רק עושה אותכם עלוקות שאתם באים עם התגובות העאלק מייבשות שלכם. תתבגרו טיפשים.

לך,

תקשיבי, אחרי מחשבות רבות אני אומרת לך (ואחרי שנה בצבא) צבא זה חשוב, אם כל הפצפסטיות וכו'. אני בגילך הייתי כמוך, התגייסתי לצבא בידע שאני מנצלת אותו ולא הוא אותי. אמנם זה מה שקורה, אבל מעבר לזה, אחרי 3 חודשים בבית בגימלים הבנתי שאין מה לעשות המידנה שלך נוצרה על ידי הצבא- הצבא מורכב מילדים כמוני כמוך - אנחנו כעם כל כך נרדפים על ידי העולם, כל אחד רוצה להרוג אותנו ומה? בלי הצבא לאן? אז כן, "זרקי" שנתיים מחייך המלאים תובנות היישר למדינתך, לא יקרה כלום. מעבר? החלטת שאת לא רוצה צבא, ואת שלמה עם ההחלטה, לא משנה מה יגידו ההורים,החברים, במורה בתיכון... העיקר שתיהיה שלמה עם ההחלטות שלך (ואם את שואלת את זה, כנראה שאת לא שלמה). אני אישית מציעה לך, תתגייסי...(ואת זה אני כותבת לך אחרי 13 שעות בבסיס מול מחשב עריכה, מעייף נורא)

T A L 123

New member
למה להורים צריכה להיות בעיה עם זה?

כל אחד ומה שהוא מחליט לעצמו,ואם הוא החליט שלא מתאים לו צבא אז זאת זכותו

בטח שלהורים תהיה בעיה עם העניין,

כואב להם לראות את הילד שלהם בבית/עובד/משלים בגרויות, בתקופה בחיים שלו שהוא צריך ללכת לתרום לצבא שלנו. אולי לך ה נראה נורא לגיטימי, להם לא.

hagzi

New member
נאמ...../images/Emo29.gif

אמנם יש לי עוד זמן עד שאני מתגייסת (או לא..), ואפילו עוד לא קיבלתי צו ראשון (נו מה, כולה 16 וחצי), אבל אני איתך באותה דעה, וכשהעליתי בפני ההורים שלי בפעם הראשונה שאני לא רוצה להתגייס אלא לעשות שירות לאומי במקום אמא שלי נחרדה, והסתכלה עלי במבט די מעליב. אבא שלי היה בעדי כי הוא היה קרבי והוא יודע כמה שצבא זה רע, וצה"ל רק פגע בו... ונכון אני עוד לא יודעת מה אני אעשה עוד שנתיים ואני עדיין שוקלת אם להתגייס או להיות ג'ובניקית ולהוציא פטור מרובים או משהו כזה, אבל אני באמת יכולה לומר להיות חזקה ולעמוד מאחורי ההחלטה שאת עשית, ותדעי שלתרום לחברה (בעיני לפחות) הרבה יותר מועיל ונכון מאשר ללכת לצבא ולשחק במלחמות (בקשה אל תגיבו על מה שאני אומרת... הדעות שלי לא באמת שוות ויכוח), ולא משנה מה אומרים את תרוויחי ממה שתעשי (אני יודעת כי אני בעצמי השנה עובדת עם הרבה מאוד ארגוני התנדבויות, נוער בעייתי, מפגרים וכד'). לא משנה איך מסתכלים עליך כשאת אומרת שאת פציפיסטית (ואלה יכולים להיות מבטים די קשים), תחזירי מבט ותשמרי על הדעה שלך, ועל האידאולוגיה שלך!

../images/Emo85.gifקיבלו

לא היתה להם ברירה בהתחלה הם היו טיפה בשוק אבל אני עושה שירות לאומי ואני תורמת פי 500 בערך ממה שהייתי תורמת אם הייתי מתגייסת אז הם סבבה עם זה לגמרי עכשיו בהצלחה חומד, ועצה שלי..אל תתני לאפחד להשפיע על ההחלטות שלך

מעכבת

New member
אז ככה...

א' - הוא לא שאל אותך איפה את עושה הוא שאל את רפיקי ב' - איפה בלוד?

צבא??

333300 כי סיגריה אחת לא עוזרת!! בוא נאכל טוסט גבינה עם קולה בהזמנהה אז בואוו ננסה עד שיהיה טוב עד שיהיה נקבור את המחשב בבריאות קצת נתחשב אז בוא ננסה עד שיהיה טוב עד שיהיה נקבור תעניייםםםם כי ארומה זה טעיםםםםםםםם אז בואו ננסה עד שיהיה טוב עד שיהיה לכסף הנצחי לתאבון שלייייי אז בואו ננסה כי אני הכי טוב כי אני רגיש

MooKuSh

New member
עדין לא ממש אקטואלי בשבילי

אבל כולם די יודעים שיש מצב שאני לא אעשה צבא.. לא סגורה על זה, יש זמן להחליט. אבל יש את האופציה. וקיבלו את זה טוב מאד, די כמובן מאליו כי בסך הכל זאת החלטה שלי, וכי יודעים שיש מאחורי זה משהו. ואם בןאדם מעיד על עצמו שזה ידפוק אותו אף אחד לא יכול להגיד לו אחרת.

למעלה