|טרולאלו מכם שלא התגייסו/יצאו מהצבא

chris benoit1

New member
לכל אלה שלא עשו צבא

ושאין להם בעיות בריאותיות שמנעו מהם לעשות צבא...בושה וכלימה להם..אנחנו מדינה בסכנה שחייבת שעד אחרון האזרחים ישרת בה וייתן את תרומתו...לדעתי צריכים לשלול כמה זכויות מאלה שלא עושים צבא...כלומר לא לקבל אותם להרבה עבודות ושגם לא יצביעו בבחירות ועוד דברים

אגואיסטית

זה לא שיש לך בעיה רפואית ואת אפילו לא דתיה (למרות שגם הן יכולות לעשות צבא בלי בעיה). את ילדה מפונקת ואגואיסטית. המדינה הזו נותנת לך הרבה, ורק בזכות הצבא את עדיין חיה פה ונושמת, אז לתרום בסך הכל שנתיים זה ממש לא נוראי. ותאמיני לי שאני ממש לא מורעלת צבא, ואני אוכלת בו המון חרא ורק מחכה ליום השחרור שלי. אבל הצבא לימד אותי דברים כמו בגרות ואחריות. הכנה נהדרת לחיים. אני הייתי מגיבה בדיוק אבל בדיוק כמו ההורים שלך. ואת. את יכולה פשוט להתבייש. ואם אין בך אפילו לא טיפה של בושה, אז אני זו שמתביישת בך.

ישראל לא קמה על מגש של כסף

ישראל קטנה במפה יש שם אנשים ססגוניים עם דמעות יבשות אבל אין פה הרבה נפט ושמתקדמים לאט מהר אפשר לראות אחד נופל אחד חוזר ושני שהלך להתפרפר ואם יונה לא מתגייסת אז מי את שאני יגיד לך, אז לכי לבנות סירה שאולי תשאר פה עוד מאה שנה ואם יציעו לך ממתק ברחוב תבדקי שאין שם חול, ואם יציעו לך צבא בקרוב אז אל תתקרבי לכחוליםםם המנייקים מה שניסיתי להגיד לך שאל תתגייסי לכחולים

תנוחי

זה מה שהצבא הכניס לך לראש אה? המסגרת הדפוקה דפקה גם אותך.. בגרות ואחריות עלק... את חיה במטריקס בשנתיים דמיוניות, שום הכנה לחיים..

למעלה