ט"ו באב שמח!! D:

Rocketshipper

New member
ט"ו באב שמח!! D:

ולכבוד ט"ו באב אנוכי ואור (אבוד עצות) כתבנו פיק משעשע ביותר לכבוד המאורע הזה. אומנם הוא רובו פוקימון, אך יש בו מוטיבים דיג´ימוניים ואף סצינה דיג´ימונית מן העונה השניה ששונתה מעט. מי שמגלה ראשון זוכה בפרס XD

יאקומו

New member
איזה יופי!

אהבתי... אבל... מה הקטע מדיג´ימון? הקטע שרואים את פנינה דבורין, וזה בעצם דנה דבורין? בעצם... כשחושבים על זה, זה דומה לקטע עם אוקווה ומיוטיסמון, בעולם החלומות, או עולם האשליות, או איך שלא קוראים לזה...

Rocketshipper

New member
בינגו!! D:

זכית ב- מלא
ו-
והמון המון
לא מה שציפית הא? XD

יאקומו

New member
תודה, תודה...

*קדה ידה ומחזיקה את האוסקר* "... אני מודה לכל מי שעזר ותמך בי והביא אותי עד הלום ואלו: אנשי הסיפר (אלו שכתבו את הסיפור, למי שלא מבין) לדיג´יליסטה על הפורום הנפלא הזה, ולהוריי ( האחרון נדוש, הא?)

star_female

New member
XDD

זה היה גדול! אהבתי! XDDD לא גדול כמו גיי פורס וואן, אבל אף פיק לא מושלם ^^; זה היה ממש מצחיק!! וכל הכבוד ליאקומו, כי אני לא הייתי מזהה את הסצנה ^_^

Rocketshipper

New member
חחחחחחחח תודה.....

אבל לא נעים "לא גדול כמו גיי פורס וואן"... אור לא כתב את גיי פורס וואן :/

Digi Lista

New member
שכחתי להגיב...

קראתי את כול חלקי הסיפור עוד בבוקר ושכחתי להגיד כמה אהבתי את העניין(היו קטעים שדיי הצחיקו אותי...לצחוק זה בריא...)ואת הקטע שמזכיר את אוקווה ומיוטיסמון גם זיהיתי... ממש יפה!באמת!

DiGiHiLa

New member
יום אהבה שמח כולם...

אה כן וגם בוקר טוב..... אני כבר אמצע תמונות

DiGiHiLa

New member
שיט מזה לא הולך לי....

אני יעשה ריסט ואחזור ביי בנתיים

יאקומו

New member
טוב, הנה אני מביאה עוד תמונה...

טאקארי, נכון? אני די חדשה בדברים... תודה star_female!!!!!!!!!!

יאקומו

New member
נכון אמרתי...

שיש לי תמונה ש"יש לקארי כאב ראש" (אחד מההתקפים האלו) אז הנה זה:

star_female

New member
*^^* זה בסדר..

את לא צריכה להודות לי.. זה כיף לעזור ^_^ כן, טאקארי... זה לא מסובך להבין את השמות של הזוגות כשיודעים את השמות היפניים של הילדים.. זה פשוט שילוב של השמות: טאקרו+היקארי --> טאקארי.

למעלה