תמונות סוראטו
R Rocketshipper New member 24/7/02 #35 טאקארי כן! אני שמה טאקארי! מה יש? >.< זה פשוט תמונה חמודה מאחד הפרקים ^^; הייתי חייבת לשמור אותה
D Digi Lista New member 24/7/02 #42 אהה זה מהפרק... שבו הם תיכננו להישאר בעולם הדיגיטלי ושהגדולים יצאו למחנה....
D Digi Lista New member 24/7/02 #39 אז כמו שקבענו.. היום הזמן לחגוג הכי הרבה(ואני אפילו מוכנה להתגבר על הכעס העצום שלי...)אז יום שמח! (וכן, מומלץ להוסיף את ההודעות לשרשור הזה...חוסך לי עבודה...)
אז כמו שקבענו.. היום הזמן לחגוג הכי הרבה(ואני אפילו מוכנה להתגבר על הכעס העצום שלי...)אז יום שמח! (וכן, מומלץ להוסיף את ההודעות לשרשור הזה...חוסך לי עבודה...)
D Digi Lista New member 24/7/02 #44 יאללה להפציץ...../images/Emo103.gif אני היום לא מדברת אל עצמי, אני מאוד מקווה לדבר עם אנשים אבל משום מה נראה לי שכרגיל אני נשארת לבד...זה לא מעודד...
יאללה להפציץ...../images/Emo103.gif אני היום לא מדברת אל עצמי, אני מאוד מקווה לדבר עם אנשים אבל משום מה נראה לי שכרגיל אני נשארת לבד...זה לא מעודד...
D DiGiHiLa New member 24/7/02 #46 אחותי.... אני אית ךאת לא לבד אני רק צריכה למצוא מקום טוב שיש בו תמונות..........
D Digi Lista New member 24/7/02 #52 כן... הבנתי את מה שאני כן,לא,כן,לא...אני שמחה שאני לא לבד כאן(אבל באמת, כול מי שכאן כרגע, השמיעו קול!)
כן... הבנתי את מה שאני כן,לא,כן,לא...אני שמחה שאני לא לבד כאן(אבל באמת, כול מי שכאן כרגע, השמיעו קול!)
D Digi Lista New member 24/7/02 #49 תתחילי מ... הקישורים שבפורום, וגם באתרים שם תלחצי על קישורים...או שפשוט תיכנסי למנוע חיפוש(אלטהויסטה מעולה לדעתי)ופשוט תתחילי במשימת ההתאבדות...
תתחילי מ... הקישורים שבפורום, וגם באתרים שם תלחצי על קישורים...או שפשוט תיכנסי למנוע חיפוש(אלטהויסטה מעולה לדעתי)ופשוט תתחילי במשימת ההתאבדות...