ט"ו באב שמח!! D:

יאקומו

New member
תמונה מדליקה! לפחות לדעתי...

מתחת לתמונה היה כתוב (באנגלית): "דיוויס לא אוהב מה שהוא רואה, טי.קיי כן...

Snake Bandage

New member
איזה קומיקסים מגניבים!!!

בתור מעריצה מושבעת של ארוקנימון, אני חייבת להגיד שאני מתה על הקומיקס השני. D=

יאקומו

New member
האתר:

תיכנס לאתר www.digimon-kids.up.co.il, ומש ללינקים, ואז לך לאתר "הארמון הדיג´ימוני של סורה" (או משהו כזה) תירד בתפריט ודי למטה יהיה כתוב "peg-art" תיכנס, ומתחת לציור שרואים את סורה מציירת את ביומון, יש קישור, שם האתר יש שם מ-ל-א (!!!!!!!!!) גלריות של דיג´ימון וכמה של סדרות אחרות (11 גלריות דיג´ימון ו-3 גלריות של איזו סידרה שאני לא מכירה...) הם בעיקר מתייחסים למימי, סורה וקארי וה-כ-ל שם על זוגות! דרך ארוכה, הא? הנה תמונה אחת, שמראה כמה דיוויס סובל מהיחס של קארי...

Morphia

New member
ארר... טאיטו... לא לילדים קטנים...

אמרתי לכם, אם אתם ילדים קטנים ()^^ בעיה שלכם שנכנסתם

burhtk1

New member
תמונה יפה.....

היום לפחות אני מקבל את ה-מדפסת\סורק\פקס\ועוד משהו ~_~ אז אולי אני יסרוק את הציור שציירתי (אבל אני לא ממש יודע לצייר...) תגידו יש לכם עוד תמונות כאלו? .)_(.

Morphia

New member
תודה, וכמובן. pg-13 ומעלה

התמונה הזאת תמיד עושה לי... גרר... כי אני פשוט חולה על שוקולד... אני מקווה שלא פרסמתי אותה כבר (זכרון איום ונורא יש לי, וכוח לעבור על שאר התמונות בפורום אין לי).

Goggle Girl

New member
**********.********** ../images/Emo23.gif

kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! ***.*** *מחבקת את דייויס הזאב הרע* למה הרשעים אף פעם לא חמודים כל כך?!?!?!?!?! *****.*****

Snake Bandage

New member
מה זאת אומרת הרשעים לא חמודים?!

בטח שהרשעים חמודים! טוב... לפחות חלק מהם... אבל יש רשעים חמודים. ^^ ובאמת דיוויס הוא זאב רע חמוד... ^____^

fay valentine

New member
ברור שיש רשעים חמודים

הרבה פעמים באנימה יש רעים שהם בישוננים לאללה וחלק מהמעריצים אוהבים אותם יותר מאשר את הטובים... לדוגמא: (חוץ מהקייזר כפי שכבר צויין) וישס מ-קאובוי ביבופ. בישונן.

למעלה