אהה! חמוד!! *-*
S star_female New member 25/7/02 #145 דאיקן עם ורדים... למי שמכיר את התמונה של הטאיטו (שמו אותה פה לפני כמה ימים..) XD
א אבוד עצות New member 24/7/02 #61 קומיקס שציירתי מזמן התלבטתי אם להראות אותו כי זה ישן וזאת פעם ראשונה שציירתי אותם והם לא יצאו משהו ^^; אבל לא נורא, זה הפרק הראשון בסדרת הדמי-קומיקס שלי (שמכילה בינתיים רק 2 פרקים אבל צפויה להתרחב). אמנם הוא קצת עצוב אבל בהחלט קשור לאהבה, אז תהנו!
קומיקס שציירתי מזמן התלבטתי אם להראות אותו כי זה ישן וזאת פעם ראשונה שציירתי אותם והם לא יצאו משהו ^^; אבל לא נורא, זה הפרק הראשון בסדרת הדמי-קומיקס שלי (שמכילה בינתיים רק 2 פרקים אבל צפויה להתרחב). אמנם הוא קצת עצוב אבל בהחלט קשור לאהבה, אז תהנו!
R Rocketshipper New member 24/7/02 #64 אני מתה על זה!! *סיגנון ביאנקה* a.k.a שירלי קדימה אור!! נתנקש בגרמנים הארורים האלה!!!
D Digi Lista New member 24/7/02 #67 באמת יפה! הוכנס ברגעים אלה לגלריה(+ עוד ציור של לי שנראה לי שהדף השני של הגלריה "ציורים של חברי הפורום" שייך כמעט כולו לה...)
באמת יפה! הוכנס ברגעים אלה לגלריה(+ עוד ציור של לי שנראה לי שהדף השני של הגלריה "ציורים של חברי הפורום" שייך כמעט כולו לה...)