ט"ו באב שמח!! D:

DiGiHiLa

New member
תמונה

רגע עכשיו חכי חצי שעה חחח אני עדיין לא מוצאתתתתת!!! אגב למה התכוונת במה שכתבת לא הבנתי כלוםםם

DiGiHiLa

New member
איפה את אחותי???

אני אחפש בדרך שלי חחחח כבר מביאה תמונות(מקווה)

Digi Lista

New member
אני אסביר...

התכוונתי שתיכנסי לקישורים של הפורום, מהם תיכנסי לאתרים(אין לך הרבה אפשרויות כי עדיין לא עדכנתי יותר ממה שכבר היה...)אחרי שתסיימי באתרים האלה תלחצי על link בהם ומהם תגיעי לעוד אתרים שגם מהם תוכלי להגיע לעוד אתרים... או שתיכנסי למנוע חיפוש ותכתבי באנגלית דיג´ימון(או שם של דיג´יגורל, או מה שאת רוצה)והם כבר ימצאו לך(זה תפקידם..) אישית אני ממליצה על מנועי החיפוש יאהו(www.yahoo.com) ועל אלטהויסטה(www.altavista.com)ואני בטוחה שלא תתאכזבי(אני לא התאכזבתי...)

Digi Lista

New member
מישהו מוכן להושיט ../images/Emo45.gif לעזרה?...

אם אני שוב לבד כאן אני פשוט מתחילה לחשוב שזה אישי נגדי...איך יכול להיות שתמיד כשאני כאן ולא חשוב באיזו שעה כולם מקבלים "רגליים קרות" ובורחים מבלי להשאיר עקבות?...אני באמת לא מפחידה כול כך...(אני באמת מנסה שלא...)אולי מישהו מוכן להסביר לי את העניין?

DiGiHiLa

New member
את מפחידה?!

את לא מפחידה אף אחד אחותי...סוראטו בקרוב?חח

Morphia

New member
גם אני פה! תתיחסו אליי...

*בטון של טיקי* אני מיוחדת!!! אהם... טוב... אז ימאטו וטאיצ´י עדיין בארון, אבל טאקרו דיוויס (תסלחו לי שאני לא כותבת את שמו היפני) וקן יצאו מהבית לכמה זמן ויחזרו מאוחר יותר... אז אני קצת משתעממת לי...

star_female

New member
אני כאן!

אני כבר אשים תמונות... ואני ממליצה על גוגל google.com ... זה מנוע החיפוש הכי טוב שקיים!

star_female

New member
דאיקן, במקלחת...

זה חלק מקומיקס יותר ארוך, אבל כל תמונה בו בנפרד ויש הרבה תמונות... אבל זאת ממש חמודה *_*

Rocketshipper

New member
אני מכירה את הקומיקס הזה!!

והם לא במקלחת!! הם בבריכה!! XD גם יש איזה קטע שרואים את דייויס או קן מחזיקים בגלגל הצלה כזה

star_female

New member
ארר... לי זה נראה כמו מקלחת....

ואין קטע עם גלגל הצלה... לפחות ממה שיש לי ^^;;

Rocketshipper

New member
כן כן זה בריכה!

אם זה עמוק, מגיע להם עד הכתפיים, הם משחקים בהשפרצות, וגם אין שוט "רחוק" שלהם באמבטיה, זה בהחלט בריכה

Goggle Girl

New member
איך אני יכולה לשים משהו שאין? ../images/Emo23.gif

איך יכולתח לפספס את זה?! ;-; חרשתי את האתר בדיוק כמוך! ;-; טוב, לא בדיוק...

למעלה