יאאאאאאאא נטלי במקום השני!!!!!!

GRIUHSR

New member
כן גם במילנו יש אפליה נכון ...

תלמדו להפסיד בכבוד מה יש לכן !

יו2לושש

New member
עזבו את כל הריבים לרגע

מה יהיה עם הפורום?? יוזנח וישכח או ימשיך ויטופח???

לדעתי

כל הכבוד לך על האכפתיות והדאגה לשמירת קבוצת האנשים בפורום. גם אני חשבתי על זה. מה יהיה ? הרי חלק מאיתנו אפילו נפגש באקראי זה עם זה בכיכר ונוצר קשר שאמור להמשיך באינטרנט אז מה יעלה בגורלו ? אז לדעתי, ואני מרגישה גם בצער על סיום הקשר הצפוי בין כולנו בפורום, בכל זאת, הקשר נוצר מתוך תמיכה משותפת בדוגמנית זו או אחרת שכל אחד ואחת ממנו תמך בדוגמנית שאהב/ה. משנגמרה התחרות, גם הקשר יסתיים. הקשר מתבטא בכתיבה בפורום וזה המקום לסיום הקשר בין כולנו. כמובן, שנשאר בשבועות הקרובים לעדכן אחד את השני בלדעת מה קורה עם איתן, אולי נוכל לראות מישהי מהן (אני אתעניין בקריסטין) באיזשהי עבודה עם פרסמואי או משהו כזה... אבל אלה עדכונים, שבטח מנהלי הפורום ישקדו להביא כדי באמת לשמור על הפורום. אם יעשו כך, יועילו לכולם והפורום ימשיך לעניין אותי. מלבד זאת, חשבתי היום על מישהי שפגשתי, שגיליתי שהיא כתבה לפורום בשעות הקטנות של הלילה ופעם שעברה לא התכוננה למבחן.... וזו עוד סיבה למצוא את היתרון בסיום התוכנית (סיום התוכנית זה אומר גם סיום הפורום איכשהו). זה לא שהפורום יתפרק לו או יסגר חלילה. הפורום בוודאי ימשיך להתקיים, אבל אני משערת שאנשים פחות יכנסו אליו והוא יפוך לרדוד החל מבעוד מס' חודשים מהיום. אבל לפני שתדאגי לסיום הפורום, ניתן מקום לשירשורי עדכון ודיונים על התוצאות ועל המשך דרכן של כל אחת מהדוגמניות. בטח נראה אחדות מהן בתוכניות בוקר וכו' אז יש למה לצפות.

idanasor

New member
כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

לא משנההההההההההההההה מה תגידווווווווווווווו זה מהשופטים שלנו בחרו וגם הקהל בביתתתתתתתתת אין לכם מה להתלונןןןןןןןן!!!! לא יכול להיות שכולםםםםםםםםם טועים ואתם צודקים............ תפסיקו לקלקל היא זכתה מזל טוב!!

Oוכ7יה

New member
וכמו שאמרתי כבר...

ניראל הפתיעה אותי. ובגדול. כנראה שהיא באמת הייתה צריכה איזה ניעור מהמגזר שלה .. (מעניין מה עשו לה) היא יפה, היא יפייפיה. וכנראה שהאגרסיות שלה פשוט הסתירו מעייני את יופיה האמיתי. גם צבעו לה את השיער - יותר יפה לה ככה :) חחחחחח אני בשוק שאני מדברת טובות על ניראל. לאורך כל התוכנית לא אהבתי אותה בכלל (טוב זה בגלל ההתנהגות הכלכך מגעילה שלה) ופתאום היא רגישה ועצובה ולא תוקפנית זה הרי היה צפוי אחרי שהיא תיפגוש את המשפחה והפמליה שצמודה לה מה שיעשו לה... ווי ווי - זה שיתק אותה. מקווה שתפסיק להמשיך עם הרחמים העצמיים שלה של "הערביה המסכנה" ושתשאר יפה ותשתוק. כי כל הרעל שהיא הפיצה רק שיחק לרעתה. בת אל :)

יוסטוס

New member
ברחוב יש בחורות הרבה יותר יפות.

ראיתי את הגמר ופה ושם את התוכניות במהלך העונה ואני יכול להגיד שהבחורות האלו לא מושכות בשיט..הם לא משהו בכלל אולי לאחת או שתיים יש נתונים טובים..אז או שהם מחפשים דוגמנית ברמה או שיסגרו את התוכנית הזאת.

לא כולן

אני מוכנה להתחייב לך שאם במקרה, ייצא לך לפגוש את קריסטין במציאות ותהיו עם עוד נשים יפות מסביבך, אז יהיה לך קל יותר להבחין שקריסטין היא באמת הזוהרת והיפה ביותר כך שבליבך תגיד "וואלה זאתי כבר דוגמנית על. מה היא עושה ברחוב?!". אני נשבעת לך שזה מה שתגיד בלב.

בושה ..

מזה צריך להיות?! נטלי כזה היית צכה לזכות?! שמתם לב שלפני שנטלי חזרה אז לא היית אפחד שהיא באמת יהודיה!! ניראל-- ערביה מימי- אתיופית אליסיה--- רוסיה כמו שאמרתי בוששששששששששששששה.. ועוד ערבייה צכה "לייצג" אותנו בסוף כאילו לנו אין מספיק בנות יפות!

GRIUHSR

New member
מה את דפוקה !? רוסי אתיופי זה...

לא יהודי !? התחלקת על השכל ! מגזענות כזאתי אנחנו מפחדים ! תמחקו את הדבר הזה !

y a m a i

New member
אין לי כוח לענות לגזענות יותר

(אני אשאיר לכם לעשות צחוק מעצמכם), אבל אני חייב להבין את מה שכתבת פה: "אתיופיה" היא לא יהודיה? ורוסיה היא לא יהודיה? אני מניח שגזענות באה בעסקת חבילה עם טפשות.

GRIUHSR

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif למנהלת../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

למחוק את ההודעה הגזענית הזאתי זה פשוט ביזיון! מתי שמעת שלהיות רוסי יהודי ואתיופי יהודי זה לא יהודי !

GRIUHSR

New member
לאורי זה באמת לא אישי

כי זה באמת מעציב אותי שאתה אומר שאתיופי ורוסי זה לא יהודי אז אני מתנצל אולי אם קצת הגזמתי כי זה קצת עצבן אותי .

למעלה