לדעתי
כל הכבוד לך על האכפתיות והדאגה לשמירת קבוצת האנשים בפורום. גם אני חשבתי על זה. מה יהיה ? הרי חלק מאיתנו אפילו נפגש באקראי זה עם זה בכיכר ונוצר קשר שאמור להמשיך באינטרנט אז מה יעלה בגורלו ? אז לדעתי, ואני מרגישה גם בצער על סיום הקשר הצפוי בין כולנו בפורום, בכל זאת, הקשר נוצר מתוך תמיכה משותפת בדוגמנית זו או אחרת שכל אחד ואחת ממנו תמך בדוגמנית שאהב/ה. משנגמרה התחרות, גם הקשר יסתיים. הקשר מתבטא בכתיבה בפורום וזה המקום לסיום הקשר בין כולנו. כמובן, שנשאר בשבועות הקרובים לעדכן אחד את השני בלדעת מה קורה עם איתן, אולי נוכל לראות מישהי מהן (אני אתעניין בקריסטין) באיזשהי עבודה עם פרסמואי או משהו כזה... אבל אלה עדכונים, שבטח מנהלי הפורום ישקדו להביא כדי באמת לשמור על הפורום. אם יעשו כך, יועילו לכולם והפורום ימשיך לעניין אותי. מלבד זאת, חשבתי היום על מישהי שפגשתי, שגיליתי שהיא כתבה לפורום בשעות הקטנות של הלילה ופעם שעברה לא התכוננה למבחן.... וזו עוד סיבה למצוא את היתרון בסיום התוכנית (סיום התוכנית זה אומר גם סיום הפורום איכשהו). זה לא שהפורום יתפרק לו או יסגר חלילה. הפורום בוודאי ימשיך להתקיים, אבל אני משערת שאנשים פחות יכנסו אליו והוא יפוך לרדוד החל מבעוד מס' חודשים מהיום. אבל לפני שתדאגי לסיום הפורום, ניתן מקום לשירשורי עדכון ודיונים על התוצאות ועל המשך דרכן של כל אחת מהדוגמניות. בטח נראה אחדות מהן בתוכניות בוקר וכו' אז יש למה לצפות.