יאאאאאאאא נטלי במקום השני!!!!!!

MeetLofe

New member
טוב זה נהיה מציק

חשתם מה חשתם תרגיעו קצת הבחורה זכתה תפרגנו היא זכתה בכבוד. אני רק מאחל לה שתצליח ורחוק מהארץ שתצליח במילאנו כמו שהיא הצליחה אז כי זה מגיע לה ניראל חביבצ'ית את מלכה כפרע עלייך = ]

יא חביבתי

מה המצב?

pinkdor

New member
ניראל היא מלכה ושום דבר לא יעזור...

זה היה כזה ברור שברגע שניראל תזכה, אנשים יאשימו את התוכנית באפליה מתקנת ובבחירות מומצאות ובנסיון להדחיק גזענות, אבל דיי עם זה. מספיק לחיות בסרט שעובדים עליכם. זה לא שקר! ניראל זכתה ברוב הקולות ואין מה לעשות בנוגע לזה. אני אישית אהבתי את כולן. אני לא חושב שניראל יכולה לייצג את המדינה שלנו כדוגמנית בגלל האופי שלה אבל ללא ספק, היא יפייפיה ובתמונות היא ממש פוטוגנית. האמת שניראל גם עשתה את התוכנית מעניינת. בתחילת התוכנית הייתה אחת שכל הזמן התבכיינה שנוגעים לה בשיער והיא הייתה מעניינת עד שהיא הודחה ובפרקים האחרונים האופי של ניראל הכניס קצת אקשן לסדרה ואני חושב שבלעדיה, העלילה הייתה קצת משעממת. אין כמו הויכוחים בין הבנות! בכל אופן...בקרוב הדוגמניות 3! אז יש למה לחכות... להתראות בינתיים דורון נ.ב חשבתי שיביאו את ויקטוריה לגמר...מזה אני מאוכזב, פייר.

yz1978

New member
סחטן יא חביבתי!!!!

אני בחרתי בניראל ושמחתי לראות שאכן לא רק אני חשבתי שהיא אכן ראויה להיות דוגמנית "של ישראל". הוכח שאנחנו לא יותר גזענים מאחרים ולא פוסלים את המיעוטים ונותנים פידבק למי שראוי,להזכיר לכם את בחירת השיר לארוויזיון של אדי בטלר,בן לקהיליה השחורה העיברית. בהצלחה ניראל וקחי את העצות שנתנו לך ויתכן תעשי זאת בגדול. salam alekum ohti

fighter21

New member
ניראל- רנא רסלאן החדשה.. לא ראויה

ניראל נבחרה בדיוק מאותה סיבה שרנא רסלאן בזמנו נבחרה למלכת היופי של ישראל. זה לא שהיא היתה הכי יפה, וגם אין לה את הלוק הכי מעניין, אבל למפיקי התוכנית היתה הרגשה שהדבר יביא הכי הרבה עניין ורייטינג לסדרה, כהכנה לעונה הבא. אם אתם חושבים שההפקה, והנהלת התוכנית לא מתערבת בהחלטות השופטים אתם טועים. בסופו של דבר, כל פעם שכל הסימנים הראו שניראל הולכת לעוף, ושכל המתמודדות הצביעו נגדה, היא חזרה בעזרת השופטים, על מנת לשמור על הרייטינג שהושפע לטובה מה"קאט פייט" עם מימי.. הדבר לא נבע משיקולים מקצועיים גרידא.. ניראל, את אולי נחשבת יפה במגזר הערבי (ואולי גם בחלקים מסוימים באיטליה) אבל לרוב העולם שמעריך דוגמניות ללא פנים מחוטטות, ללא נמשים שחורים ללא ג'ומעה באף וללא שיני ערפד את פשוט כונפה. בהצלחה בבסטה בכפר במכירת הפיתות, תעבדי על כישורי המשחק שלך, בעיקר על המשפט "מה לשים לך בפיתה??? חומוס? ג'יפס? סלאאאאאט...?" סליחה, שכחתי שבכפר לא יקבלו אותך, כבוד המשפחה את יודעת...

RealityTV

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי עם "מה לשים לך בפיתה??? חומוס? ג'יפס? סלאאאאאט...?" ..חחחחחחח

ברקפסיט

New member
נראללל את ממש אבל ממש ../images/Emo12.gif

גועל נפש איך בחרו בערביה שתייצג את ישראל?! מה כבר היא יכולה לייצג בנו הרי גם ככה היא לא כזה אוהבת יהודים ולא נראה לי בכלל שהיא תתגאה שהיא מישראל היא תראה קצת דולרים היא תמכור את ישראל בדיוק כמו שרנא ראסלן עשתה עברה לבעל האיטלקי שלה באיטליה ונטשה את ישראל היא בכלל לא מדברת על ישראל כי היא בכלל שונאת את ישראל גועל נפש שבחרו בכזה דבר ממש גועל נפש

Cm 2004

New member
כל מתנגדי הזכייה למינהם../images/Emo198.gif../images/Emo104.gif

(ובכוונה השתמשתי באייקונים האלה) יש לי כמה דברים לומר לכם.. נתחיל עם דבר 1 שרובכם נוהגים להגיד והוא עצם "העובדה" (הרי אתם יודעים הכל) שניראל אמרה לציטוטכם בלבד! שהיא שונאת יהודים. אז כמה דברים.. אנשים אף פעם לא יפרגנו ותמיד יהיה להם מה להגיד! ותמיד יחפשו להמציא דברים,להמציא שמועות ולשכוח שקודם כל מדובר בבנאדם וישר לחפש ולעשות בלאגן סתם בלי סיבה! אז חלאסססס עם זה! דבר שני נראה לכם הגיוני שבנאדם שחי במדינת ישראל יצא בהודעה תקשורתית כזאת כשכולם מסביבו יהודים אפילו שהוא אינו יהודי? תחשבו בהיגיון! עוד דבר.. חלקכם כאן חושבים שזוהי וודאי פוליטיקה! והכל מכור (וזה אכן הגיוני לחשוב ככה בתעשייה הזאת) הרי זאת טיבת המחשבה שלנו! אנחנו תמיד טוענים לתרץ ולחפש מסקנות שמשהו לא מוצא חן בעינינו או שהדבר שאינו רצינו שיקרה אכן קרה! אז נכון.. ניראל היא ערביה! ואנחנו ישראלים והעולם בו אנו חיים כיום לא מהווה סיבה לאהוב ולקבל את זה.. אבל תזכרו שמדובר כאן בבנאדם (היא לא אשמה שהיא נולדה ערביה!) כמו שאנחנו לא אשמים בהיותנו ישראלים! זאת עובדה קיימת לא דבר שאפשר לשנות! ניראל עשתה דרך ארוכה,מקצועית ולא קלה! ומי שראה את כל התוכנית בוודאי שם לב לכל זה וראה זאת! בתוכנית הזאת לא מעניין אם אתה אשכנזי,ערבי,בוכרי או לא יודע מה.. מתעלמים מאותם "הבדלים". די! תעשו תהבדל הזה! מספיק עם כל הגזענות הזאת! תקבלו ת'עובדה הזאת כפי שהיא! ותתחילו לפרגן ותחשבו טוב טוב במקום לתקוף! ניראל באה מתרבות אחרת ממקום לא קל ועברה מכשולים רבים כדי להגיע למקום שהיא נמצאת בו היום! ומבחינה מקצועית גם הזכייה הזאת הגיעה לה היא קיבלה אותה בצדק! היא הלכה נגד עקרוני הדת שלה וחוקי המגזר הערבי כדי להגשים ת'חלום הגדול ולהגיע לרגע הזה שיכריזו את שמה בתור הזוכה הגדולה! הלכה נגד הרוח,נגד כולם! והתרכזה במטרה ולא נתנה לשום דבר להפריע לה (גם אם היה לא קל והיו מכשולים רבים בדרך!) והיו! אז בבקשה מכם.. תייחסו חשיבות להודעה הזאת תחשבו טוב טוב לפני שאתם שאתם פותחים את הפה בצורה הזאת! ודי כבר עם השנאה הזאת תעשו ת'הפרדה הזאת!

MYHOT3

New member
ניראל היא ישראלית כמו כולנו ../images/Emo70.gif

והיה מגיע לה לזכות לדעתי מימי סתם צבועה ששחיקה אותה הטובה מול המצלמות והיא עשתה לניראל את המוות והיא הסיטה את כל הבנות נגדה.

ללוווש

New member
נכון!!! תבינו את זה כבר ../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

תבינו!!!!!!!

למעלה