יאאאאאאאא נטלי במקום השני!!!!!!

מדעה אובייקטיבית לחלוטין

הגיעה לה לזכות..היא הכי מתאימה שם מבין כולם, לא התלוננה לעולם! והיא לא אמרה אף פעם שהיא שונאת יהודים אז מי שאמר את זה שישב בשקט ולא יפלוט סתם שטויות כי הוא ימני קיצוני! זאת תוכנית דוגמנית- לא השגריר, עזבו את הדעות הפוליטיות שלכם ותסתכלו על הבנות כ-בנות נטו ולא על הדת שלהן!!!

ברודי

New member
מה הקשר לימני קיצוני עכשיו?

אני רואה את עצמי כימנית קיצונית [פחות או יותר
] וזה בכלל לא קשור. אני העדפתי את כריסטין בגמר ועדיין לא כזה מפריע לי שערבייה היא "הדוגמנית הבאה של ישראל" ראבק זה רק תוכנית טלויזיה.. קצת פרופורציות

TaZ girl 18

New member
נו זה מה שאמרתי..זו תוכנית

כתבת שהיא אמרה שהיא שונאת את היהודים... וזה שקר! ראיתי את כל הפרקים שהיו + מאחורי הקלעים ומשפט כזה לא יצא מהפה שלה! אז לא סתם להפיץ שטויות... ועובדה שלא טעיתי לגביי הדעה הפוליטית שלך.. אבל סבבה גם אני ימנית
וזה אולי נראה קצת מוזר שערביה היא הדוגמנית הזוכה של ישראל אבל צריכים להיות אובייקטיבים בדברים כאלה ולא לבוא מרקע של דעות קדומות !

TaZ girl 18

New member
העובדות מדברות בעד עצמן

אם ראית את כל העונה מתחילתה ועד סופה היית רואה שהיא זו שבאמת מגיעה לה לזכות. היא הקריבה שם המון !!!!!!! דבר שני יש לה לוק אחר.. כריסטין אומנם יפה אבל גם לה יש פאקים בפנים..אף אחד לא מושלם! אבל נמאס כבר מבלונדות...העולם רוצה\ מחפש משהו אחר...ועובדה שלא היה אחד שלא אמר לניראל שהיא מתאימה לעולם הזה! ובין כל מי שהייתה בגמר...דוגמנית היא הכי קרובה למילה הזאת..אף פעם לא התלוננה...עשתה כל מה שאמרו לה, יצאה הכי טוב בצילומים...קיצר..היא תצליח ומגיע לה ודיי להיות רעים..כי אם היא לא הייתה ערביה לא היו כל הדיבורים האלו..וכמה שתגידו אין קשר ובלה בלה...זה בולשיט !!!!!

hanashim

New member
ניצחה אבל בחיים היא תפסיד

אוקי ניראל זכתה אבל היא ניצחה במשחק בלבד בעוד חודש כאשר יגידו את השם שלה אף אחד לא ידע יזכור המורשת השמרנות המשפחה שלה תהרוג את הקריירה שלה עוד לפני שהיא התחילה

broken16

New member
רגע רגע

"שונאת יהודים"? אהא, היא שונאת יהודים ותשתתף בתוכנית יהודית, תגור בארץ יהודית ותגיד את זה בתקשרות?! זה נקרא שמועה! מימי? "יריתי ב...ערבי" לזה אתם לא מגיבים? זה שערביה "אמרה" משו זה נורא איום מזעזע נוראיי להשמיד את העולם לזרוק ת'ערבים לגרמניה... ומה עם היהודית? לה מותר להגיד הכל?! מימי שונאת את ניראל מאז שנכנסה לתוכנית, ואני לא מבינה בכלל למה נתנו לה מקום שלישי, הגיע לאליסיה, קודם כל בגלל שהיא רצתה לזכות ולא כמו מימי שאפילו לא התאמצה, שבעטות נפלה לתוכנית ונשארה שם רק בגלל הריב שלה עם ניראל, רייטינג... ניראל כפרה--מזל טוווווובבבבב אבל רק דבר אחד הפריע לי אצלה, בפרק האחרוןן, פתאום מפריע לה ללבוש בגדים תחתוניים? חחחחחח היא הצלטמה בלי בגדים בכלל...! טוב, תהנוווו ניראל מזל טוב, ונטלייייייייייי יא מעמוליתתת מזל טוב..:)

MYHOT3

New member
מימי סתם צבועה.שונא אותה היא הסיטה

את כל הבנות נגד ניראל מתחילת התוכנית. סתם ברנגית קטנה. שלא תשכח מאיפה היא באה מאפריקה

broken16

New member
נכון, הגיעה מזבל ופתאום רואה את...

עצמה דוגמנית, ועוד היא אומרת "בטעות אני פה" בטעות בטעות כפרה למה שלא תארזי את עצמך ותחזרי חזרה לשם

ערבובה

New member
לכי חפשי את העולם האמיתי!!!

מימי לא הסיטה אף אחת או אחד!!! והיא בכלל לא צבועה אני מכירה אותה בתור בן אדם והיא פשוט מקסימה מאיפה החוצפה שלך לדבר עלייה ככה? ניראל התנהגה כמו חזירה!!!!
אפילו הסמיילי לא ממחיש את ההתנהגות והפרצוף האמיתי הדוחים שלה! פשוט פדיחה הניראל הזו! ואין לי נגדה שום דבר היא יפה אבל לא הכי יפה כמו מימי או כמו אליסיה את פשוט בושה אם את חושבת משהוא רע על מימי ועל שאר הבנות!!!
ניראל התנהגה מגעיל ובגללל זה אני נגדה ושהוא אז לכי חפשי מישהוא שיעורר אותם להסתכל לאנשים בבפנים ולא בחיצוניות!
מימי = ש-ל-מ-ו-ת!!!!!!!

nusha15

New member
ניראלו'ש מכל הלב מגיע לך!!

ניראל מגיע מגיע מגיע לך!!! בהצלחה שיהיה לך!!! את חזקה ואת תצליחי! יחביבתי!!! נטלי מותק גם לך לא חסר!!את מדהימ!! מימי פנים מעלפות!! בהצלחה לכן!

nata23

New member
מזל טוב !

נטלי סבג רק שתדעי לךך שאני חולה עליךךךךךךך ואת מדהימה!!

nata23

New member
מקום שני גם גאווה!

וסליחה שפתחתי שירשורר היתבלבלתיי!

fighter21

New member
ניראל- אפלייה מתקנת

שיקולים מקצועיים, ניראל לא יפה, את יודעים מה, יש אפילו כמה ערביות פטימות יותר יפות מהקובבה הזו.. עוד 4 שנים היא תהיה כבר עם 4 ואלאדים קטנים ועם תחת בגודל של התחת של מיקי בוגנים.. בהצלחה בהמשך הדרך חביבתי..

MeetLofe

New member
מתוקה

לדעתך היא לא יפה להזכיר לך מה היה במילאנו? את באמת צריכה תזכורת?לא נראה לי,יופי. הסוכנויות הכי גדולות שיש אהבו אותה הקנאה אבל אוכלת מה לעשות

למעלה