יאאאאאאאא נטלי במקום השני!!!!!!

Green Day rulez

New member
ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

PurpleShezif

New member
פשוט בושה

כל אחת שם הייתה יותר יפה ממנה מצטערת אבל היא לא יפה יותר מכל ערביה אחרת שראיתי רואים שהיא ערביה והיא מכוערת, האיפור ששמו לה לא מסתיר את זה 28 אחוז בבית הצביעו לה? יודעים מה , לא מאמין הכל פה פוליטיקה, להראות שערביה זכותה בדוגמנית של ישראל אני מתבייש היא מכוערת ותישאר מכוערת, חבל, כל המשימות שלה היא הייתה גרועה וחוץ מלצעוק היא לא יודעת לעשות הרבה, התאכזבתי

Oוכ7יה

New member
היא מאוד יפה מספיק

נכון יש מצבים שהיא פחות יפה ולאורך כל התוכנית לא אהבתי אותה אבל היום היא הפתיעה אותי בשמלה האדומה.. גם צבעו לה את השיער... כנראה שהיא הייתה צריכה באמת איזה שטיפה מהמגזר שלה בשביל לחזור לקרקע ולהיות בת אדם..... ומה? מסתבר שאני חוזרת בי כרגע. היא יפייפיה

ללוווש

New member
היא ב כ ל ל לא יפה! ב=כ=ל=ל!

L U Z I A

New member
וואו../images/Emo88.gif../images/Emo15.gif

ארין ספק שהיה מגיע לניראל לזכות. יפהפייה אמיתית
עכשיו תסבירו לי את הקטע שכל הבנות התנפלו עליה ו"כל-כך" שמחו בשבילה? ובמיוחד קרן ששיחקה אותה כל הזמן?
זה לקח פאקינג שעתיים

מכור

לא שיש לי בעיה עם ניראל, או התנגדות מסוימת כלשהי אבל הפעם זה היה בהחלט מכור וידוע מראש. פתטי... במיוחד הקטע שבו היא בכתה...

טוב שהיא נבחרה ולא מימי

אני שמחה שניראל זכתה זה לא אומר שעם היא ערביה היא לא יפה אז כולם תבינו זה המצב ותקבלו את זה |סלינק|

../images/Emo182.gif../images/Emo155.gifיואו אני לא מאמינה../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif מימי הייתה צריכה להיות מקום ראשון, אחרי זה אליסיה ואחרי זה נטלי../images/Emo70.gif פשוט הרסו את כל העונה באמת ראיתי כל פרק ועכשיו כל כך ביאסו אותי../images/Emo70.gif אוף היא כזאת מכוערת, איך היא נבחרה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

אני בהלם היסטרי!!!

מה קרה לאנושות?!?!?!? ניראל?!?!? איכס!!!!!!!!!!!!!!!! מה עובר על האנשים בבית? תתביישו לכם! מימי המושלמת!!!

ויצg

New member
הדוגמניות 2 מישחק מחור וידוע מראש

תוכנית מפוברקת כולל התוצאה הסופית והכל בגלל הרייטינג.אני מקווה שהצופים יצביעו בשלט ויעברו לערוץ אחר.

נטלי מקום 2 ../images/Emo68.gif

כל הכבוד לנטלי על הדרך חזרה לגמר הגדול. מה היא לא עשתה - חילקה פליירים, רקדה ריקודי בטן בבריתות, הפחיתה מעמולים והכי חשוב - האמינה בעצמה ופיתחה את הבטחון העצמי! כבוד גדול למגדל העמק ולמשפחת סבג, באהבה, נתנאל מירושלים

למעלה