יאללה התפקדות

טוב,נו,שיהיה...

שם: יעל גיל: 25 פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר): רוצים אותי? יש פרטים בכרטיס מה עושים בחיים? אמ..כתבנית יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ? לא,עדיין לא שוקו בשקית או שוקו בקופסא? לא שותה שוקו מה הרינגטון שלכם? לא אוהבת שהנייד מצלצל,הוא כל הזמן על רטט מה ה-SMS האחרון ששלחתם? "תהני" לחברה מהעבודה הקודמת שלי מה ה-SMS האחרון שקיבלתם?ההודעה של סלקום שאומרת שנרשמתי כבר לאתר שלהם.. כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי?וואו הרבה...בסביבות 400+,אבל נכנסתי לתוכנית שתוריד לי ב100-200 ש"ח ת'חשבון..... אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)? לא 'דעת מה השיר האחרון ששמעתם? אמ...של האלופה נחשב?
מה הסרט האחרון שראיתם? אמ..וואלה לא זוכרת מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"? מנשק
איזה מספר שאלה הגענו? לא ספרתי אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות? יאללה תביאי אותה...

Ja Tomer

New member
המממ

אני לא כל כך משתתף פה, אבל אני אמלא... שם : תומר גיל : 22 פרטי התקשרות : במסרים :) מה עושים בחיים : הייטק יוצאים לנופש בקיץ :לא, אבל בחורף כן שוקו בשקית או בקופסא : רק שקית! מה הרינגטון שלכם : משו ברירת מחדל של הפלאפון :X הSMS האחרון ששלחתם : קשור לעבודה הSMS האחרון שקיבלתם : קשור לבחורה החשבון החודשי : תלוי בחודש לשלם על כניסה לפורום : אין מצב... מה הסרט האחרון שראיתם : זה עם ויל סמית' נו... שהוא עובד קשה ובסוף מצליח אנא עארף ממשק או מנשק : הא?!

נו מה, חייבים?../images/Emo3.gif

שם: מיטל גיל: ביום שני הקרוב 24
פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר): מסנג'ר מה עושים בחיים? עובדת בחברה סלולרית יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ? מקווה לצאת בספטמבר
שוקו בשקית או שוקו בקופסא? מה ההבדל? זה אותו טעם מה הרינגטון שלכם? שיר האוס שנקרא ITS TOO LATE של די ג'י בשם EVEREMORE או משהו כזה, הוא לא ממש מוכר אבל משמיעים אותו פה ושם במועדונים מה ה-SMS האחרון ששלחתם? לא זוכרת, נראה לי שלחברה שהזמנתי ליום הולדת שלי מה ה-SMS האחרון שקיבלתם? לא זוכרת.. כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי? בין 70 ל-100 ש"ח בערך אם לא פחות אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)? 10 אגורות- יש קופסא מלאה של המטבעות האלה ואני דווקא אשמח להפטר מהן
מה השיר האחרון ששמעתם? לא זוכרת, היום לא יצא לי כל כך לשמוע מוזיקה חוץ ממה שהיה ברדיו בבוקר (ולא, אני לא זוכרת מה התנגם ברדיו בבוקר- זה היה מזמן...
) מה הסרט האחרון שראיתם? אושן 13 שהיה משעמם ברמות, אבל אנימתנחמת בזה שלא שילמתי על הכרטיס לפחות
מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"? ממשק לא? לא נראה לי שיש מילה כזאת "מנשק"... איזה מספר שאלה הגענו? נראה לכם שיש לי כח לספור? הגזמתם... אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות? אפשר לסיים בכיף ואם בא לכם, הוסיפו תמונה (שלכם!)טוב, אבל תשתדלו לא להבהל

זיגזג

New member
נ.ב.

את אכן יפיופה... אבל או שיש לך צלקת חבל"ז על הלחי... או שאת עובדת גרוע עם פוטושופ

y e t i

New member
זה ב 3 מקומות בתמונה .

מצח , לחי ומעל הלחי , זאת המצלמה לדעתי , עדשה מלוכלכת .

האמת היא שהמראה שהצטלתי מולה-

הייתה מאוד מלוכלכת, אבל באמת טישטשתי קצת, לא בגלל צלקת פשוט העור שלי נראה ממש רע איך שהוא יצא בתמונה..

למעלה