מצטרף למתפקדים...
ישנים, חדשים...כולם מוזמנים לענות על שאלות ההתפקדות. שם: אביתר גיל: 23 פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר): בעיקר מסנג'ר... מה עושים בחיים? כרגע כלום, בעתיד הקרוב סטודנט ומחפש...(עבודה לא מה שאתם חושבים!!!) יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ? יצאתי לנופשון של 24 יום באירלנד, ועכשיו חזרתי מיומיים בצפון. שוקו בשקית או שוקו בקופסא? שוקו לא עושה טוב בבטן, אז עדיף שלא... מה הרינגטון שלכם? smoke on the water מה ה-SMS האחרון ששלחתם? לידידה שלי על להפגש הערב מה ה-SMS האחרון שקיבלתם? מידידה שלי על הערב... כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי? לא יודע, אני באמת צריך לבדוק... אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)? לא חשבתי על זה, לא יודע... מה השיר האחרון ששמעתם? חצבים פורחים- תיסלם(זה מה שיש בגלגלצ) מה הסרט האחרון שראיתם? תשע נשמות נראה לי... מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"? תלוי למה... איזה מספר שאלה הגענו? את לא סופרת? אז למה את עושה את זה אה?! אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות? עזבי בואי נסגור את זה כאן. ואם בא לכם, הוסיפו תמונה (שלכם!). מוסיף, תמונה מאירלנד(אוייי טעטע...)