יאללה התפקדות

מ ו ש ט

New member
קבלי את רחמיי הכנים על הנסיעה הקצרה.

רק שכחת שבמנוחה בין הטיסות הרומנים היחידים שאני אראה הם שני חברים רומנים שלי רחמנא ליצלן.

Jahel

New member
עכשיו אני יודעת למי לפנות

כדי לקבל קצת טיפים לפני הטיסה

../images/Emo195.gif

שם: ארז גיל: 30 מה עושים בחיים ? בעיקר עובד,בין לבין מחפש עוד כמה דברים. יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ ? עוד לא,כנראה בראש השנה אם התכנון יצא לפועל. שוקו בשקית או שוקו בקופסא? שוקו עושה שלשול. מה הרינגטון שלכם ? חיפה חיפה מכבי שלי
מה ה-SMS האחרון ששלחתם? "תדליקי לי דוד " מה ה-SMS האחרון שקיבלתם? " למה ? כל היום היתה שמש " כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי? 350-400 אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)? עד ה-10 לחודש אני חנוק. מה השיר האחרון ששמעתם? Bon Jovi - In These Arms מה הסרט האחרון שראיתם? אושן 13 מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"? לא אומרים..ממשקים.

נ ו ל י 1

New member
../images/Emo195.gif כן המפקד!

שם:
הודיה גיל:
עוד מעט 22 פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר):
התנתקתי מכולם מה עושים בחיים?
עובדים
יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ?
יצאנו.. אבל התכנון לצאת עוד הפעם! שוקו בשקית או שוקו בקופסא?
שוקו בבקבווק
או אולי שוקו בצבע כחול
מה הרינגטון שלכם?
יש לי הרבה.... בעלי - בתלם אוהבים משפחה - אני טורו חברים - אש אנשים מהעבודה - לאן שלא תלכי מה ה-SMS האחרון ששלחתם?
לא זוכרת.... וזה היה לפני פחות משעה מה ה-SMS האחרון שקיבלתם?
כנ"ל כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי?
בין 150-250 אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)?
בוקס ללימו...
מה השיר האחרון ששמעתם?
"כי את המחר שלי, את כל העולם שלי"
מה הסרט האחרון שראיתם?
,הסודות" מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"?
מה
מנשק ברור
איזה מספר שאלה הגענו?
אין לי כוח לספור.... למה לא שמת מספרים???? אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות?
נראה לי שמספיק להיום....

טוב נו....

בקשר לתמונה אני לא סגורה על עצמי
שם: קושי
פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר): יונים יש לי המון בחצר
מה עושים בחיים? חיים אותם כמה שאפשר
יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ? סלקום ווליום בכינרת בע"ה
שוקו בשקית או שוקו בקופסא? שוקו עושה לי בחילה מה הרינגטון שלכם? גניפר לופז השיר בספרדית... מה ה-SMS האחרון ששלחתם? "אני בבת מצווה במועדון בוא קח אותי" מה ה-SMS האחרון שקיבלתם? "עוד כצמה דקות אני אצלך ילדה יפה" כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי? לא פחות מ800
אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)? פעם הייתי יכולה לפשוט רגל היום חצי רגל מה השיר האחרון ששמעתם? "אבינו מלכנו" מה הסרט האחרון שראיתם? .... מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"? לא אומרים, עושים
איזה מספר שאלה הגענו? לא סופרת
אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות? בכיף אחותי .. זרמי... כבר נגמר? אופ!!

../images/Emo111.gif

שם: ברור שזה אני גיל: אוטוטו בר מצווה פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר): חסוי , אפשר לשים פה מספר טלפון ? מה עושים בחיים? מגדל קשיו לשימוש אישי יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ? בתקווה בזמן הקרוב אני במנחמיה שוקו בשקית או שוקו בקופסא? שקית ! אין כמו השפיץ ..... מה הרינגטון שלכם? Depeche Mode - Enjoy The Silence מה ה-SMS האחרון ששלחתם? "סבטלנה , אני מתגעגע לשדיים שלך .. גרררררר" מה ה-SMS האחרון שקיבלתם? "מי זו סבטלנה ?! זו סבתא !" כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי? 300 +- אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)?
מה השיר האחרון ששמעתם? Tears For Fears - Change מה הסרט האחרון שראיתם? מדוזות , לפניו - משאלת מוות של טרנטינו מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"?
איזה מספר שאלה הגענו?
אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות?

ebi83

New member
מצטרף למתפקדים...

ישנים, חדשים...כולם מוזמנים לענות על שאלות ההתפקדות. שם: אביתר גיל: 23 פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר): בעיקר מסנג'ר... מה עושים בחיים? כרגע כלום, בעתיד הקרוב סטודנט ומחפש...(עבודה לא מה שאתם חושבים!!!) יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ? יצאתי לנופשון של 24 יום באירלנד, ועכשיו חזרתי מיומיים בצפון. שוקו בשקית או שוקו בקופסא? שוקו לא עושה טוב בבטן, אז עדיף שלא... מה הרינגטון שלכם? smoke on the water מה ה-SMS האחרון ששלחתם? לידידה שלי על להפגש הערב מה ה-SMS האחרון שקיבלתם? מידידה שלי על הערב... כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי? לא יודע, אני באמת צריך לבדוק... אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)? לא חשבתי על זה, לא יודע... מה השיר האחרון ששמעתם? חצבים פורחים- תיסלם(זה מה שיש בגלגלצ) מה הסרט האחרון שראיתם? תשע נשמות נראה לי... מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"? תלוי למה... איזה מספר שאלה הגענו? את לא סופרת? אז למה את עושה את זה אה?! אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות? עזבי בואי נסגור את זה כאן. ואם בא לכם, הוסיפו תמונה (שלכם!). מוסיף, תמונה מאירלנד(אוייי טעטע...)

למעלה