וברגע זה לאון יושב איתם....צבוע!
שפרה ולאון לכלכו על איתי בצורה כל כך גועלית, ואני עדיין לא מדוע הם מתעבים אותו כל כך? שפרה פשוט חתכה את איתי לחתיכות ולאון הסמרטוט מסכים לכל מילה. כשיצאו החוצה מהבית ויראו את כל הצילומים הם יבינו מה אנשים לא אוהבים לראות....ששפרה תשמור את כל הארס והתסכולים לעצמה. מילא עינב ויוסי שיש לה איתם כל שני וחמישי סיפור, אבל איתי??? מה הוא כבר עשה לה? מתעניין בה בבוקר כשלאף אחד לא אכפת ממנה??? מתאמץ??? כשתצא מהבית ואנשים יתקלו בה הם יחשבו פעמיים אם להתיידד איתה כי הם יחששו שהם "מתאמצים" מידי. הפעם היא שברה את השיא של עצמה. גם כשמלכלכים על מישהו "בשפה גבוהה ונקיה" הלכלוך יוצא מעצמו. היום אני לגמרי שמתי פס על לאון. עד היום הבן אדם חסר עמוד השדרה היה מבחינתי משהו מרענן בנוף האנשים הצבועים, אך לאחר הריכולים ובחירת הצד של שפרה ושות' אני לא יכולה להאמין לו. בשעה זו ממש הוא יושב עם עינב ואיתי שעליהם לכלך לפני כמה שעות ואמר שהוא לא רוצה להיות בצד שלהם ואין לו כל בושה לשכב איתם באותה מיטה ולהתפנק לו. כל החברים שלו הלכו לישון והבחור צריך מי שישעשע אותו. הוא בפירוש אמר שהוא עם איתי לפעמים כי החברים שלו לא נמצאים באותו זמן איתו, ועוד מתלונן על איתי.... זהו, אני לא סובלת את הצד שלהם. אני לא מבינה איך צבר נפל לפח שלהם???? איפה הוא היה כשחילקו את חכמת החיים???? בטח יוסי לקח לו את התור....