יאללה כבר סופ"ש חברות!

סופשי!!!!

מבחינתי אחרי שעובר יום א', אנחנו ב"כמעט סופשבוע". אחח, קשה לעבוד במשרה מלאה. ;[ היום בלילה - די בר עם יקיר :p רן מדג'ה [מלשון דיג'יי] היום. הממ הוא התקשר אליי ונשמע כאילו הוא ממש בונה עליי.... אמאלה. ;[ מייקאובר, ואז אולי! ואח"כ נקפוץ ליניב לעבודה. הוא עושה משמרת לילה חמישי - וינגייט בבוקר, אללה איזה מהר עבר החופש של שמוליק, עוד שניה הוא חוזר [אבל זה לא עוצר בעדו להתקשר פעם-פעמיים ביום לוודא שהכל בסדר, וכמו כן לשלוח לנו במייל תמונות של "הברבור - לפני ואחרי". רק מאותגר כמו שמוליק לא יבין שהכל פוטושופ]. אני צריכה לדבר עם איציק. כל פעם שהוא מתקשר ואני עונה, הוא שואל אם זו זוהר. הלווווו, אין זוהר כבר ארבעה חודשים. הייתם מצפים שהוא יכיר אותי אחרי שהוא קורץ לי בחד"א כל הזמן. [זה איציק. הוא פשוט אדם נאה.
http://www.wingate.org.il/Index.asp?ArticleID=992&CategoryID=116&Page=1 ] בלילה עם יקיר ויניב בווייס נראה לי שישי - לוקחת את אחיין שלי לבריכה :))) פושיק. אח"כ אולי אני אקפוץ לשוק רמלה. מה, אני צריכה גומיות! שבת - אחי, גיסתי והאחיינים אצלנו. במוצ"ש יש מצב שנתראה עם עומר ממג"ב... / יקיר ויניב עוד פעם? :p סופשבוע רגוע!

הא. לא ראיתי את הנקודה אחרי ה"לא".

ואני לא מבינה מה כלכך מצחיק. אבל וואט אבר.

נראלי שראיתי אותך:) ../images/Emo96.gif

היית עם UGG ועם בלונדיני עם כובע
מאיפה את מכירה את צחי?? ;)

../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

איזה פאדיחות. אני יפה יותר בד"כ!! ;[ [איך בכלל ידעת שזו אני?] וצחי סתם ידיד טוב [שמביא דרינקים בחינם :p] Oo

MaddyD

New member
לא נראה לי

שיש לך זיקה כלשהי לדת אבל להשתמט זה בנזונה בעיקר אם את גומרת בוינגיט עם מלא מדריכים ואחרי זה יוצאת איתם! אין כמו לתרום למדינה

אני

פשוט מתה על זה שמכמה מסיבות שאני הולכת אליהן, מסיקים שאין לי דת. כי אני לא חושבת שזה קשור לשבת שאני שומרת באדיקות, לתפילות, נטילת ידיים, שמירת כשרות, חגים, צדקה, שיעורי תורה ועוד הרבה דברים שממש אין לי כח לפרט כל הניסוח שלך מההההזה מזלזל וכ"כ מוטעה אבל לא נורא. התרגלתי למרמור מכל עבר וכל המדריכים שם מושתנים הקאטצ' האמיתי זה הסטודנטים במכללת זינמן ואיגוד הכדורמים.... יאמ

MaddyD

New member
לא אכפת לי מה הזיקה שלך לדת

גם לא ממש אכפת לי ממך אבל בדרך כלל בחורות שלא מתגייסות משחקות על הקטע הדתי בפן של הבנים בנות, הרי אפשר לקיים אורח חיים דתי בצבא אז תמשיכי לנטול ידיים ואחרי זה להקפיץ טקילות בכל מיני ברים בהרצליה עם המון בחורים העיקר שאת הולכת לשיעורי תורה@

MaddyD

New member
נראה לך שזה מרגיז אותי באיזשהו אופן?

שעלית פה על איזה שטיק? את אחת מאלפי משתמטות, לא ייחודית בשיט אומרת דת בבוקר ומזדיינת בלילה אבל באמת לבריאות. פה אני אסגור את זה, תמשיכי לעשוק ולהזדיין מי שירצה, יתרום למדינה ושוב לבריאות[:

למעלה