יאללה כבר סופ"ש חברות!

Mooa-Numi

New member
וואי היה כלכך גרוע

כאילו לא סבלתי או משהו, אבל כיף בלאגנים לא היה. סנענו 3 בנות לא קשורות בעליל לת"א.. לקח לנו שעה וחצי להגיע (חצי שעה לת"א, ועוד שעה ללכת לאיבוד שם), ועד שהגענו וחנינו באיזה מגרש חנייה מפוקפק, אז לבחורה שנהגה כבר די נגמר הכוח לנהוג והרעיוןש ל 'לקפוץ להגיד שלום' די ירד מהפרק. קיצר היה די משעמם, אנשים לא ממש השתנו מי"ב, ואולי רק לרעה. היינו למעלה ובשלב מסויים היתה ממש התקהלות סביב המעקה וכולם הסתכלו למטה וצילמו וכאלה, ומסתבר ש3 בנות התחילו לרקוד למטה על הבר כי הן חשו נאפה או משהו. ואז קלטתי שה3 בנות האלו הן מהשכבה שלי, מאותה חבורה שבאתי אליה ליומולדת וזה, ואני כזה 'המממממ טוב'. כאילו היה די מביך, כאילו בעיקר בשבילן. אה, והן עשו את זה בשביל צ'ייסרים בחינם (יונתן: נראה לך שבשביל קוקטייל טוב הן יורידו חולצה?). אז היה קצת פתטי אבל לא נורא. קיצר כיף כיופים לא היה, היה די משעמם (מצאתי את עצמי הולכת לשירותים בשביל הכיף כמה פעמים), אבל נורא ברמת הסבל לא היה. ופעם הייתי יכולה להתבאס רצח מכאלה דברים. יאללה בקטנה. חזרתי ב3 (כי לא היה לה כוח לנהוג! ועד שיצאנו גם איכשהו שוב הלכנו לאיבוד והגענו ליפו), ומשום מה קמתי עכשיו.. ואני לא מצליחה לישון עוד וזה מוזר.. אני חייבת לישון יותר ממה שמותר לי בלילה! פליז..

THE ronch

New member
כיףףףף. ../images/Emo13.gif

דנה הייתה פה, סתם ישבנו לקפה. יותר מאוחר אני אקפוץ לשרה, משם לאוכל ויין אצל דנה, וב12 קבעתי עם אסף (הולכים לראות house of 10000 courpses של רוב זומבי. אמאאאא). מחר, יום שבת, לקום מאוחר, להסתלבט כמו זקנים, וב5 ככה אני הולכת לבנג'ו עם שרה כנראה ואם אסף ירצה הוא יצטרף. ("בנג'ו אתה עובד היום?" "כן מ5 עד 1 בלילה כמו מניאק! אבל מחר יום חופש קטני" "תעשה חיים
" "מה תעשה חיים? מה עושים מחר?") אהבתי את זה שהיה לו ברור שהוא פוגש אותי.

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gif3 שבועות ליומהולדת!

אמ היום יש יומהולדת לחברה טובה,בטח נצא לבית קפה ואז נדפוק התנחלות עם כולם. לא קשור: אתמול והיום היו הימים הכי מצחיקים של החיים שלי!!! כאילו כלום לא היה בעאמת מצחיק אבל אני וחברה שלי הפכנו למצב כפית..! נו המצב הזה שכמעט כל מה שאומרים מצחיק אותך והמורה התחילה לשאול אם הכל בסדר אצלי.. אייאייאיי

little shorty

New member
גאד. עוד חודש אני בצה"ל.

חמישי - בבוקר עבדתי בספא, בערב באולם. שישי - הברזתי מהעבודה וקמתי רק בשש בערב, עוד מעט הוא בא אליי. שבת - אולי לקפוץ לסבתא, בערב כנראה לעשות קצת קניות או ללכת למסיבת גיוס שלא הזמינו אותי אליה

המי נמי

חמישי- פנימיה, בערב סתם ישבנו כל הקומונה בפאנן שישי- בבוקר השכמה וליווי חיפה (שהיה מזעזע ומר מאור ומר לידור החלטיו שלקפץ באוטובוס זה רעיון טוב ראבק) ואז בית ונחתי והלכתי עם אבא ואח שלי לאכול שווארמה ואז קפצתי לשבט קצת והיה נחמד לראות את כולם. ארוחת ערב עם המשפוחה ואז אספתי את שירה ונסענו לטייל בים ואז לקריון לאכול גלידה וסתם הסתובבנו עם האוטו איזה 5 שעות ודיברנו ואני פשוט כל כךךךךךךךךך אוהבת את הילדה הזאת... כאילו, היה לי כזה כבד על הלב מהשבועיים האלה בפנימיה וככל שהדקות עברו הרגשתי איך לאט לאט יותר ויותר קל... ואז ישבנו קצת אצלה והלכתי הביתה. שבת- קמים מוקדם, נוסעים לחולון לסבא וסבתא לראות אותם ואת כל המשפוחה... קצת אין לי כוח אבל לא ראיתי אותם מתחילת הש"ש ובערב בטח אני אלך לשירה קצת ואולי נקפות לראות גם את קרן.

אני לא מאמינה

שהיתי בסאבליים. סאמבאדי שוט מי:[ כלכך לא המקום בשבילי. ג'יזס. אבל אחכ היה כיף בבית קפה
רק חבל שהוא היה צריך להתקשר ב4 [!!] ולעצבן אותי.
צצ. עכשיו שכחתי איך קוראים לבית קפה וזה מציק לי....מול גן העיר בת"א-מישהי יודעת על מה אני מדברת?:[

aYaLoLy

New member
אאאאאאאאענ

טוב מקס ברנר היתה הפתעה אחרי זה שישבנו שם מלא זמן וככהשיחה זרמה רצח אבל ללא ירואה אותו כיותר מידיד נפגשנו עם חברים אחרים והיה כקצת מר מ' ואז יצאנו אני, כפית, מר דק שאיתו היה הדייט ומר ת' שאותו אני רוצה למנזרררר ואני רוצה את מר ת'!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 שהרגע שלח הודעה ואוףגעלעטגכחךעלךג

]:

כלוםכלוםכלוםכלום. נמאס לי לבוא ולעשות כלום. אני מרגישה ככה כאילו השבוע לא נגמר בכלל וממשיך לחרא.

פשוט כלום ../images/Emo13.gif

שישי - ביתספר, אכלתי צהריים עםחברים, יום עבודה. שבת -התעוררתי השכם בבוקר, פעולה!, ועכשיו אני פה בבית מחכה שהלק יתייבש וקוראת 7ימים. הכי טוב

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה שאני זוכרת. ואני לא זוכרת הרבה היום - כלום חהחהחההההה. אולי עודמעט אני אתכונן לג"ג ואעשה שיעורים וסטאף. אתמול- צופים! =) יום חמישי- אצל חברה, הכנו משו לצופים. יותר מזה אני לא זוכרת יום שלישי העיפו אותנו מהפעולה ו..אנערף. התמכרתי למקושריםםםםםםםם D: חחחח אבל זה נחמד. כולם ברשימה שלי מהצופים (מן הסתם!^%$) וזה די קריפיXD

למעלה