יאללה כבר סופ"ש חברות!

תגידי, מי את?

בלי טיפת ציניות, או משהו את נכנסת פה לפורום וכותבת דברים שידועים רק לבנות שקוראות או כותבות פה הרבה זמן.

DIE kvar

New member
תריצי חיפוש

תראי שיש לה תחביב ארוך-שנים להכנס לכל מני פורומים (עם נטייה חזקה ל'המורדים') ולריב עם כל העולם. התחביב השני בגודלו הוא לכתוב הודעות על כמה שהחיים חרא והיא רוצה להתאבד. מי אמר 21 נפשי?

אבל

אפילו לא הזכרת את השירים הנפלאים שכתבתי! גם היו לי כמה הגיגי דת חזקים אני מבקשת שתריצי חיפוש נוסף ותהיי מדוייקת להבא לגבי הכישרונות שבורכתי בהם...

THE ronch

New member
ילדונת תקראי לאמא שלך.

אני לא מוצאת את הקשר (שכנראה כל כך ברור בעינייך) בין הסמים לצבא, אבל אם כבר העלית את זה- אם אני מעשנת סמים אני פוגעת בראש ובראשונה בעצמי ובגופי. בחורה או בחור שבוחרים לא להתגייס לצבא מטעמי נוחות (ושוב, כל סיבה אחרת כמו באמת מטעמי דת, או נפשי, או בעיות למינהן בבית תקפה בעיניי) לא פוגעים רק בעצמם, אלא במדינה שלמה שזקוקה לשירותיהם המסויימים. הפוזה של חיה ונושמת עם או בלי עלה ירוק, תודה על ההתעניינות

החוק היקר שלך גם קובע

שאדם שמקבל פטור מטעמים שונים, רשאי לא לשרת שירות צבאי. אם הרבנות מצאה שאני זכאית לפטור מטעמי דת - מי את שתגידי שלא?! ומעבר לזה, אני עושה שירות לאומי למרות שאני לא חייבת לעשות. את יכולה להגיד אוי איזה שירות לאומי... וכו', אבל על הזין שלי. כי מבחינת החוק - אני עושה עכשיו שירות רשות ואין לך מושג איזה הזדמנויות דחיתי כדי לעשות את השירות הלאומי הזה. אוקיי? :] אז שושו

DIE kvar

New member
אוי תודה קסם

החוק קובע שזאת חובה לשרת בצה"ל. זה שלא היה בזין שלך לעשות אז זה אז חיפשת דרך חוקית לצאת לא אומר שאת לא משתמטת לא אומר שלא יכולת לעשות צבא בדיוק כמוני ובטח לא אומר שאת בנאדם טוב שאת עושה לכולנו טובה ועושה שירות לאומי שכונה. את לא חייבת לעשות שירות לאומי כמו שאני לא חייבת לעשות צבא כי להשתמט זה הכי קל בעולם, באמת אבל אני מרגישה חובה מוסרית לתת את התרומה הזאת למדינה שהגנה עליי כל החיים בדם, ותגן עליי גם כשאשתחרר. זה חברים שלי שמסכנים את חייהם בשבילך יא טינופת קחי את ההתנדבות הנאורה שלך ותדחפי אותה לתחת

את מדברת

כאילו את לוחמת מינימום. את כולה ג'ובניקית שעונה לטלפונים מ8 עד 5 וחצי במקרה הטוב בקיריה אז צאי מזה!

Lost Lullaby

New member
זה לא משנה מה התפקיד שלה, היא התגייסה

זה כמו להגיד למישהו שעושה שבוע שבוע 'אתה כולה טבח' אבל בלעדיו לא היה לחיילים אחרים מה לאכול ובלעדיה היה קצת קשה יותר להתמודד עם מאותרי מודיעין. לכל תפקיד יש סיבה שבגללה הוא קיים ובלעדיו המערכת הענקית הזאת הייתה לוקה בחסר כלשהו

כנ"ל לגבי שירות לאומי

מישהי שמתנדבת, לא באה לעשות משהו סתם היא שם כי צריך אותה בין אם זה להחליף סיר לזקן או להיות בגן של אוטיסטים או כל דבר ולזלזל בזה ולקרוא לה "יא מטונפת" מוגזם לדעתי גם הצבא וגם שירות לאומי באים כתרומה אדירה, ולפתוח ג'ורה על כל אחד מהם זה פשוט חצוף ולא נכון

Lost Lullaby

New member
אבל צבא זה חובה, וכאן ההבדל העצום.

לא לשרת בצבא זה לעבור על החוק [חוק שיש בו פרצות, כן, אבל כמעט כל אחד יכול לשרת]. גם לא לשלם מיסים זה לעבור על החוק, אז מה ההבדל? אולי 30% מתושבי ישראל יפסיקו לשלם מיסים, זה בסדר? מה יקרה עם המדינה שלנו אז? ומה יקרה אם כולם פתאום יחליטו שלא מתאים להם צבא, את חושבת שמישהו יוכל להמשיך להיות פה? ש"ל לא יציל אותנו אז. כן, גם ש"ל זה תרומה אבל ש"ל נועד לאנשים שבאמת לא מסוגלים לעשות צבא[וגם חלקם מתגייסים בסופו של דבר], לא לכאלו שמעדיפים חיים קלים יותר. בסופו של דבר? אני באמת, באמת באמת מאמינה שמי שלא עושה צבא- זה הפסד עצום, וההפסד הוא אך ורק שלו. המדינה תסתדר בלי אנשים שלא היו עושים כלום בלאו הכי

Lost Lullaby

New member
ואגב, תתפלאי- אבל עבודה עם אוכלוסיה, מבוגרים

או ילדים, בריאים או חולים בכל צורה שהיא- יש גם בצבא :)

DIE kvar

New member
המדינה הייתה מסתדרת יותר טוב אם

כל המשתמטות שמהוות כמעט 50% מהבנות היו מתגייסות, גם אם הן היו הולכות להיות עבדות רס"ר זה היה מצוין.

MaddyD

New member
ביג דיפרנס

אני לא עושה צבא כי בא לי לתרום למדינה אני עושה צבא כי זה החוק בא לי לתרום למדינה? אני עושה את זה בדרכים אחרות, סבבה? עכשיו היא עושה שירות לאומי לצאת ידי חובה, לציין בקו"ח שהיא לא משתמטת עד הסוף. קיצר לא יודעת מי טינף מי לא אבל .. וואלה כאילו איך שעיוותת כאן את הכל, אחלה של דבר

DIE kvar

New member
ומי את בכלל?

אני עושה מה שהצבא רצה והיה צריך שאני אעשה אני לובשת מדים כל יום, סוגרת שבתות, טוחנת מטבחים נכון אני לא לוחמת (הפרופיל הרפואי שלי גם ככה לא מאפשר לי להיות), אבל כל תפקיד במערך הכללי של הצבא תורם גם למערך הלוחם. אין לוחמה בלי עורף אני עושה מה שמוגדר לי בחוק לעשות אני תורמת מזמני ומשנותיי היפות ביותר בלי לצפות לתמורה כלשהי וכמובן מאליו אני לא רואה דרך אחרת כהגיונית או לגיטימית וכשאמרתי שהיא טינופת התכוונתי אליה ספציפית ולא לכל המשתמטות באשר הן למרות שכך אני מרגישה כלפי רובן המוחלט.

כבר 10 פעמים את כותבת שאת עושה מה שהצבא רצה

שתעשי. אם היית רוצה לתרום ולעשות תפקיד משמעותי יותר-יכלת להתאמץ בשביל זה. אני חושבת כמוך שכל תפקיד בצבא תורם, אחרת לא הייתי טורחת להתגייס ועדיין, אין לי את עזות המצח שלך לקרוא למישהי אחרת שתורמת טינופת, כשאת טינופת בעצמך. זהו

DIE kvar

New member
התפקיד שלי מאוד משמעותי ותורם.

מה את יודעת עליי או עליו? או כמו שכבר שאלתי, מי את בכלל? ואם כבר אנחנו בקטע של לחזור על עצמינו (10 פעמים כתבתי זאת כי את 10 פעמים נתפסת לכך שקראתי לה טינופת אבל לא משנה) - "מישהי אחרת שתורמת" זו לא ההגדרה הנכונה, אולי היא תורמת, אבל באיזו מידה, באיזו מסגרת, ומאילו מניעים - השאלות האלו עושות את ההבדל והתשובות עליהן הופכות אותה ל..ובכן, טינופת.

למעלה