יאללה כבר סופ"ש חברות!

אללה בלאגן../images/Emo71.gif

חמיישי- ביצפר משמים עד 13:00 15:30 הופעה של חברות בהיכל התרבות+להיפגש עם ידיד שגר קרוב 20:00 הביתה לקרואלקרוא את מה שנשאר משומרת אחותי. שישי- ביצפר עד 12:00 לשאול את ברק אם אני יכולה לבוא אליו ואם לא אז לישון/ללמוד 19:00 יומולדת של ידיד בקופיטיים ואחרי זה בטח נזרום לנכים או משו [: קיצר שישי כמו שאני אוהבת שבת- אנערף :) ללמוד למורשת!!;; אולי נלך לכפית בערב
לא ידוע לי חחחח סופש מעווווולה :],ביי

לא מרבה לכתוב פה

אבל רק רציתי להגיד ששומרת אחותי כ"כ טוב. אתמול סיימתי לקרוא אותו הוא עצוב הוא מרגש הוא מפתיע והסוף יהיה קשה לקריאה

SuGaRBabe1

New member
איזה כיף שסופ"ש :)

טוב אני כותבת מאתמול כי בא לי P: אתמול [רביעי] - חזרתי מהבסיס ב-3 בצהריים ככה... נרשמתי לקורס פסיכומטרי, הייתי קצת בבית, אחר כך קפצתי ל'קניון לאופיס דיפו לצלם כמה דברים, משם לבקר את סבתא ואז הביתה. הייתי אמורה להפגש עם חברות אבל מסתבר שנרדמתי באיזור 19:00... אופס... היום - התעוררתי ב-7 בבוקר! איזה אדיר זה 12 שעות שינה :] עד עכשיו לא עשיתי כלום חוץ מלאכול חצי בית, בטח אני גם לא אעשה כלום עד הצהריים לפחות... מתישהו אני צריכה לקפוץ לקניון לקנות מתנה לחברה, אני מקווה שאני אספיק להפגש עם החברות שהברזתי להן אתמול (או לפחות עם חלק מהן), ומתישהו באיזור הערב אני עולה על רכבת לאשקלון ומשם חברה אוספת אותי לביתה הקט שבמושב :] ועושים אצלה מסיבת פיג'מות מטורפת של כל הבנות מהבסיס [כולל האילתיות שהשקיעו נסיעה של 5 שעות באוטובוס בשבילנו] לכבוד שחרורה של חברה שלי... יהיה אדיררררררר :)) מחר - מתישהו אני אחזור מאשקלון... אני מקווה שאני אספיק לעבור בסניף של הפסיכומטרי לקחת את החוברות הכנה... אם לא אז אולי אני אפגש עם חברה מהצבא, או שאני אסע לתל אביב... נראה כבר. בא לי לעשות משהו כיפי אבל :) אחה"צ הולכים לסבתא כרגיל, ארוחת ערב וזה, ואז הביתה לישון קצת.... ובערב נען עם כולםםםםם ויהיה הכי כיף :] שבת - בטח אני אשן עד מאוחר... לא אעשה כלום כל היום... במוצ"ש אולי נקפוץ לקניון, אולי סתם לקפה, ובערב בטח נצא...

shalala in the sunshine

ווהו. חמישי
הסופ"ש שלי [עלק] התחיל בביקור במרפאה, היו לי שני תורים היום. לאףאוזןגרון ולרופא נשים. מרתק. עד הערב לא עושה שומדבר מיוחד חוץ מלהתלונן על מר גורלי ולקחת אנטיביוטיקה, סירופ נגד שיעול ואוטריווין.
שישי
לקחת את המכנס מהתופרת בבוקר. בערב הקטן שלי בא. יוצאים לפאב איתו ועם הבנות.
שבת
בטח נקום מאוחר כרגיל. ב13:00 ככה חוגגים לסבתא שלי יומולדת במסעדה בראשון. ואז בערב הוא ילך כי יש לו עבודה ): ס'אמא שלהם. ולסיים את הקודים של הירקות והפירות מתישהוא. סופ"ש מעולה בננות :]

LimiMimi

New member
זה לא הגיוני!!!

זהו, אין לי יותר תחושת זמן לגמרי. כלום. נאדה. הייתי אמורה להיות עכשיו באילת, ובסוף שבוע הבא, אז שומדבר לא מתוכנן באמת אבל שישי ערב אני עובדת בבלוק היום אני צריכה ללכת לבנק ולקנות מתנה לג'ן שבת ערב חוגגים בבלובר זהו בערך

סופ"ש :)

חמישי-בי"ס עד 1,שיעורים,הכנות אחרונות לסמינר,ולנוח קצת...בין לבין שישי-בי"ס עד 12,הכנות אחרונות אחרונות לסמינר[צ'ופרים וכאלה],ובטח ב4:4:30 כבר נלך ללהבות סמינר פתי"ק :) החניכות מגיעות ב5:30 ו....סמינר פתי"ק :) מקווה שיהיה טוב! -שבת-כל היום בסמינר,וב8 פעולות שחזור קורססססס :):):) אללה סופ"ש רגוע :)

אז מסתבר שלא היה סמינר

שישי-בבוקר בי"ס.. בערך ב11 יערה התקשרה,הסמינר התבטל הלכתי לשבט ב3 בערך... שיחת מוטיבציה עם הבננות :) ובערב פול :) שבת-קמתי בעשרים ל12,ארוחת בוקר,ארוחת צהריים בערך ברבע ל2 הלכתי לפארק עם אח שלי.. לבקר את נוי בפינת יצירה :) עכשיו קצת מחשב וב8 פעולת שחזור קורס :) :)

Small talk

New member
משעמם כמו תמיד

חמישי - מתוך שינה הייתי בטוחה שיום שישי היום אבל אז אבא העיר אותי
. הלכתי לבית ספר [הצלחתי להתמלא בבוץ, אין לי מושג איך עשיתי את זה]. מ17 אני עובדת. שישי - אני צריכה לקום ב8 בבוקר כדי לצאת ב8 וחצי לאיקאה לקנות ארון. אולי אני הולכת לשחק פוקר בערב עם חברים
. שבת - לישון,לישון,לישון, לעשות מלא דברים לבית ספר (לקרוא את הספר באנגלית,שיעורי בית באנגלית,שיעורי בית במתמטיקה).

Small talk

New member
אח שלי מאושפז בבית חולים אז הכל השתנה

איקאה מחר בטח לא יהיה. אם לא ישחרורו אותו מחר אז בטח כל הסופ"ש יהיה על בין כרמי יוסף לקפלן..

moruush

New member
../images/Emo90.gifמחר יום שישייי =0

חמישי ביה"ס מ9 עד 13:15 קלאסי מ17:30 עד 19:00 מ19:10 - 20:40 מודרני
, מתחילים לעבוד על ריקוד חדש להופעה.
שישי ביה"ס מ9 - 11:25 ב15:00 פעולה בערב ארוחת ערב אצל חברים [
] ואח"כ לישון אצל חברה כנראה.
שבת רק שיעורים, באנגלית + ללמד לבוחן. ללמוד למבחן בתנ"ך לעשות שיעורים במתמטיקקה בפיזיקה

moruush

New member
שינוי תוכניות

במקום פעולה היום לישון ושיעורים. מחר חזרות לבגרות של גל, בסטודיו בביה"ס [: מתישהו בבוקר.

Fragile rose

New member
בום

יום חמישי - קמתי מוקדם, ניקיתי, ועודמעט נוסעת עם אמא לבית חולים לבקר את אבא. בערב אין לי מושג. אולי מוסד. תלוי באמא ותלוי בברך של הבחור כי הדביל פרק אותה
יום שישי - בתקווה שישחררו את אבא הביתה
בערב יוצאת לדייט עם דניאל לאיזה פאב פה בסביבה. יום שבת - וואלה אין לי שמץ

Fragile rose

New member
אוקע, תיקון

אתמול לא יצאנו למוסד. הבחור בא אלי והיה אצלי עד איזה 5 בבוקר.
ויום שבת יש מצב לעבודה

AnGeL DoLlY

New member
מחזור זה אי-כס

היום- למדתי עד רבע ל1, יום דיי משעמם וקר. עוד 10 דק' עפה לחזרה בלהקה, מקווה שקצת ירומם לי ת'מצברוח הנאחס מחר לומדת עד 10:45, ישר אחרכך שיעור נהיגה עם סטפני ומור אני אחרונה לחזור הביתה לנוח קצת וללמוד למתמטיקה ואזרחותתת כי יש 2 בחנים על תחילת שבוע הבא בערב ברמת אפעל, ענבלי חוזרת מתאייייילנד[: [: ויותר מאוחר מסיבה בבוגי שדווקא ממש בא לי עליה
פיצוי על שבוע שעבר שלא היה כלום שבת- אולי סרט עם המשפחה אך בעיקר ללמוד.

Roselisa

New member
איך השבוע עבר מהר ועאע

חמישי- הייתי בבי"ס עד עכשיו /= שיעור פרטי לילדה מהבייביסיטר שיעור פסנתר שישי- בי"ס עד 12 בייביסיטר ב1 שינהההההההה בצהריים
ואז בערב חברה באה ואנחנו עושות סעודת מלכים [או מלכות במקרה שלנו חח
] עם מלא תפוחי אדמה
שבת- נגינה ולמידה לביוכימיה ש.ב. מפלצתיים [אמאלה כמה נתנו היום :O] ואז בערב בעבודה עם אמא =]

Oo The Gush Oo

New member
איזה כיףף ../images/Emo9.gif

אחח הסופ"שים הללו נותנים כוח להמשיך! חמישי- יצאתי מהבסיס ב-09:30 (כ"כ מוקדם לשם שינוי :) הגעתי לת"א ב-12 ורבע, ההורים אספו אותי מעזריאלי. הלכנו לקניות ועכשיו אני פה. בערב הדובי שלי בא לכרבל אותי ונשאר לישון. שישי- בבוקר מילוי לצפורניים ואח"כ ת"א עם אמא, לוקחות את סבתו'ש והולכות לטייל בעזריאלי או משהו. בערב איזה דאנס בר בת"א עם חברותיי היפיפיות. אח"כ ישנה אצל החתיך, ההורס ,המהמם, המעלף שלי. שבת- הג'חנון של חמותי (
) סתם יום התכרבלות וסתלבט עם החמודי שלי. בערב לצאת קצת עם החברות. בלילה לישון אצל החבר.(ראשון בבוקר אין בסיס!! רק אחרה"צ.)

©big smile©

New member
וואלה..

חמישי חזרתי לפני רבע שעה מהבסיס, ואני מחכה שיהיה מים שאוכל להתקלח כבר. אח"כ אני נוסעת ליעלי, ובסביבות 7 אנחנו נוסעות לשבעה של אבא של יונית :\. אחרי זה אולי סרט עם ספיר. שישי אולי אסע לנמל לפגוש חברה מהקורס בערב עם לי, כנראה שבת אין תכניות בנתיים, אבל חברות כמובן

PennyLaneM

New member
...

חמישי - המשכתי קצת את "אם יש גן עדן" וכרגע לא עושה כלום. בערב אני אמורה להיות עם החבר,אם ממש יתחשק אז נצא לוויס..ואם לא אז..לא. מקווה שיהיה לי איך להגיע אליו בכלל. שישי - בערב יש לחברה יום הולדת,הקטע שכל החברות רבו איתי והיא לא עונה לי לטל'. אז אין לי ממש את מי לשאול על מי מה מו. שבת - אז זהו...אולי החבר ישן אצלי כמו כל שבת ואם לא אז קפה עם שרוני! ואם לא אז כנראה שבלה שלומקינס...

למעלה