יאללה, עולים עליו?

לי נראה שכאן אנחנו חלוקים בדעתנו

נכון, יש חלוקות שהמפיצים החליטו עליהם (והדוגמא הכי טובה היא באמת ה"רוק הקלאסי") אבל הרבה מהבסיסים לחלוקה באו באמת "מלמטה". הרבה אנשי הפרוגרסיב הגדירו את עצמם כפרוג, הרבה מאנשי המטאל הגדירו את עצמם כמאטל, הרבה מאנשי הפאנק הגדירו את עצמם כפאנק וכו'. וכמו שאמרתי החלוקה הזו נגרמת בגלל שהתת-זאנרים גדלו והתרחקו אחד מהשני ובעצם התחילו לפתח כל אחד קהל מופרד לעצמו. וברגע שיש קהל מופרד הקהל הזה במקרים רבים לא ירצה לקרוא על דברים שלא מעניינים אותו, או לשמוע דברים שלא מעניינים אותו, הקהל הזה ירצה לשמוע ולקרוא על הזאנר שהוא מתעניין בו. ואת יכולה להגיד שבשיטה הזאת יש חסרונות רבים (מה שאמרת) אבל היא כן "טבעית". ודרך אגב, לא כולם ככה, ויש אנשים שמבינים שהגבולות בין הז'אנרים לא חקוקים בסלע, וככה הם באמת יכולים ליצור יצירות מעניינות ומתוחכמות שמשלבות בין הז'אנרים. דוגמאות ליוצרים שכאלה הם אהוד בנאי שמערבב בין רוק פולק ומזרחי, או דרים ט'אטר שעושים פרוג עם נגיעות מטאליסטיות (או מטאל במבנה פרוגי תלוי איך רואים את זה). ודרך אגב דריכה במקום ובינוניות, זה תוצאה ישירה של דריכה במקום ובינוניות. במילים אחרות, כל היוצרים האלו שאת מתלוננת שהם רק דורכים במקום ולא עושים שום דבר מעניין, הם לא במצב הזה בגלל ההפרדה הז'אנרית, אלא בגלל שהם פשוט בינוניים וחסרי יכולת. אני לא חושב שאם המצב היה אחרת הם היו יותר מוצלחים. וזה עובד גם על הצרכנים שמעדיפים לשקוע במה שאומרים להם במקום לנסות דברים חדשים ומגוונים

brotos

New member
אתם מתעלמים ממשהו חשוב

בסדר, אז הוא ילד קטן, פריק-וונאבי ומתלהב. אבל, אולי יש באמת בעיה עם פינק פלויד? אולי זה באמת להקת ענתיקות? ז'תומרת, אני לא יודע מה איתכם, אבל אני אוהב את פינק פלויד כדי להיות קול ממגנט-בנות, ואם פינק פלויד מיושנים אז אני נאלץ לעזוב. מצטער. להתראות כולם. סתם, בצחוק.

נימרודל

New member
טחחח....

טיפשון שכמוך. אבל תכלס, זה היה מזה לא אמין... צר לי. חיחיח תעבוד על זה קצת. ועשית הרבהההההה יותר מדי אנטרים.

brotos

New member
ואת עשית יותר מדי ה'

זה היה צריך להיות כתב חידה כזה (
). והאמת שפינק פלויד לא ממש מושך בחורות. ז'תומרת, יש את ציףציף, אבל היא פמיניסטית והיא בטח שונאת אותי כי אני גבר (גבר-גבר!). כדי להשיג בחורות אתה צריך לנגן את "וויש יו וור היר" על גיטרה קלאסית באיזה קומזיץ דפוק, ולעשות כאילו זה לה. ופינק פלויד? שולתים. בהחלט שולתים.

edlessme

New member
כןןןן..

ונוכל לשחק בארגז חול... ואני אמשוך לך בצמות.. ואת תיקראי לי עדן בדן... ולהתנשק על הלחי... ואני אתחמק ממך כשיהיה שירי סלואו...

נימרודל

New member
עדן בדן?!?!?!

אוי ואבוי... טוב אני שונאת חול ואין לי צמות כי אני הולכת עם שער פזור. המקסימום שתוכל לעשות זה למשוך לי בתלתל. אבל אז תקבל ברכיה ל... מפשעה.

נימרודל

New member
סתאאאאםםם :)

בחיים לא לך! אתה יותר מדי עדן בדן! אתה יכול אפילו לשאול ארז, הוא יעיד. הוא משך לי בתלתלים ולא קרה לא כלום. (רק משכתי לו בחזרה בשער הקצר שלו...)

edlessme

New member
אני מעדיף לשאול אורן...

ארזים הם סתם מנייאקים... יש.. איזה יופי.. עוד בת להתעלל בה בלי שהיא תחזיר לי... (ולי אין שער קצר שתמשכי!!)

נימרודל

New member
אופס שחכתי את ה"את" שלפני ארז.

טחחח לא נורא... אנא תגיד לי שיש לך שער ארוך!!! פליז! כי אם יש לך קרחת נוצצת, אני לא אסלח לך לעולם!!! ל-ע-ו-ל-ם!!!

edlessme

New member
בינתיים ארוך...

ופרוע... ומלא קשרים... למה? כי אני לא אוהב להסתרק... למה? כי אני דביל... אבל אז מה... מגניב ורטוב לי ומחר יהיה יום שוקולד ושוב יהיה לי רטוב.. רק כשיהיה שמש בשמיים... ו... יהיה עוד יותר מגניב לי... עברנו חצי קייטנה...

נימרודל

New member
ייאי שער ארוך!

היידה שער ארוך! הו-הא!!! (חיחי...) אני אוהבת שער ארוך... תהנה ו... אמ... תשמור על עצמך! (?WTF) ותרוויח הרבה :)

edlessme

New member
רצוי שאני אשמור על עצמי...

לקבוצה שלי לא סתם קוראים האערסים.. ולא סתם דיממתי היום בגללם..

למעלה