יאללה, עולים עליו?

נימרודל

New member
וואלה? דיממת?

ספר ספר... מה הם עשו? כמה דם? איפה? (איך אני שונאת ערסים. במיוחד ערסים קטנים כאלה שחושבים שהכל שייך לאבא שלהם. אחד אחד הייתי מסרסת אותם. כי כדי שיסבלו וגם י שלא יעבירו את הגנים הלאה...)

edlessme

New member
פעם שניה כבר...

והיום עשו לי קנאק בגב מבעיטה של אחד בבריכה... יש לי חניכיים קצת רגישות... וחטפתי שמה כמה מכות דיי ישירות... אז.. התחלתי לדמם... פלוס איזה אגרוף מזערי לאף שגם לא היטיב עימו... אבל לא רק האערסים הרביצו לי... והאמת היא הם הרביצו לי מתוך משחק... אז זה סבבה..

נימרודל

New member
וואה פאק!

אתה יודע שאתה יכול לבקש פיצויים מהבוס שלך? מה כולה אתה בא להדריך ילדים בקייטנה- ואתה יוצא מדמם... (אתה יכול להרוויח מזה די הרבה כסף). פאק. איזה רעים. אבל מי עוד הרביץ לך? (עכשיו זה אישי. עכשיו התעצבנתי....
)

edlessme

New member
מה.. להירגע.. הם רק פיציפקס קטנים

שעולים לה-ו... וזה אשמת החניכיים שלי... לא אשמתם... למרות שהיום אחד מהם נתן לי מה בעיטה בברכה... אשכרה היה לי קנאק בגב בגלל זה.... כאב חושלוקי... אמממ... רק... הם... היום אבל הפלתי מדריך אחר לתוך הברכה אחרי שהוא השפריץ עליי עם רובה... אכל הרבה מים הבנאחותו...

נימרודל

New member
טחחח....

אואץ'... קנאק בגב... נכון לפענים שהולכים אז יש כזה פתאוק קנאק בברך? פעם זה היה לי בירך. זאת אומרת איפה שהעצם של הירך מתחברת עם אגן הירכיים. זה כואב... בכל מקרה... תשמור על עצמך, עדן בדן. :)

edlessme

New member
טוב...

אבל רק בגלל שביקשת ממני.. דווקא היום עמדתי עם אקדח לראש ולחצתי על ההדק... לצערי כל מה שיצא היה מים...

edlessme

New member
איזה מצחיקה את ציף...

בטח שלא... שמתי לב שאת לפעמים לא מבינה... דברים כאלה...

נימרודל

New member
איזה חמוד... בזכותי אתה תחייה?

אהההה.... חיחי מיים... :)
(אני יודעת שזה לא קשור. תתמודד עם זה...)

edlessme

New member
מה.. היה היום פול כיף...

יום רטוב... (משמעו כל הקייטנה עלתה עליי והשפריצה עליי בבקבוקים, ג'ריקנים, רובים ובלונים...)

נימרודל

New member
גיחי גיחי...

אני לא אוהבת להירטב... בלעעע.... רק אמבטיה. אמבטיה זה טוווווב!

דווקא לדעתי חיבה למוזיקה טובה (ובמי

וחד לפינק פלויד) זה בהחלט טרן-און רציני ומצד שני אני לא בחורה, אז אולי זה לא ממש משנה לך.

נימרודל

New member
חיחי :)

אבל בתור בחור. האם בחורה עם חיבה למוסיקה טובה זה טרן און? (סתם בשביל ידע כללי... )

לחלוטין

זה לא שעל פי זה אני אחליט אם אני מעוניין בבחורה או לא, אבל זה בהחלט יהיה פלוס גדול לטובתה.

NIR Y

New member
מאד אירוני ( ככה כותבים את זה?)

מה שאתה שומע לא ישפיע על עם בחורות יצאו איתך, תאמת שאני לא מבין מה הקשר. אתה זה שצריך לדאוג שמה שאתה אוהב זה מה שאנשים יואהבו, גם עם זה לא יעבוד עם קו מחשבה כזה, מוזיקה לו תפריע לך עם בחורות.

נימרודל

New member
אתה צוחק? ברור שזה משפיע!

זאת אומרת... זה לא הכי חשוב, אבל ברור שיש בזה משהו. זה תמיד נחמד שיש קצת שוני, אבל אם אני אראה מישהו ברחוב עם חולצה של מטאליקה או פינק פלויד או משהו כזה, אני ירצה יותר לדבר איתו מאשר עם מישהו עם חוצה של סאבלימינל או במקרה הכי קריטי- אייל גולן... (ארררררג)

NIR Y

New member
אמממ

את די צודקת אבל זה מאד תלוי, כי זה קשור גם לכמה המוזיקה שאתה שומע משפיע עליך. כי מי שלובש חולצה של מטליקה ישר יתפסו ממנו "פריק", אבל מי ששומע מטליקה (אני לדוגמא) ורק שומע לא לובש חולצות שלהם (אפילו שיש לי אחת מההופע שלהם בארץ:)) לא יתפסו ממנו "פריק" או משהו כזה, ואני חושב שיש הבדל די גדול בין מי שמושפע מהמוזיקה לבין אחד שרק שומע, כי אני אוהב את מטליקה ואת פינק פלויד ועוד... אבל אני רוב הפעמים חושב שהרעיונות מאחורי המוזיקה די טיפשים ולא מתוחכמים. ובגלל זה זה לא משפיע לי על חיי החברה.

למעלה