יאללה, עולים עליו?

נימרודל

New member
זהו...

לי יש חולצה אחת שלהם שקיבלתי במתנה. אבל לפעמים אני לובשת אותה. כי היא יפה.אפילו ידיד שלי ששונא מטאליקה אמר לי שהחולצה יפה למרות שלדעתו הם גרועים... (מטאליקה גרועים? נו לך תבין...) בכל מקרה. אני כלל חושבת שגם אם מישהו הוא מטאליסט בנשמה זה לא מחייב אותו להתלבש ככה... (למרות שזה מושך אני חייבת לציין. שחור זה יפה.) אבל, יש כאלה שסתם עושים פוזה של "פריק" ולא באמת אוהבים או מבינים את המוסיקה שהם שומעים. אבל יש כאלה שהם לא. קשה להסביר... בכל מקרה, המוסיקה שאדם שומע מעידה עליו הרבה מאד. אבל בעיקר הסיבות של ל-מ-ה הוא שומע אותה...

בינג

New member
חחח

הודעה מצחיקה

N a V e

New member
אפילו להפך

להקה כמו פינק פלויד,לפחות במקום שאני בא ממנו,יכולה לגרום למרבית הבנות להסתכל עליך כחריג. מובן שיש גם בחורות ששומעות את זה ואז הן מסתכלות עליך באור חיובי. אבל כמו שכבר נאמר כאן זה לא ממש מדד מרכזי.סתם אספקט של רושם ראשוני.

נימרודל

New member
די די...

אתה לא חריג... למזלי אצלנו דווקא ציבור האנשים שאני רואה עם חולצות פינק פלויד (של החומה דווקא. נו טוב הכי זמין...) הוא סביר. לא חצי מהאנשים. אבל אני בטוחה שיש עוד אנשים חוץ מהם... חלצות של להקות די דבילי...

NIR Y

New member
שאלה בהקשר

איפה קונים חולצות של פינק פלויד ?? מישהו יודע

אני ראיתי כמה אצל תומר בדיזינגוף סנ

טר, אבל זה עולה אצלו מאה שקל לחולצה ככה שאולי עדיף לך אם תמצא במקום אחר

NIR Y

New member
תומר ?

אממ יש סיבה שזה עולה ככה יותר אכותי או משהו ? או סתם יקר ? ואתה יכול להסיבר לי איפה זה בדיוק תודה

נימרודל

New member
סתם יקר...

אבל, אם אתה עדיין רוצה (ויש שם מוכרים משעשעים ביותר), זה בשער 7 נדמה לי. ממש קרוב אליו. בכל מקרה. לא קל לפספס אותה. היא אמנם קטנה ומצ'וקמקת אבל, קשה לפספס... יש אבל בכלל בדיזנגוף די הרבה חנויות מ-גניבות כאלה (סליחה על הגניבה סהר) מורנינג סטאר, ועוד איזה אחת בקינג ג'ורג'...

בינג

New member
ברשת חנויות "ליאונרדו"

חולצה עולה 75 שקל, אני גם לא מסכים עם המחיר, אבל זה אחלה חנות בסה"כ.... גם החולצות הם אחלה, הם פחות דקות מהרגילות

למעלה