יאללה שאלון קצר מאד... ויצירת קשר

advasoly

New member
יאללה שאלון קצר מאד... ויצירת קשר

כמה מחשבים יש לכם בבית?
האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים?
מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים?
מה הן התכונות הפחות טובות שלך?
מה הן התכונות הטובות שלך?
מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי?
לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים?
אוהבים ספורט? איזה תחום?
איזה קבוצה אוהדים בארץ?
איזה קבוצה אוהדים בחו"ל?
מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם?
משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... וכמובן לסיום: שם: גיל: איזור מגורים: דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): *מומלץ לצרף תמונה*

advasoly

New member
|כרגאני אענה ראשונה.. ../images/Emo168.gif../images/Emo88.gif

כמה מחשבים יש לכם בבית?1... אבל אני רוצה לפ טופ!!! האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? כן, מידע לגביי פילוסופיה, היסטוריה, שואה ומשפטים כמובן! מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? מתמטיקה, ריקוד וכושר, ספרות וכל הלא ריאליים. משפטים! ונגינה. מה הן התכונות הפחות טובות שלך? ממ.. עייפה. מה הן התכונות הטובות שלך? אוהבת לעזור ולהקשיב. מתמידה ומשמעת עצמית ממש טובה. מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? מוסיקה, לנגן ולשמוע, לפגוש חברים, ללמוד... לרקוד המון! ולעשות כושר .. ואוליחי שכחתי משהו? חחח האמת שאין לי ממש הרבה זמן פנוי. לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? רוק... אוהבים ספורט? איזה תחום?הכל.. בייסבול, כדורגל, פוטבול, כדורסל, טניס!!! באמת שאני אוהבת הרבה! איזה קבוצה אוהדים בארץ?מממ.. מכבי חיפה. עכשיו בדילמה כי משגעים אותי אוהדי מכבי ת"א אבל אין לי כוח לנימני הבכיין.. חחח סורי! איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? מנצ'סטר יונייטד נעשתה יותר יהירה ממה שהייתה אז אני אומר ליברפול ויש עוד כמה. מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? יש כל כך הרבה, אחד מהם היה המורה שלי להיסטוריה, אדם כל כך חכם ופילוסופי כזה. וכמובן איינשטין וגלילאו גלילאי. באמת אחד החכמים גם בפילוסופיה. משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... יש כל כך הרבה.. באמת שלא זוכרת כרגע משהו ספציפי. וכמובן לסיום: שם:אדווה סולומון גיל: 17 וחצי איזור מגורים:הוד השרון (צמוד לרעננה , כפ"ס ..) דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...):[email protected]

עונה + תמונה

כמה מחשבים יש לכם בבית? 2 פעילים, ואחד שאמור לעבוד האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? בד"כ דברים שאני מתעניין בהם, אבל לפעמים סתם שטויות שאני נתקל ואז בא לי לחפש מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? מחשבים בעיקר מה הן התכונות הפחות טובות שלך? אין! (קנאות, רגישות) מה הן התכונות הטובות שלך? רגישות (שוב) מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? גיטרה, מחשב, טלויזיה וחברים לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? הכל, אבל בעיקר רוק ומוזיקה מרגיעה אוהבים ספורט? איזה תחום? לא אוהב ספורט, אלא אם יש תחרות הקלדה מהירה במחשב איזה קבוצה אוהדים בארץ? ^ איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? ^ מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? מתוך כלל האנשים - איינשטיין. מתוך האנשים שאני מכיר, שאלה קשה. משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... אין לי משפט מיוחד שהתחברתי אליו, אני מחליף לעיתים קרובות. שפיות היא שיגעון המנוצל היטב זה משפט שמלווה אותי הרבה זמן. וכמובן לסיום: שם: עומר גיל: 18 (וחצי) איזור מגורים: מרכז (יבנה חור!) דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): ICQ: 121244853 MSN/Email: [email protected] צרפתי תמונה שלי מסתכל בצורה מלכותית למעלה

lol lypop

New member
yey

כמה מחשבים יש לכם בבית? three האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? yeah, i go to answers.com anf find random stuff מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? math and physics מה הן התכונות הפחות טובות שלך? i'm..perfect
מה הן התכונות הטובות שלך? i'm smart and nice? מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? homework
לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? COLDPLAY!! אוהבים ספורט? איזה תחום? yeah, taekwon do איזה קבוצה אוהדים בארץ? uhhhhh איזה קבוצה אוהדים בחו"ל?i like hockey, and i like alaska cause they have pretty uniformes
מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? einstein...my hero משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... i hav one i just don't remember...

lol lypop

New member
oh i forgot

וכמובן לסיום: שם: Ron <i'm a girl גיל: 16 איזור מגורים: canada דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): [email protected] *מומלץ לצרף תמונה uh, ok, i'll add one later, it's on the other computer

O r c h i d

New member
שיהיה

כמה מחשבים יש לכם בבית? 1 ולפטופ שמתחבר לרשת. האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? לא מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? מחשב[?], ספורט מה הן התכונות הפחות טובות שלך? חוסר סבלנות. מה הן התכונות הטובות שלך? חברותי, מצחיק[לפעמים] מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? כדורסל, מחשב, מוסיקה, חברים, לקרוא לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? מטאל אוהבים ספורט? איזה תחום? כדורסל איזה קבוצה אוהדים בארץ? מכבי תל אביב איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? לא יודע... יש הרבה מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? לא יודע... משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... ^ וכמובן לסיום: שם: ענבל גיל: 10 וחצי איזור מגורים: איזור השרון דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): חפשו בשרשור יצירת קשר/ב"עולם" שלי.

noname202

New member
אני../images/Emo9.gif

כמה מחשבים יש לכם בבית?2..ואחד שלי
האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים?אממ...בד"כ מידע על אנשים...לא סתם
מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים?היסטוריה, תנ"ך, ספרות, בקיצור הומניים
מה הן התכונות הפחות טובות שלך?שאפתנות ופרפקציוניזם מוגזמים, ילדותיות, חוסר ספונטניות, מתעצבנת מהר
מה הן התכונות הטובות שלך?אממ..
תגלו בעצמכם.שונאת לענות על זה
מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי?צופים, מחשב, ספרים..[תגידו שאני לא נשמעת כמו חננה אמיתית
] לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים?אין משהו ספסציפי
אוהבים ספורט? איזה תחום?לא משהו ספציפי..בכללי אין לי בעיה עם סוגי ספורט, להוציא ריצה בלי מטרה
איזה קבוצה אוהדים בארץ?- איזה קבוצה אוהדים בחו"ל?- מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם?אדיסון..לוידעת למה..
משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם...- וכמובן לסיום: שם:גלי גיל:14 איזור מגורים:קרית מוצקין דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...):מסנג'ר- [email protected] ICQ#:242218242 *מומלץ לצרף תמונה* *מומלץ שלא*

DDN

New member
עונה

כמה מחשבים יש לכם בבית? - ארבעה - אחד שלי, אחד שלי נייד, אחד של אחותי, ואחד היה שלי ואני צריך להכין אותו לאחותי כדי להחליף את שלה. האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? - כן. אבל לכל דבר יש סיבה והיא סקרנות. בד"כ זה קשור לסרטים. מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? - מחשבים והתאוריה של המטבח. מה הן התכונות הפחות טובות שלך? - עצלנות, פה גדול. מה הן התכונות הטובות שלך? - נאמנות ומסירות, ראש פתוח. מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? - קריאה (ספרים, קומיקסים, פורומים) לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? - כולם כמעט. אוהבים ספורט? איזה תחום? - היות והיאבקות היא לא ספורט, אז לא. איזה קבוצה אוהדים בארץ? - מזמן כבר לא. איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? - גם כבר לא. מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? - ??? משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... - צריך לחשוב על זה. וכמובן לסיום: שם: דני גיל: 27 בפברואר. איזור מגורים: תל אביב דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): *מומלץ לצרף תמונה*

*פיהוק*

כמה מחשבים יש לכם בבית? 3+2 לאפטופים (אחד שלי) האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? כן, בדרך כלל דברים שקשורים לאהבה, מזל, שרטוט או שאר דברים שמעניינים אותי. מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? שרטוט, פינוק וציניות מה הן התכונות הפחות טובות שלך? אדישות לפעמים, חוסר ביטחון עצמי בדברים מסוימים. מה הן התכונות הטובות שלך? אני מצחיק (סוג מסוים של אנשים), אני אוהב לעזור, ואני חסכוני מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? אין לי ממש זמן פנוי, אבל כשיש לי אני נוהג לקרוא ספרים, לראות טלווזיה, לגלוש באינטרנט, לראות סרטים ולבקר חברים. לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? בעיקר רוק לפעמים פופ ושיוצא לי אז פאנק וטראנסים, לא סובל מטאל ומזרחית. אוהבים ספורט? שחמט נחשב ספורט? איזה תחום? התחום שבו אני מוריד לאנשים חיילים? איזה קבוצה אוהדים בארץ? אני לא... איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? עדיין לא... מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? לא חשבתי על זה... החכם באדם? טיילור, אם הוא הצליח להכנס לכל קורס שלי בטכניון, הוא בטוח יודע משהו... משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... "לפעמים 69 זה רק ציון" (אני כתבתי, למרות שבטח הוא נכתב גם לפניי) וכמובן לסיום: שם: דביר גיל: 20 איזור מגורים: חדרה/חיפה דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): 131099281 או [email protected] והתמונות שלי בכרטיס האישי

../images/Emo140.gif לה לה לה

כמה מחשבים יש לכם בבית? אחד מסכן.. האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? מידע לא חושבת, אבל ליריקה לשירים ותמונות אנימה כן.. מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? ציור וריקוד אני חושבת מה הן התכונות הפחות טובות שלך? לפעמים אני חתתנית, עני מדביקה סטיגמות, דיכאונית.. והרשימה עוד ארוכה.. מה הן התכונות הטובות שלך? אני אוהבת לעזור, ואני מחייכת הרבה (זאת תחונה תטובה!) מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? לקראו, לשבת על המחשב, לשיר, לצייר לרקוד... לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? אני מילומנית, זאת אומרת שאני יכולה לשמוע כל מני סיגנונות מוזיקה, אבל ככה אני אוהבת כל מני סוגי רוק ומטאל אוהבים ספורט? איזה תחום? טניס גדול, כדור-עף איזה קבוצה אוהדים בארץ? --- איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? ---- מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם?
לא יודעת משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... אין אדם הראוי לדמעותך.. ומי שכן אף פםעם לא יגרום לך לבכות וכמובן לסיום: שם: ז'אנ(ה) גיל: 16 איזור מגורים: מרכז דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): [email protected] אין לי כוח לתמונה

danny girl

New member
../images/Emo42.gifאני../images/Emo42.gif

כמה מחשבים יש לכם בבית? 4+לפטופ
האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אכן
אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? נושא שמעניין אותי
מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? אני לא טובה בדברים.
מה הן התכונות הפחות טובות שלך? אדישות למשל.
מה הן התכונות הטובות שלך? מסוגלת לצחוק על כל דבר. כמעט.
מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? סרטים, מחשב, חברים, קריאה.
לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? אני אגיד מה לא:מזרחית, טראנסים, מוזיקה שחורה וראפ. גם לא מתה על מטאל אבל זה עדיף על הדברים הקודמים.
אוהבים ספורט? איזה תחום? אמ.. לא עושה את זה כמעט אבל שחיה
איזה קבוצה אוהדים בארץ? -
איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? -
מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? מאמינה שיש הרבה חכמים רק לא את כולם יצא לנו להכיר. לא יודעת אחד ספציפי.
משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... לא יודעת אם זה הכי טוב ששמעתי, אבל אהבתי: "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח" (אמרה עתיקה בסנסקריט) וכמובן לסיום:
שם: דניאל
איזור מגורים: חיפה והאיזור
דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...):[email protected]

danny girl

New member
שכחתי לכתוב משהו

שכתבתם מרתק ועניתי על חכם שכחתי להוסיף משפט. חוכמה בעצם.. מרתקת אותי. וזאת לא חייבת להיות חוכמה מתמטית או משהו כזה. חוכמת חיים יכולה להיות מעניינת מאוד!

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifוול,

כמה מחשבים יש לכם בבית? שניים; עם חלוקה לא הגיונית של אחד לכולם ואחד לאבא. (1:4) האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? לרוב לא. אבל אם כן, אז משהו מטומטם, או משהו שקשור לתחומי העניין שלי. לרוב אם אני טורחת לחפש משהו, זה בנושא מוזיקה והכל (ארמ,.) מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? ארמ; כישורי חברה, אני מניחה. ואח כך, המ, כתיבה וציור. לאטובה בזה, כמובן, אבל בטח יותר טובה מכלום. אה, אני ממש טובה בספרות, וטובה גם בלהמציא תירוצים ולנסח מבחנים באופן שיצחיק את המורה ^-^ מה הן התכונות הפחות טובות שלך? אני שמנה (<<אופי), קיצונית, מתנשאת _לפעמים_, בוטחת באנשים יותר מדי (אבל בטוחה שכולם משקרים לי><), קצת צומי לפעמים, חסרת טאקט (שזה גם טוב), אה, ואני נקבה טיפוסית ורגשנית *כשאני במחזור* מה הן התכונות הטובות שלך? אני שמנה (<<אופי), חסרת טאקט, נקבה טיפוסית ורגשנית *כשאני במחזור* (זה מצחיק, לפחות), אני גורמת לאנשים לתת בי אמון ומעודד פתיחות, מתחשבת, רגישה לסביבה, יצירתית להחריד, חביבה, בטוחה שכולם מגניבים עד שהם ממש ממש מראים לי אחרת (נגיד והם אומרים לי שלאאכפת להם שהחתולה שלי מתה כי היא עשתה להם אלרגיות [ובכלל בואו נאשים את החתול], אז הם כבר לא מגניבים. *אהם*.), ואני מניחה שלפעמים אפילו כיף איתי. אה, אני ספונטנית. אהממ, ואני גם נורא איגיאליסטית ואופטימית ומלאת חלומות ו"אני אצליח לשנות את העולם ולהפכו למקום טוב יותר!" מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? לישון, להיות במחשב, לכתוב, לצייר, להתעסק בפוטושופ, להכין כרזות לשמירה על החופים, לגרגר, לנסות לגדל זנב. לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? רוק ישראלי, בעיקר. וקצת רוק ורוקנרול, אבל במיעוט. אוהבים ספורט? איזה תחום? קפיצה בחבל
. ובעיקר התעמלות ערקעץ איזה קבוצה אוהדים בארץ? מכבי חיפה. איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? לא אוהבת לעקוב גם בחו"ל, לאיודעת למה, משום מה זה פחות מעניין אותי. מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? אני חושבת שכולם מרתקים אותי, וכולם חכמים בעיניי (חוץ מכמה ממש בורים ומטומטמים והכל) משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... אכלתי ועכשיו אנירוצה לישון><. וכמובן לסיום: שם: ימיט גיל: 16 איזור מגורים: מרכז הארץ>> דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): 328188666/[email protected] *מומלץ לצרף תמונה* אין לי כח לזה. אה, יש תמונות בכרטיסאישי. המ. (או "העולם שלי", בשפה מקולקלת)

Quack Quack

New member
נמ.

-כמה מחשבים יש לכם בבית? 2 -האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? שמשעמם. סתם נושאים. -מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? אע, ריקוד וזהו אני חושבת >< -מה הן התכונות הפחות טובות שלך? אני מתפלספת הרבה ומעצבנת. -מה הן התכונות הטובות שלך? אני נחמדה, מנוסמת ו, אמ. זהו. -מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? לרקוד, לנגן. -לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? מטאל, ועוד כמה שאין לי מושג איך להגדיר אותם. -אוהבים ספורט? איזה תחום? יאפ. ריקוד בעיקר. -איזה קבוצה אוהדים בארץ? שום קבוצה?
-איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? שום קבוצה >< -מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? לא יודעת
-משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם...אין. וכמובן לסיום: שם: שני גיל: באפריל 14 איזור מגורים: פ"ת דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): [email protected]

MajorWinters

New member
שה לה לה בבוקר...

כמה מחשבים יש לכם בבית? אם נחשיב את המחשב שלי בתור המחשבים בשרייבר, אז יש פה בערך 30 מחשבים! אני עשיר! (בבית יש לי אחד) האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? בפעם האחרונה ניגשתי לויקיפדיה כדי לקרוא על המתמטיקאי דיויד הילברט. נכנסתי לערך שלו ותוך כדי קראתי על תורת הקבוצות, על כל מיני אקסיומות, על שיטות מסוימות בתורת הקבוצות ועל כמה בעיות לא פתורות במתמטיקה. על הילברט אני עדיין לא ממש יודע
מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? לימודית מתמטיקה, אבל אנשים אומרים עליי שאני די מצחיק (או לפחות באופן סביר), אני מניח שאפשר לקרוא לזה תחום שאני טוב בו. מה הן התכונות הפחות טובות שלך? אני עצלן ולפעמים Over-Excited מה הן התכונות הטובות שלך?שאני לא מעיד על עצמי ונותן לאחרים לעשות את זה מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? דברים שכיף לי לעשות... (זה רבה דברים אני חושב) לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? רוק מתקדם, רוק קלאסי... אוהבים ספורט? איזה תחום? טניס ופריזבי אולטימייט איזה קבוצה אוהדים בארץ? מכבי ת"א עקרונית, אבל היום כבר לא ממש אכפת לי. איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? אייקס, כנ"ל.

למעלה