../images/Emo42.gifוול,
כמה מחשבים יש לכם בבית? שניים; עם חלוקה לא הגיונית של אחד לכולם ואחד לאבא. (1:4) האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? לרוב לא. אבל אם כן, אז משהו מטומטם, או משהו שקשור לתחומי העניין שלי. לרוב אם אני טורחת לחפש משהו, זה בנושא מוזיקה והכל (ארמ,.) מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? ארמ; כישורי חברה, אני מניחה. ואח כך, המ, כתיבה וציור. לאטובה בזה, כמובן, אבל בטח יותר טובה מכלום. אה, אני ממש טובה בספרות, וטובה גם בלהמציא תירוצים ולנסח מבחנים באופן שיצחיק את המורה ^-^ מה הן התכונות הפחות טובות שלך? אני שמנה (<<אופי), קיצונית, מתנשאת _לפעמים_, בוטחת באנשים יותר מדי (אבל בטוחה שכולם משקרים לי><), קצת צומי לפעמים, חסרת טאקט (שזה גם טוב), אה, ואני נקבה טיפוסית ורגשנית *כשאני במחזור* מה הן התכונות הטובות שלך? אני שמנה (<<אופי), חסרת טאקט, נקבה טיפוסית ורגשנית *כשאני במחזור* (זה מצחיק, לפחות), אני גורמת לאנשים לתת בי אמון ומעודד פתיחות, מתחשבת, רגישה לסביבה, יצירתית להחריד, חביבה, בטוחה שכולם מגניבים עד שהם ממש ממש מראים לי אחרת (נגיד והם אומרים לי שלאאכפת להם שהחתולה שלי מתה כי היא עשתה להם אלרגיות [ובכלל בואו נאשים את החתול], אז הם כבר לא מגניבים. *אהם*.), ואני מניחה שלפעמים אפילו כיף איתי. אה, אני ספונטנית. אהממ, ואני גם נורא איגיאליסטית ואופטימית ומלאת חלומות ו"אני אצליח לשנות את העולם ולהפכו למקום טוב יותר!" מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? לישון, להיות במחשב, לכתוב, לצייר, להתעסק בפוטושופ, להכין כרזות לשמירה על החופים, לגרגר, לנסות לגדל זנב. לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? רוק ישראלי, בעיקר. וקצת רוק ורוקנרול, אבל במיעוט. אוהבים ספורט? איזה תחום? קפיצה בחבל
. ובעיקר התעמלות ערקעץ איזה קבוצה אוהדים בארץ? מכבי חיפה. איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? לא אוהבת לעקוב גם בחו"ל, לאיודעת למה, משום מה זה פחות מעניין אותי. מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? אני חושבת שכולם מרתקים אותי, וכולם חכמים בעיניי (חוץ מכמה ממש בורים ומטומטמים והכל) משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... אכלתי ועכשיו אנירוצה לישון><. וכמובן לסיום: שם: ימיט גיל: 16 איזור מגורים: מרכז הארץ>> דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): 328188666/
[email protected] *מומלץ לצרף תמונה* אין לי כח לזה. אה, יש תמונות בכרטיסאישי. המ. (או "העולם שלי", בשפה מקולקלת)