יאללה שאלון קצר מאד... ויצירת קשר

noosh

New member
אתה מקסים.

איש שיחה נהדר, ועם טעם נפלא במוזיקה ויש לך דעות אבל אתה לא דעתן אתה ממש חכם, וממש מצחיק. ואתה חבר טוב, ותמיד מנסה לעזור, ונותן מעצמך ומקדיש מחשבה ותשומת לב ויש לך חיבוקים כיפיים ואתה בנאדם חם ואני יכולה להמשיך

../images/Emo152.gifאני...

כמה מחשבים יש לכם בבית? תלוי... יש לנו מחשב אחד, ומחשב שני נייד של אמא, שבסוף כל חודש היא מחברת אותו כי היא צריכה לעבוד מהבית
האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? כן... אני מחפשת מידע על אליעזר בן יהודה. קראתי עליו כמעט הכל, וזה ממשיך לעניין אותי... מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? לא יודעת... אני חושבת שכרגע, בגלל שאני ביסודי, אני טובה במתמטיקה (חשבון והנדסה) ואני טובה גם באנגלית... קשה לי להגדיר את זה
מה הן התכונות הפחות טובות שלך? אני מתעצבנת מהר. זה כל מה שאני יכולה לחשוב עליו כרגע
מה הן התכונות הטובות שלך? אני אדם ידידותי... וקל לי להתחבר עם אנשים... אוהבים אותי בסביבה שלי
מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? לשמוע מוזיקה, לשחק במחשב, להיות עם חברים... לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? לא יודעת, אני לא מחלקת מוזיקה לסוגים.... אני שומעת בעיקר גרין דיי, אז כנראה שפאנק רוק, פופ פאנק
... אוהבים ספורט? איזה תחום? מאוד אוהבת ספורט! שחייה ורכיבה על אופניים
איזה קבוצה אוהדים בארץ? מכבי תל אביב בכדורסל ובית"ר ירושלים בכדורגל איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? אני לא מצליחה להיזכר כרגע
מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? אליעזר בן יהודה, אמא ואבא משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... יש שלושה סוגי אנשים בעולם: כאלו שיודעים לספור וכאלו שלא! וכמובן לסיום: שם: חן גיל: 11 איזור מגורים: מודיעין דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): כולם מתו, הדבר היחיד שנשאר בחיים זה המייל- [email protected]

yo t a m

New member
.

כמה מחשבים יש לכם בבית? יש לי מחשב ושני מחשבונים. וגם כזה אבאקוס איך שלא קוראים לזה בעברית. חשבוניה נראה לי. האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת בלה בלה? המ, כן. איזה מידע אתם מחפשים? מעניין. מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? החיים כאן מיותר. המ, לא יודע, אני די מוכשר בלאכול.
מה אתם נוהגים לעשות בזמנכן הפנוי? לענות לשאלונים מפגרים. לאיזה סגנונות מוזיקה אתם מאזינים? אני לא "מאזין לסגנונות מוזיקה", אני שומע שירים. אוהבים ספורט? אר כן. איזה תחום? כל מיני. איזה קבוצה אוהדים בארץ? D: יש הרבה קבוצות שאני אוהד בארץ. זה לא כאילו הוקי-חול זה ענף הספורט היחיד בארץ. :X בעקרון זה מכבי חיפה, הפועל ירושלים כדורסל (אבל לא ממש
), ועירוני ראשל"צ בכדוריד
(פשוט כי זאת היחידה שאני זוכר את השם שלה
) איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? פרארי. מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כאדם המרתק ביותר? החכם באדם? אני מבין שחוכמה הולכת יחד עם ריתוק D: קצת טפשי. המ, לא יודע, יש כל מיני אנשים כריזמטיים-מרתקים כאלה. ג'ון לנון, המלט, לא יודע. משפט חוכמה בלה בלה - "יותם, הפיצה שהזמנו הגיעה, בוא" הוא מהמשפטים האהובים עליי. וכמובן לסיום- שם: יותם גיל: אה איזור מגורים: ארץ ישראל בכללי דרך ליצירת קשר: אתם מוזמנים לשלוח לי מסר אם נורא בא לכם. D: רק אל תצפו לתשובה.

Greebo

New member
: ם

כמה מחשבים יש לכם בבית? : 2 האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? : lol אני מחפש מידע במסגרת העבודה 3= 'מידען' אנוכי...(*הודעה זו נכתבת בזמן עבודה*) אבל חוץ מזה..נאמ...לא ממש..בזמנו הייתי מוריד סיכומים לבגרויות מהאינטרנט כי קשה ללמוד ממחברת אחת שהיתה לי לכל המקצועות P: מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? : אין לי ממש : \ מה הן התכונות הפחות טובות שלך? : וול, אני לא חושב שאדם יכול לומר משהו כזה על עצמו בביטחון מלא, אבל הייתי אומר ש...וול...אני אוהב להיכנס לויכוחים..אפילו כאלו על נושאים שאין לי עליהם מושג (מה שמצחיק הוא שאני מנצח מידי פעם P:) מה הן התכונות הטובות שלך? : שוב, לא חושב שבנאדם יכול לומר משהו כזה על עצמו בביטחון, ואני בטח שלא.. מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? : לישון\לראות סרטים\לגלוש בפורומים ואתרים שונים(וובקומיקסים>דברים)\ לקרא ספרים\ להסתובב עם חברים. לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? : הכל חוץ מאלקטרו וראפ\היפ הופ.. חוץ מכמה יוצאים מן הכלל (מובי\דפש מוד ואפרומן). אוהבים ספורט? איזה תחום? : *מסתכל על השומנים* לא. איזה קבוצה אוהדים בארץ? : שניה.. קבוצה? Oם איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? : שניה.. חו"ל? םO מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? : לא תופס מאף אחד P: אבל אני ילך עם העדר ויגיד... איינשטיין? משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... : לא אוהב משפטי חוכמה : \ ואני מכיר יותר מידי כאלו מבשביל לבחור באחד מדוייק. וכמובן לסיום: שם: תום גיל: 19 איזור מגורים: תל אביב דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): כתבתי כבר >< 206404939..איציק..

kineret5

New member
עונה ../images/Emo13.gif

כמה מחשבים יש לכם בבית?
2 אבל רק אחד בשימוש
האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים?
תלוי מה לקרוא באותו רגע. מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים?
בישול. מה הן התכונות הפחות טובות שלך?
חריצות. מה הן התכונות הטובות שלך?
עצלנות
מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי?
להיות במחשב?! לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים?
כל מיני, תלוי במצב הרוח וחוץ ממזרחית ומוזיקה רועשת מידי. ......... וכמובן לסיום: שם:כנרת. גיל: 18.4 איזור מגורים: דרום דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): מסר ודרך שם אפשר לקבל מסנג'ר, איסי.. יומטוב למרותשלאנראהלישמישהויקראאתזהבכללP:.

בום צ'קה-לקה-לקה../images/Emo60.gif

כמה מחשבים יש לכם בבית? המ שלושה אבל לפעמים אחד נעלם האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? כן אני מין בת אדם של וויקיפדיה - בעיקר מידע לא נחוץ אך מעניין להחריד וimdb מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? טלפונים לחניכים?D: מה הן התכונות הפחות טובות שלך? הווו המ אני מדברת הרבה שטויות [לי זה הגיוני אבל אנשים ממש לא מבינים מה הקשר ומה לעזאזל], אני מושפעת בקלות מאנשים כריזמטים [עד שאני מבינה את זה ואז נהיית אנטי], ואנשים אומרים לי שאני א-מינית! הא כן ולפעמים אני ישירה מדי וזה קצת פוגע. אבל זה מכוונה טובה באמת! מה הן התכונות הטובות שלך? המ אני כנה עם בני אדם ונהנית ואוהבת לצחוק וגם להצחיק מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? הו! לארגן אירועים שמיועדים לכישלון
ואמנות וכיף כיף כיף *_* לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? חראבוצ'אק!! אוהבים ספורט? איזה תחום? ספורט מוחי - פתירת שאלות כימיה. איזה קבוצה אוהדים בארץ? מכבי צמר-גפן-מתוק איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? Malmö FF!! מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? לא 'דעת! יש המונים - אלמונים ולא אלמונים ובעצם כולם בערך. משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... המ, הרגע אח שלי בא אלי ואמר לי "ליאת, יש לי שדיים!"
אני חושבת שזה מקום ראשון בינתיים.D: שם: ליאת גיל: 16 איזור מגורים: פ"ת דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): מסריזם! *מומלץ לצרף תמונה* שתאק הודגש באמצעות מדגישומטיק

Theherod

New member
תשובות

אמ, משהו בסביבות ה-5 (רק אלו שמחוברים כמובן), אין לי כוח לספור. כן, על הרבה נושאים. לא יודע, אני טוב בתחומים ריאלים בעיקר, אבל יש לי כשרון גם באומנות על סוגיה, ירשתי מההורים (איך יצא לשני הורים אדריכלים/אמנים ילד מדע?:p). לפעמים אני פולני יתר על המידה. לפעמים אני לאXD הרבה דברים. ג'אז, בלוז, קלאסית (מי אמר לפלף!?). לא. לא אוהד. לא אוהד. אין לי מושג. איינשטין? נחמד להיות חשוב, אבל יותר חשוב להיות נחמד (ועוד, יש לאיינשטין ציטוטים נהדרים, ניתן לראות בויקיציטוט). שם: גל איזור מגורים: ירושלים ICQ: 230996147 MSN: [email protected] EMAIL/GOOGLE TLAK: theherod [-[at]-]google[-[dot]-]com

Nimst

New member
קצר מאוד?

כמה מחשבים יש לך בבית? שניים
האם את נוהגת לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע את מחפשת? סתם כך, ללא סיבה? תמיד יש סיבה.
מהם התחומים שאת הכי טובה בהם בחיים? אני מקווה שאני עדיין לא יודעת.
מה הן התכונות הפחות טובות שלך? לא עכשיו, בבקשה.
מה הן התכונות הטובות שלך?
מה את נוהגת לעשות בזמנך הפנוי? איזה זמן פנוי?
לאיזה סגנונות מוסיקה את מאזינה? אולדיז, בריטפופ, קצת קלאסי לאחרונה.
אוהבת ספורט? איזה תחום? אני יכולה לראות משחק כדורסל של מכבי ואפילו להינות. וללכת זה כיף. לא יותר מזה.
איזה קבוצה אוהדת בארץ? מכבי בכדורסל. אני מקורית, נכון?
איזה קבוצה אוהדת בחו"ל? לא יודעת, איזה קבוצות יש בחו"ל?
מיהו האדם שאת תופסת ממנו כאדם המרתק ביותר? החכם באדם? אבא שלי.
משפט חוכמה שהכי אהבת/ התחברת אליו/ משהו שאת כתבת... וואי, באמת שיש המון.
וכמובן לסיום:
שם: סתיו
איזור מגורים: ת"א
דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): nimst[@]tapuz.co.il (להוריד את הסוגריים המרובעות)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

yuval k

New member
אין כוח למדגישומטיק

כמה מחשבים יש לכם בבית? שלושה או ארבעה (תלוי אם אבא בבית). האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? לפעמים כן. סתם מידע, בעיקר בקשר לאוניברסיטאות או ללטינית
מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? הייתי אומר מתמטיקה ושפות מה הן התכונות הפחות טובות שלך? לפעמים אני יכול להיות אובססיבי, הן לגבי אנשים (
) והן לגבי דברים אחרים (למשל שפות
). ואני לפעמים ממש ממש עצלן
כמו עכשיו! מה הן התכונות הטובות שלך? אני חושב שאני יכול להיות די נאמן... וגם אני יכול לפעמים לדבוק במטרה כלשהי. מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? לענות על שאלונים
לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? טורי עמוס, פרוג-רוק, סתם רוק אוהבים ספורט? איזה תחום? לא, מלבד שחיה איזה קבוצה אוהדים בארץ? אף אחת איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? אף אחת. אבל בערך כולם פה אוהדים את ה-RedSox (שאם היו משנים את שמם ל-RedOx הייתי אוהד אותם
). מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? יש הרבה אנשים מרתקים. למשל, ליאת, נועה, דין... באופן כללי, כל החברים שלי הם אנשים מרתקים ומעניינים
משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... לא זוכר כרגע :$ וכמובן לסיום: שם: יובל גיל: 6072 ימים איזור מגורים: בוסטון הגדולה-יותר (
), קולוניית מפרץ מסצ'וסטס דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): יש כזו!

melody3

New member
עונה

כמה מחשבים יש לכם בבית? 3 + מחשב נייד. האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? מחפש, כל הזמן. מעין שיגעון שלי. מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? מחשבים, כימיה (נחשב?) מה הן התכונות הפחות טובות שלך? אין. מה הן התכונות הטובות שלך? בהחלט אין. מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? להיות על המחשב וללכת לבית ספר (כל זמן הוא פנוי מבחינה פילוסופית רדודה). לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? קלאסית, אולי שירי עם לפעמים. אוהבים ספורט? איזה תחום? לא מת על ספורט, אבל טוב בכדורסל. איזה קבוצה אוהדים בארץ? ^ איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? ^ מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? המרתק ביותר חייב להיות רנה דקארט. החכם באדם הוא סטניסלב לם. משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... "חתולים מחשבים את קיצם לאחור!"

למעלה