יאללה שאלון קצר מאד... ויצירת קשר

התכונות הטובות שלה:

צניעות כישרון לחייך, לשמח אנשים ולהיות אופטימית, גם שהכל ממש בזבל נתינת חיבוקים ממרחק של כמה עשרות קילומטרים התחברות בקלות הייתי אומר גם סקסית וחכמה... אבל אני אמנע

MajorWinters

New member
היא סקסית וחכמה...

אני אמרתי

the last anigma

New member
די, די... תמשיכו.... ../images/Emo3.gif

ועכשיו רגע של רצינות כדי לשלול מההודעה כל צל של ספק: יש לי חבר שאני אוהבת מאוד (כן דביר - הייתי חייבת לציין את זה כמו בת טיפוסית) ואין שום שמץ של רצינות בהתבדחויות שלי עם דבירוש שלי ודין! זהו, עכשיו נגמרה הרצינות... יאללה בלאגן!

אני! אני!

מחשבים: 2 נייחים, 1 נייד. חיפוש: כל הזמן. בעיקר מתמטיקה, או כל מיני דברים שחשבתי, ראיתי או נזכרתי בהם במשך היום (ולא שכחתי עד שהגעתי הביתה). תחומים שאני טוב בהם: מתמטיקה, הומור, כתיבת שירים. תכונות פחות טובות שלי: ביישנות. תכונות טובות שלי: חוכמה, רגישות, רצון להשפיע. בזמן הפנוי: פותר משוואות דיפרנציאליות, עובד על עבודת הגמר שלי, משחק סוליטר לסוגיו (כולל פריסל) ואייסי-טאוור. מוסיקה: ישראלית. ספורט: לא. החכם באדם: דארווין. אין מה לעשות, הוא אמנם עסק בתחום הלא-נכון, אבל עלה על ההברקה הגדולה בתולדות המדע. משפט חוכמה: "שום תכונה חישובית לא-טריוויאלית של אלגוריתם איננה ניתנת לחישוב." (רייס) שם: חגי גיל: 16.5 (כבר יותר קרוב ל-17, אבל בהכחשה) איזור מגורים: ירושלים מסנג'ר: [email protected] (זו לא כתובת דוא"ל פעילה!)

נוWה

New member
אז הנה אני... נעים להכיר!

כמה מחשבים יש לכם בבית? שלושה.. ומתה שכבר יהיה לי לפטופ! האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? לפעמים כשממש משעמם אני סתם משוטטת בתפוז או באתרים של אמנים שאני ממש אוהבת... מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? בעלי חיים, אמנות, מוסיקה ונוגיל'ה. מה הן התכונות הפחות טובות שלך? עקשנות, לעיתים גם חוסר סבלנות. מה הן התכונות הטובות שלך? התמדה וכוח רצון חזק, הקשבה לתפיסות עולם ששונות משלי. מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? מממ... לפעול למען זב"ח, ליצור, לשגע את החברים והמשפחה שלי, לנגן וכאלה... לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? די הכל... חוץ ממוסיקה יוונית, לא יכולה לסבול מוסיקה יוונית! אה, ואני חולה על מוסיקה אירית, ובכלל מוסיקה קלטית
אוהבים ספורט? איזה תחום? פחחח איזה קבוצה אוהדים בארץ? איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? מיכלאנג'לו משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... because you live you make me believe וכמובן לסיום: שם:נוWה צדוק גיל: עוד פחות מחודש 18!!!! אה!!! אני אהיה חוקית!!! איזור מגורים: צפון דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): מסר בתפוז
ושיהיה לכולם חג שמייח וסופ"ש נעים! ותהנו בסילבסטר! להת'
נוWה.

Eye Of Ra

New member
עונה ותמונה ../images/Emo3.gif

כמה מחשבים יש לכם בבית? אחד שעובד ועוד אחד...
האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? המממ... מידע על סרטים, ספרים שלא קראתי...
מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? שפות, פסיכולוגיה וגישור בין אנשים...
|פטיש מה הן התכונות הפחות טובות שלך?דואגת יותר מידי, חסרת ביטחון.
מה הן התכונות הטובות שלך? מסורה לאנשים, לא מוציאה את הצרות שלי על אנשים אחרים, מקשיבה טובה...
מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? מחשב
לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? בעיקר רוק מכל מיני סוגים, אבל גם קצת פופ של שנות השמונים...
אוהבים ספורט? איזה תחום? אני אוהבת כדורסל...
איזה קבוצה אוהדים בארץ? לא רואה ספורט..
איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? ^^
מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם?קוראים לו אמיר, אבל לא ראיתי אותו כבר שנתיים...
משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... וכמובן לסיום: שם: עדי גיל: 14 וחצי איזור מגורים: מרכז. דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...):מסנג'ר: [email protected]

../images/Emo85.gifדובידו.

כמה מחשבים יש לכם בבית?
3 האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים?
לפעמים. בדר"כ סתם תמונות שוות ^^ מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים?
אין כאלה
כלומר, לא משהו מיוחד שאני טובה בו. מה הן התכונות הפחות טובות שלך?
ביישנית ולא מדברת הרבה [בכלל.] מה הן התכונות הטובות שלך?
אני בספק אם יש כאלה, ואם יש אני לא זוכרת מה הן. :S מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי?
מחשב, טלויזיה, ספר. לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים?
רוק ישראלי בעיקר וקצת פאנק. אוהבים ספורט? איזה תחום?
קפיצה על חבל[?] איזה קבוצה אוהדים בארץ?
איזה קבוצה אוהדים בחו"ל?
מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם?
אילאיל [חברה שלי.] משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם...
לא זוכרת
אבל היה משהו כזה.. וכמובן לסיום: שם:ענבר גיל: 14 איזור מגורים: רמת גן דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...):[email protected] 259019536

Eye Of Ra

New member
../images/Emo13.gif

היה ענק. גם את היית, נכון? כי אני דיי בטוחה שראיתי אותך שם... ד"א, אני מצטערת...יש לי זיכרון כל כך גרוע, שאני יכולה לשכוח את החיים שלי איפשהו...

ח-מ-ו-ד-ה../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

בערך רע.. נגיד את זה ככה יהיה מצחיק לראות ילדה בת 14 עם אודם אדום.. אותו דבר מה את בגיל 14 לק שחור.. מה רע במחזק ציפורניים? בערך כמו תלמידי חטיבה משווים למי יש זקן ארוך יותר..אתם בני 14 מה לכם ו(שיער פנים,)זקן.. על אותו משקל

Purple Mushroom

New member
תשובות,,,

כמה מחשבים יש לכם בבית?1 , אבל לאח שלי יש המון. האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת?לא אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים?שינה , והיתכתבויות . וחוש הומור. מה הן התכונות הפחות טובות שלך?עצלנות מה הן התכונות הטובות שלך?ביישנות מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי?להיתכתב בתפוז. לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים?רוק. אוהבים ספורט?לא איזה תחום?כדורגל איזה קבוצה אוהדים בארץ? מכבי חיפה איזה קבוצה אוהדים בחו"ל?מנצ'סטר יונייטד ? צ'לסי ? ברצלנוה? מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר?אני החכם באדם?מאסטר יודה משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם...: עוד יום עובר. וכמובן לסיום: שם:אלון גיל:29 איזור מגורים:דרום תל אביב דרך ליצירת קשר: (מסנג'ר [email protected] אייסי: 107597563 וכו'...:
מסר אישי . ):

למעלה