../images/Emo185.gif
כמה מחשבים יש לכם בבית? אחד. שניים, כשאח שלי בחופשה מהמכללה
האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? אממ.. אם משהו מעניין אותי, כמו howstuffwork וכאלה
מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? לא יודעת
אמנות, ומתמטיקה, וללמוד שפות, נראה לי. או שאינ סתם אוהבת את זה
מה הן התכונות הפחות טובות שלך? הא, אני לא ברורה בעליל, המחשבות שלי לא באותו סדר כמו אצל כולם, אני נהנית להיות מבולגנת (או שאני ממש חייבת סדר), ואני מסוגלת להבליג על דברים רק כדי לא ליצור חיכוכים סתם.
מה הן התכונות הטובות שלך? אני מקשיבה, ומשתדלת לתת עצות, אני קולטת מהר, ואכפת לי, בד"כ
מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? חוץ מצבא? אממ, לצייר, הרבה מוזיקה, לרקוד כשיוצא לי, לקרוא, חברים, לבשל, לראות סרטים... לא יודעת, אינ מוצאת איך להעסיק את עצמי
לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? מה שכיף לי. בעיקר מהסיקסטיז ומהסבנטיז, אבל ממש לא רק. אני גם אוהבת ג'אז ובלוז, וכל דבר, באמת, שעושה לי כיף ולא מגעיל לי (כמו דברים ממסוחרים מדי)
אוהבים ספורט? איזה תחום? ריקוד נחשב? אממ, אני אוהבת לצפות בהתעמלות אמנותית והחלקה על הקרח. ובכדורסל, לפעמים.
איזה קבוצה אוהדים בארץ? מכבי? :S:S:Sד
איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? לא ממש
מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? יש לי כמה חברים כאלה.
משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... יש לי שלושה משפטים: - דברים טובים באים באריזות קטנות - אלוהים נמצא בפרטים הקטנים - יופי הוא בעיני המתבונן חוצמזה, בספר שקראתי עכשיו יש יותר מדי ציטוטים... בערך כולו.
הודגש באמצעות מדגישומטיק