יאללה שאלון קצר מאד... ויצירת קשר

Nimst

New member
אגב דקארט

המרצה שלי לאבולוציה נתקל בגולגולת של רנה דקארט במחסנים של איזה מוזאון, ששכחתי כרגע איפה הוא נמצא.

melody3

New member
מעניין, את יכולה לשאול אותה?

נשמע משהו ששווה להוציא עליו קצת כסף.

Nimst

New member
*אותו

ונתנו לו להכנס למחסנים של המוזאון רק כי הוא פלנתאולוג, לא כל אחד יכול להכנס לשם:)

Nimst

New member
אויש

שכחתי היום. אם תשלחי לי מסר ביום ראשון, אני אשאל ביום שני.

בין עננים לבין שמיים, אני, אני, אני

כמה מחשבים יש לכם בבית? האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? כל מיני מילים לא קשורות בגוגל.. נחשב? מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? ספרות ולשון מה הן התכונות הפחות טובות שלך? אני עצבנית וטיפשה, ואני נבהלת בקלות. מה הן התכונות הטובות שלך? אמ, אני לא נמצאת רוב הזמן. מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? מחשב, מוסיקה. לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? רוק ישראלי, בעיקר.. יוני בלוך, ד"ר קספר, אלג'יר ושאר ירקות. אוהבים ספורט? איזה תחום? לא. איזה קבוצה אוהדים בארץ? מכבי ת"א בכדורסל איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? לא אוהדת. מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? אין כזה. משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... אתה חי בשביל עצמך, ולא חייב שום דבר לאף אחד. וכמובן לסיום: שם: תומר גיל: אני חייבת? איזור מגורים: השרון דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...):[email protected] .. אבל זה לא ממש רלוונטי, כי האימייל לא פעיל *מומלץ לצרף תמונה*

noosh

New member
../images/Emo185.gif

כמה מחשבים יש לכם בבית? אחד. שניים, כשאח שלי בחופשה מהמכללה האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? אממ.. אם משהו מעניין אותי, כמו howstuffwork וכאלה מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? לא יודעת
אמנות, ומתמטיקה, וללמוד שפות, נראה לי. או שאינ סתם אוהבת את זה מה הן התכונות הפחות טובות שלך? הא, אני לא ברורה בעליל, המחשבות שלי לא באותו סדר כמו אצל כולם, אני נהנית להיות מבולגנת (או שאני ממש חייבת סדר), ואני מסוגלת להבליג על דברים רק כדי לא ליצור חיכוכים סתם. מה הן התכונות הטובות שלך? אני מקשיבה, ומשתדלת לתת עצות, אני קולטת מהר, ואכפת לי, בד"כ מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? חוץ מצבא? אממ, לצייר, הרבה מוזיקה, לרקוד כשיוצא לי, לקרוא, חברים, לבשל, לראות סרטים... לא יודעת, אינ מוצאת איך להעסיק את עצמי לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? מה שכיף לי. בעיקר מהסיקסטיז ומהסבנטיז, אבל ממש לא רק. אני גם אוהבת ג'אז ובלוז, וכל דבר, באמת, שעושה לי כיף ולא מגעיל לי (כמו דברים ממסוחרים מדי) אוהבים ספורט? איזה תחום? ריקוד נחשב? אממ, אני אוהבת לצפות בהתעמלות אמנותית והחלקה על הקרח. ובכדורסל, לפעמים. איזה קבוצה אוהדים בארץ? מכבי? :S:S:Sד איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? לא ממש מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? יש לי כמה חברים כאלה. משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... יש לי שלושה משפטים: - דברים טובים באים באריזות קטנות - אלוהים נמצא בפרטים הקטנים - יופי הוא בעיני המתבונן חוצמזה, בספר שקראתי עכשיו יש יותר מדי ציטוטים... בערך כולו. הודגש באמצעות מדגישומטיק

yuval k

New member
"להבליג על דברים רק כדי לא ליצור

חיכוכים" - לא הייתי אומר שזו תכונה "פחות טובה"... אולי זה רק כי גם אני משתדל לנהוג כך, אבל מצד שני לא הייתי משתדל לאמץ תכונה רעה

noosh

New member
זו לא תכונה טובה

כי כן צריך לדבר כשדברים מפריעים ולהוציא החוצה. אני משתדלת לעשות את זה עכשיו, וזה עוזר ממש. לשתוק זה רק לתת לגיטימציה לאחרים להמשיך במעשים שלהם, כי לפעמים הם לא עושים את זה במודע. ואז אין לנו את מי להאשים חוץ מאת עצמינו. חוצמזה, אנשים שאנחנו חשובים להם רוצים לדעת בדיוק מה הם עושים לא בסדר, כי הם לא רוצים לפגוע בנו. בדיוק כמו שאתה לא רוצה לפגוע באף אחד שיקר לך, ולכן אתה רוצה לדעת כשאתה עושה משהו לא בסדר, שתוכל להתנצל ולתקן את זה. לא תמיד הם מודעים למעשים שלהם, ואנחנו צריכים ללמוד להיות מספיק כנים ופתוחים איתם כדי להגיד להם מה מפריע לנו.

yuval k

New member
הא, אמרת שאת מסוגלת ודיברת על

חיכוכים סתם, אז קצת דיברנו על דברים שונים. ברור שאם יש משהו שמישהו עושה וממש מפריע אז צריך לדבר על זה, אבל אם יש סתם כך דברים קטנים ולא משמעותיים, לפעמים אפשר להבליג (מתוך "קבלת השונה"). אני התכוונתי לזה. (אני מקווה שאני לא מתנהג לא-בסדר כלפייך, וגם בכלל :$)

yuval k

New member
(הרעיון ב"מסוגלת" הוא שזה לא בהכרח

תמיד קורה - לזה כיוונתי)

noosh

New member
אתה מתנהג הכי בסדר.

לא ניסיתי להיות ספציפית בדברים שלי. ואני משתדלת ללמוד לעשות את זה. זה קשה, אבל אינ משתדלת לא לשמור ולעצור בתוכי דברים, כי זה מקשה עליי ומקשה על אחרים. דווקא על דברים קטנים קל יותר לדבר, ודווקא אותם אני אוגרת. לפעמים עדיף שלא. לפעמים כן, אבל צריך לדעת להפעיל שיקול דעת.

yuval k

New member
אני שמח :)

בהצלחה. לפעמים לשמור ולעצור דברים זה באמת נורא (
)...

yuval k

New member
כמו שכתוב בהודעות הבאות, לא דיברנו

על אותו דבר בדיוק... אבל לא משנה.

Tiki Torch

New member
איי גוט איט!

איי גוט דה אנסורס טו אול יור קווסטיונז! כמה מחשבים יש לכם בבית? אחד כמובן האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? נמ אני חושב שאני מחפש מידע על פנטזיה על אנימה וגם סתם על דברים מעניינים במיוחד חרישה מתוך שיעמום בויקפדיה מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? אני מניח שמחשבים וידע כללי(אין לי שמץ של מושג מה הם התחומים) מה הן התכונות הפחות טובות שלך? זה יקח בערך שנה לענות על זה מה הן התכונות הטובות שלך? אממ לאדע אין לי אני מניח... מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? לשבת על המחשב להפגש עם חברים לקורא וכמה שיותר ואממ ללכת לחוגים\תנועת נוער שלי קרטה ועוד ועוד.... לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? ROCK ME BAYBE! אוהבים ספורט? איזה תחום? כן אני ממש מיתעניין באומניות לחימה איזה קבוצה אוהדים בארץ? אפחד איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? אפחד בריבוע מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? האדם המרתק ביותר הוא האישה והסיבה לכך היא ברורה מאוד החכם באדם? החכם באדם לא קיים למרות שיש הרבה מאוד שהם חכמים בתחומם משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... WERE ALL UNDIVIDUALS!...I'M NOT! וכמובן לסיום: שם:יוני גיל: 16 איזור מגורים:עיר הפשע רשע וחסרי הישע ת"א דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...):[email protected]

Dolo

New member
הווווווו

כמה מחשבים יש לכם בבית? שניים + שניים שלא מחוברים + לאפטופ של אבא שנשאר בעבודה לפעמים. האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? אני מחפש כל מיני מונחים שעולים לי לראש מתוך שיעמום. אבל אני משער שזה לא בלי סיבה. מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? המ, מסוג השאלות שקשה לי לענות עליהן. מה הן התכונות הפחות טובות שלך? קשה לי להיקשר לאנשים, אני מסוגר, אני ביקורתי. מה הן התכונות הטובות שלך? אני.. אה.. נאמן? זאת לא תכונה טובה. מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? לא יותר מידי, וזה די מתסכל. לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? הרבה הרבה סגנונות. אוהבים ספורט? איזה תחום? ספורט מוטורי בעיקר איזה קבוצה אוהדים בארץ? ... איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? ... מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? קצת קלישאתי, אבל כרגע, אמא שלי. משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם: "אנחנו רק בני אדם" וכמובן לסיום: שם: דולו. גיל: עוד לא יותר מידי זמן 19. איזור מגורים: גבעתיים סיטי. דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): יש בשרשור קשר, ואני בספק שמישהו באמת ישתמש בזה, אבל אייסי - 306671288 מסנג'ר - [email protected] + הכוויה האהובה עליי

../images/Emo88.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif+../images/Emo138.gif

- כמה מחשבים יש לכם בבית? 3 - האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? לא הבנתי לא חשוב - מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? ערבית ולשון - מה הן התכונות הפחות טובות שלך? סקרן וחטטן - מה הן התכונות הטובות שלך? לא יודע אם יש - מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? מחשב וטלוויזיה - לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? ישראלי בלבד!! - אוהבים ספורט? איזה תחום? פעם כדורגל היום פחות - איזה קבוצה אוהדים בארץ? נבחרת ישראל (נחשב?!
)
- איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? מנצ'סטר פעם היום יותר ריאל מדריד מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? אין משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... פתגם שחיברתי: "הראשון קובע הכל" וכמובן לסיום: שם: טל גיל: 16 איזור מגורים: ראשל"צ

the last anigma

New member
whatever...

כמה מחשבים יש לכם בבית? 2, אחד שהיה תמיד + לאפטופ דנדש שלי.. :) האם אתם נוהגים לחפש באינטרנט סתם כך מידע ללא סיבה מיוחדת? אם כן, איזה מידע אתם מחפשים? אמממ לא שעולה לי בראש מהם התחומים שאתה הכי טוב בהם בחיים? בכלליות תפיסה מהירה של מצבים, אינטואיציות טובות, מעבר לזה יותר בפוקוס, כל התחומים הריאליים = שמצריכים הבנה ולא שינון - כי אני סנילית בטירוף. מה הן התכונות הפחות טובות שלך? קוטרית לא נורמלית, ועקשנית מה הן התכונות הטובות שלך? לא שאלה שצריכים לשאול אותי, תשאלו את מי שמכיר אותי... אהמ אהמ מה אתם נוהגים לעשות בזמנכם הפנוי? מחשב, שינה, זמן עם החבר מתי שאפשר. לאיזה סגנונות מוסיקה אתם מאזינים? בעיקר רוק, ולמעשה הכול חוץ מפופ/מזרחית. אוהבים ספורט? איזה תחום? מאוד, הכול.... לשעבר רקדנית, לשעבר שחיינית ולשעבר רצה למרחקים בינוניים. איזה קבוצה אוהדים בארץ?
אולטראס הפועל! איזה קבוצה אוהדים בחו"ל? לא משו ספציפי, אוהבת כדורגל ספרדי. מיהו האדם שאתם תופסים ממנו כהאדם המרתק ביותר? החכם באדם? האדם באשר הוא אדם הוא מרתק, לכל אחד יש סיפור משלו. משפט חוכמה שהכי אהבתם/ התחברתם אליו/ משהו שאתם כתבתם... המממ אני בטח אעלה פה דברים שכתבתי מתישהו, לא עכשיו. לסיום: שם: שירי גיל: 18 איזור מגורים: ראשל"צ דרך ליצירת קשר (מסנג'ר אייסי וכו'...): יש בכרטיסישי

למעלה