יא חנונים מעפנים!

חשבת על זה שאולי את מכניסה לכאן

את ההרגשה שלך עם עצמך וזה לא שמישהו מנסה להגיד לך משהו עליך, לגרום לך להרגיש שאת לא בסדר, אלא שאת מרגישה ככה בעצמך ומחזקת את זה עם דברים שאת רואה מסביב בלי שאף אחד ייתכוון שזה מה שיקרה? [פחח אני כ"כ רצינית ועניינית שזה מזעזע. אבל מה יש]

chuchi46

New member
מצטערת

יו את רצינית ^^; אממ... ביסודי הייתי טיפוס של 100, וחברה טובה שלי הייתה קוראת לי חנונית (בצחוק, כי היו לי ציונים טובים) ואז היא החליטה שהיא תוציא אותי מהמעגל של להיות תלמידה כל כך טובה, ועכשיו התחלתי להתחצף למורים, ואני לא יודעת מה איתכם, אבל אני מאושרת! עם הזמן מבינים מי החברים שלך, ויש לי חברים ממש ממש טובים, מכל ה"מעגלים" בחברה, אז... זהו P:

chuchi46

New member
הכיף הוא לא בלהתחצף

הכיך הוא לצאת מהמעגל... להיות פתוחה יותר... להרשות לעצמי דברים שאם אני רוצה 100 בהכל אני לא יכולה להרשות... אבל זה בסדר- סביבות 90 מתמטיקה, 80 אנגלית (עליתי הקבצה, עכשיו זה קשה יותר), 100 בתנ"ך, וכו...

ailag

New member
אה, את אומרת שלהתחצף למורים זה

מגניב וטוב. זה שאת מתעסקת בכלל ברעיונות כאלו מראה על שטחיות שאין אצל חנונים. הנה, בשרשור אחר הזכרתי שקשה להגדיר מי לא חנון - זה אחד המפתחות שעוזרים.

מה הקשרר..!?!?!?!

בשביל להיות חנון חייבים להיות חכמים..??!! אז מה אני ממש טיפשה וגם לי יש שגיעוט קטיו..!!! אז אני לא חנוניתת..?!?!?!?? זה מזהה לא קשור..!!

ailag

New member
ואם את כותבת בכתב פקצי?

וכן, זה שאת מקבלת את זה שאת טיפשה הופך אותך ללא-חנונה בעליל. אחד הדברים שחנונים וגיקים מעריכים מאוד זה ידע וחוכמה. זה לא אומר שכולנו מחוננים, אבל זה כן אומר שאנחנו רוצים לדעת וללמוד, אנחנו סקרנים. מי שמקבל על עצמו את "רוע הגזרה" של הטפשות הוא לא חנון.

Dooritos

New member
העומק של הפורום הזה... מדהים....

אנשים, הנה דבריי: מצד אחד אי אפשר בלי סטריאוטיפים, מצד שני, לא כולם מתאימים לסטריאוטיפים אבל עדיין נחשבים _____ (לצורך העניין חננות).... לא כל חננה חייב לכתוב בכתב לא מובן, לשים משקפיים ולהשתוקק לתרגילים במטימטיקה [= משהו אחד שאני כן תומכת- חננות הם אנשים שכן מקבלים ציונים טובים או לפחות נורא משתדלים, כי מה לעשות, זה חננה... אחרת, מה זה בעצם חננה? (זאת שאלה שנשאלה פעמים כה רבות בפורום השנון והעמוק הזה) אתם יודעים מי הדמות לחיקוי שלי? סת' מthe OC.... החננה האולטימטיבי!

Pharell

New member
התנשאות זה אחד הדברים הכי

מגעילים שיש. אפשר להיות חכם גם בלי לדבר אל אנשים כאילו הם פחות טובים ממך

לרדת לפורום חנונים?

בטח שזה רע, הם בכלל יודעים איזה מחלות עלולות להיות לנו? ואם הם מכניסים את העוללים להריון, אני מאשימה את ברוך.

ALiCiA SpInNeT

New member
מ

עד כמה יכולים UNחנונים להסתמך על זה בהתחשב בזה שהחנונים מחזיקים במונופול על יכולות חישוב ממוצע?

למעלה