יא חנונים מעפנים!

GalBatz

New member
אבל...

אין לי שום בעיה עם זה שאנשים עם תחביבים דומים רוצים להכיר אחד עם השני ומן הסתם אני לא רואה בזה שום דבר פסול. אבל מה שמפריע לי זאת העובדה שהשם של הפורום הזה הוא "חנונים". אם אתם רוצים להכיר אנשים שאוהבים, נגיד, מדע בדיוני אז לכו לפורום עם הכותרת הזאת. אני פשוט שונאת את החלוקה הזאת של החברה לקבוצות, עם תווית והגדרה לכל אחת מהן שגורמת לאחרים לשפוט אותם עוד לפני שהם בכלל מכירים ולשייך להם תכונות שלא בהכרח קיימות אצלם.

thorondor

New member
אתה לא יכול למנוע מאדם להגדיר מהו.

הפורום הוקם כי היה לו ביקוש. הוא לא קם כי תפוז החליטו להכנס לסטריאוטיפים. אדם ש*בוחר* לכתוב כאן *בוחר* להגדיר את עצמו כאחד, או *בוחר* לגלוש בפורום של אנשים ש*בוחרים* להגדיר את עצמם ככאלה. (כדברי הארכיטקט: The problem is choice) [ציטוט המאטריקס השני שלי היום. אני מתרשם מעצמי] אני לא מבין איפה הבעיה בשם הפורום, כשגולשי הפורום בוחרים להגדיר את עצמם ככאלה. אדם הגולש בפורום צמחונות כנראה מגדיר את עצמו כצמחוני. אדם הגולש בפורום חתולים כנראה מגדיר את עצמו כאוהב חתולים. אדם הגולש בפורום החלפת מפיות כנראה צריך עזרה פסיכיאטרית דחופה. השורה התחתונה היא, שאין כאן כל כפיה או הגדרה שלא מרצון. אתה יכול לצאת נגד האנשים שבוחרים להגדיר את עצמם, אבל זה כבר נושא ליום אחר. (או לפחות הודעה אחרת)

GalBatz

New member
[את לא יכולה*...]

העניין הוא שבעצם העובדה שתפוז פותחים פורום כזה הם נותנים לגיטימציה לסטיגמה וזה נראה לי דבר שצריך להלחם בו ולא לעודד, ובעצם כך הם גם מעודדים את הסטיגמה ואת השימוש בה גם מחוץ לפורום על אנשים שלא רוצים לשייך את עצמם לקבוצה הזאת. אני גם לא חושבת שאנשים צריכים להגדיר את עצמם כחנונים, בדיוק מאותה סיבה שאנשים לא צריכים להגדיר אחרים כחנונים.

thorondor

New member
זו כבר בעיה אחרת.

אבל את יוצאת מתוך הנחה שתפוז מנסה ליצור עולם יותר טוב. את לא צריכה לראות את תפוז כגוף מוסרי שחותר ליצירת עליונות רוח האדם הנעלה. אנשים יגדירו ואנשים יוגדרו. אין הרבה מה לעשות כנגד זה, ובמקרה הזה אין בזה כל רע. את יכולה לקרוא לזה "פורום לאנשים המוצאים דברים במשותף עם רוח הפורום", אבל זה לא קליט, ואגב, גם זו הגדרה. הבעיה היא באנושיות. בני אדם מגדירים. כל עוד זה לא פוגע, אין בזה כל רע.

ailag

New member
מה רע?

מבודד את החנונים? לא ממש. חנוניות היא "באופנה" היום (ויש אפילו מונח שלא שומעים הרבה: גיק שיק) ולפחות בין האנשים שאני מסתובבת איתם, אנחנו מכריזים על עצמנו כגיקים ומתגאים בזה. תחשבי על זה ככה: בזכות ההתגאות בגיקיות ישבנו בבית קפה 3 גיקים לפני כמה זמן (כאילו, בזכות הגיקיות אנחנו מכירים). המלצר לא היה גיק. הוא עבר לידנו ושאלנו משהו, אז אחרי זה הוא שאל אותנו משהו על הופעה של סקאזי. ענינו לו שאנחנו מעדיפים IDE. מי הבין מה קורה ואת הבדיחה, אנחנו או הוא? אנחנו היינו קבוצה עם אופי משלה ועם טרמינולוגיה משלה, כמו חובבי כדורגל או סקייטרים. במקרה הזה, בלית ברירה, הוא היה אאוטסיידר. אם לא נתלהב מזה שאנחנו גיקים, הגיקים ימשיכו להיות אנשים קטנים, מכונסים ומסכנים. ככה אנחנו יוצרים קשר עם אנשים דומים לנו.

יכול להיות

אבל לפי מה שאני רואה פה, אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים! הילדים פה לא כאלה חנונים!! אז מה אם קוראים לפורום פורום חנונים? זה חביב להיות פה וזהו

זה ממכר

New member
ואיי זה יכול להיות כזה מגניבבבבבבבב

אם יהיה פורום של פקאצות כאילו ואייי דההההההההההה זה יכול להיות מהמם אתם קולטים חוקרים מנסים לפענח את הכתב שלהם

ailag

New member
אני דוקא בעד.

לרכז אותם למקום אחד, שלא יפריעו לנו. מצד שני, הם עלולים לעודד זה את זה..

Love Bem

New member
גם אימא שלך!

איך קוראים לך? אני רוצה לזכור שמות! ואני יודעת שאת בת!

chuchi46

New member
מה הקטע שלך?

למה אתה סתם מגעיל? כי אתה רוקיסט? אם לך מותר לומר שאתה "מאגניב", אז למה לה אסור לומ שהיא "מאגניבה"? למה אתה מקלל?

chuchi46

New member
ככה אין לי בעיה עם חנונים

אבל בפורום הזה זה כבר שפל המדרגה! תיראו איך אתם כותבים... לעזאזל, זה פורום שגאונים באו להשוויץ בו או משו? ואם יש לי שגיאט קטיב, אז אני טיפשה? תתאפסו -_-

למעלה