יא חנונים מעפנים!

Science Fiction

New member
Oh please. ../images/Emo119.gif

למה פורום "מיותר", כביכול, מפריע לך כל כך? איך זה פוגע באיכות החיים שלך? אנחנו נהנים מהפורום. את לא. אז, ובכן, מה דעתך על הפתרון ההו-כה-נורא, שאנחנו נהיה בפורום ואת לא?

Road death

New member
חוח אין לנו מה לעשות..

ואין בעיה עם זה.. לי לפחות.. ואם יקימו פורום מטליסטים או ערסים או פקעצות, זה יהיה סתם כזע.. לא'דע.. לפי דעתי פורום חנונים זה מגניב! כי אנחנו מאגניבים.. לא..?! לילה טוב איש חתולי.

o0Invisible0o

New member
מסכימה עם הכל.

רק הסוף של ההודעה גרם לך להשמע מטומטמת. כאילו את נוגדת תיוג ואז את אומרת שחנונית את לא. נו באמת..
אבל אני גם מאוכזבת מתפוז! זהו.:X

ailag

New member
גם כשאני הייתי נוער זה היה

וכשאני הייתי נוער בקושי היה מישהו באינטרנט חוץ מהחנונים. אז על הדרך גם אנשים בכיתה שלי הסתכלו עליי מוזר כשהזכרתי את הצ'אטים.. עדיין היו חנונים, מקובלים ושאר אנשים לאהוב או לנדות. דוקא האינטרנט עוזר ל"גיק שיק" ומעודד אנשים להיות אינדיבידואליסטים באמת - ולא "אינדיבידואליסטים כמו כולם". לא מספיק, אבל בדרך.

../images/Emo6.gif

פורום לפאקצות..חח..אהבתי.. באמת קשה להגדיר חנוניים.. אבל כך ת'כתבה שהייתה לפני כמה שבועות בידיעות אחרונות- חנונים הם מלכי הכיתה! (למרות שזה לא נכון אני אחת מהילדות וחצי מהסיפורים שם שקר..)

נכון הייתה כתבה של "חנון=אופנתי"

ושכל אחד עם משקפים, או עם ממוצע מעל 90 קורא לעצמו חנון הוא משהו כי זה טרנד כלשהו... זה סוג של הפנמה חברתית , דברים שנחשבו בעבר לא קשורים כמו מחשבים היום הם דבר שכולם משתמשים... ולכן יש יותר פתיחות בנושא

ובתכלס..

אם יש לך ת'כתבה- תפתחי בעמוד של השמינייה מיקנעם. הכי שמאלית שם זאת אני- אני נראית לך חנונית? (עזבי ת'בגדים- הודיעו לי אחרי שיעור ספורט פתאום שאני צריכה להצטלם
)

o0Invisible0o

New member
גם אני ממש מאוכזבת מתפוז.

גם אם זה בצחוק, גם אם זה רציני לפתוח פורום "חנונים" זה פשוט לא לעניין. זה להגדיר קבוצה חברתית..זה באמת כמו לפתוח פורום "פריקים" ו"פאקצות". ה' ישמור..לאן הדרדרנו? פעם היה בעייתי לפתוח פורום בתפוז..o_0

GalBatz

New member
../images/Emo45.gif

אם המטרה של הפורום היא, כמו שאמרתם, לדבר על מד"ב אז למה השם של הפורום זה לא מד"ב? ואם אני לא טועה כבר יש אחד כזה, אז למה צריך עוד אחד? זה די נוראי שתפוז מעודד סטריאוטיפים כאלה.

thorondor

New member
מה אכפת לכם?

אם יש לכם בעיה עם הפורום, כנראה שהוא לא בשבילכם. אבל יש אנשים שהוא כן מדבר עליהם. אנשים שמוצאים משהו במשותף עם אחרים שכותבים כאן. תפוז לא מגדיר את האנשים שכותבים כאן. הם מגדירים את עצמם. "חיה ותן לחיות" זו לא רק המלצה.

GalBatz

New member
...

דבר ראשון, "חיה ותן לחיות" לא אומר שאסור לאנשים להביע את דעתם. אני לא כופה אותה על אף אחד. ודבר שני, אולי אתם רואים את זה בתור דבר נחמד ושימושי או משעשע, אבל זה לא בטוח שכולם יקחו את זה ככה. זה סתם מעודד סטיגמות כאלה ומבודד את ה"חנונים". אפשר גם להגיד שזה בסך הכל סוג של הגדרה לאנשים עם תחביבים מסוימים אבל בסופו של דבר זה רק גורם לכם לראות את עצמכם כקבוצה נפרדת.

thorondor

New member
חופש ההתאגדות הוא מיסודות הדמוקרטיה

אף אחד לא כופה על אחר גלישה בפורום. הימצאותו של אדם בפורום הזה מעידה על הרגשת שייכות לנושא. אדם לא מגדיר את עצמו כדבר אחד, ומסתגר מכל שאר הדברים. "חנוניות" זה עוד פן באדם, ובפורום הזה הוא יכול להחשף לאותו פן אצל אנשים אחרים. זו מנטליות מסוימות שיכולה לחפוף להרבה מאוד סוגי מנטליות. כמו שפורום על להקה מסוימת בא לאגד את חובבי אותה הלהקה, פורום זה בא לאגד את חובבי אותה המנטליות. אנחנו לא עליונים על אף אחד, ולא מתיימרים להיות. אנחנו פשוט רוצים להחשף לאנשים בעלי תחביבים דומים, שבמקרה רוצים באותו דבר. אני לא רואה שום דבר פסול בזה, ובטח שלא רואה סיבה לצאת כנגד זה.

למעלה