יא חנונים מעפנים!

bernie92

New member
או בתרגום אחר -

יאללה יאללה ברר ברר מזה זה פה זה לא תל כביר

1someone1

New member
את יוצאת מנק' הנחה סטריאוטיפית

שחנונים לא מתרבים ואילו יצרים מיניים יש כמעט לכולם. או שאולי את יוצאת מנק' הנחה שחנונים אינם מושכים חיצונית כביכול ולכן יכשלו למצוא בן/ת זוג להתרבות שעונה על דרישותיהם (הגבוהות כמו של כולם) ולכן סיכויי התרבותם נמוכים, אז גם פה זה שגוי.. אההה כן
לא לקחתי את זה ברצינות...:)

1someone1

New member
אוףףףףף

למה אני לא מצליחה להתבטא ככה במבחנים בחיבור ונכשלת תמיד?!

Greenleef

New member
אם נתרבה יהיו מלא איתמרים שובבים

שיסתובבו חופשי אבל לא תמיד איתמרים יש גם נטע ואלי be afraid be VERY afraid חוצמזה אי אפשר להתרבות דרך שוקו למרות שאני מעדיפה בשקית

thorondor

New member
בחור מעולה.

אחד החברים היותר טובים שלי. אתה רוצה סיכום חיים, או שאתה מעדיף לחכות לאוטוביוגרפיה?

MajorWinters

New member
אוטוביוגרפיה...

לזאפה יש אחת, לפיינמן יש שתיים... אני חושב שאני צריך לכתוב לפחות שלוש...

למה את רוצה להכיר אותו?

הוא לא בשבילך. חכם מידי, כנראה. אגב, מה את עושה בפורום חנונים? חוץ מלהיות כלבה היסטרית?

Stinki Winki

New member
אני לא באתי בגישה תוקפנית

אני באמת מנסה להבין. אבל אני גם בהחלט יכולה לתקוף חזרה. ובקצב הזה הפורום הזה יכיל 2 אנשים וחתול תועה. תודה וערב טוב.

Tiki Torch

New member
ברור שהוא לא יכול לגלוש!

חתולים מפחדים ממים
(זה היה רגע בלונדיני מאוד שלי) אני חדש פה ד"א

Tiki Torch

New member
יאפ וכמובן שאני...

לא מחשיב את החברה שלי וכמובן את החברים שלי ואת החניכים שאני מדריך כמובן
(אל תתייחסו ברצינות יותר מדי לשום דבר שאני אומר)

Greebo

New member
משפט לא הגיוני..

החברה=האנושות.. זה שאתה (אולי..אני לא מכיר אותך אחרי הכל) אולי שונה ממה שנהוג להיקרה "נורמאלי" ע"י התקשורת לא אומר שאתה "שונה מהחברה" אתה הרי חלק מאותה חברה ויש בך רצון, או דחף אם תרצה, להיות חלק ממנה.. אני לא אוהב את המילה הזאת כל כך P: ובכלל, הניסיון לקטלג בני אדם ניראה לי מוזר ביותר..הרי יש כל כך הרבה סוגים שם בחוץ שזה מפחיד.. לקטלג אדם לסוג מסויים רק בגלל הופעתו החיצונית...זה בעעעע זה מה שזה.. קוייי אני מרגיש בוגר היום.. נ.ב : אני מודע לקיומם של הרמיטים שונים ומגוונים, אך דבר זה נדיר יחסית ואין לי את הידע להיכנס ממש לדיון בנושא, אך אני ממש בספק שכל מי שנימצא פה היינו אחד שכזה, אחרת לא באמת הייתם מנסים לגלוש בפורומים\חדרי צ'טים.. P=

Tiki Torch

New member
../images/Emo2.gif

לא הבנתה אותי בכלל כשדיברתי על חברה היתכוונתי ליצור הזה מהמין הנשי שאיתו מקיימים את מצוות פרו ורבו או לפחות מנסים ובכללי לא הבנתה את המשפט משום מלרוב בפורום חנונים יהיו קריאות לעזרה או כל מיני דברים הקשורים לדחייה מהחברה אל לאדע מה אז לא הבנתה על מה דיברתי פשוט אמרתי שאף אחד לא חיבב אותי ואמרתי את זה בתור בדיחה וכמובן הוספתי שאף אחד לא חיבב אותי חוץ מהחברה והחברים והחניכים וכו'

למעלה