יהודיות, התעוררנה

een ogenblik

New member
בשביל זה יש פורומים, חסוך שלא יחסר

ממש בשביל קוראים אובססיביים כמוני (וחוץ מזה יש מאגר ספרי אנגלית לשעת דחק, וספר בפלמית לתקופה שממש לא יהיה מה לקרוא).

שמנתולה

New member
אני חייבת להתוודות

מחר אני הולכת לספריה להחזיר ספרים באיחור של שבועיים. פעם ראשונה בחיי שאני לא מחזירה בזמן, אני בטוחה שיוותרו לי על הקנס אבל נורא לא נעים לי... היה לי חודש מטורף

een ogenblik

New member
לכמה זמן ההשאלה המקורית?

הייתי רשומה לספריה כלכך מזמן, שאיני זוכרת כבר את הכללים. זה היה בתיכון, ותמיד החזרתי את הספרים כמעט לפני שהספרניות הספיקו לרשום את ההשאלה. באוניברסיטה כבר לא הייתה כמעט בעיה שכזו, ספר לא שמור אפשר להאריך בצורה ממוחשבת.

שמנתולה

New member
שלושה שבועות

ובד"כ אני באמת מחזירה בבשבוע הראשון. אפשר להאריך טלפונית אבל כל פעם שנזכרתי שאני אמורה להתקשר זה יצא בשעות שהספריה כבר סגורה... לא נורא, עוד 3.5 שעות הספרים יושבו ולי תהיה אספקה חדשה |אינפוזיה|

een ogenblik

New member
כבר חמישה שבועות אין לך ספרים חדשים

? נראה לי שאני הולכת לישון כעת. מחר צפויה ארוחת הפלאפל הגדולה לאנשי המחלקה בה האיש עובד. אני די משוכנעת שלא מצפים ממני להכין כלום, אבל אולי הכלום הזה ידרוש עבודה בכל זאת. לילה טוב, גם לפיל וגם לדב.

אבא גאה

New member
גם אני רוצה להגיד

לילה טוב ותודה לשמנתולה ולרק רגע על אחד השירשורים שעשו אותי עליז. (כן, אמא את יכולה להירגע, זה לא בגללך....) לילה טוב וחלומות פז.

שמנתולה

New member
מה אתה אומר?

שאנחנו אשמות שאתה הומו?! תמיד דופקים את השחורים... לילה טוב

אבא גאה

New member
תמיד דופקים את השחורים?

את לא חייבת להיות כ"כ גראפית..... לא מספיק להגיד "עליז"???

שמנתולה

New member
אגב אלו תולדות

אם תאהב אותו אולי תרצה להמשיך עם הסופרת ל"ארצ'לי", הספר האחרון של אלזה מורנטה לפני מותה, נוגע במסע אחרי אם, בזכרונות מהעבר ונותן מספר הבחנות נדירות על הומוסקסואליות (לכתבה בגוגי)

ציבונה

New member
איזה לילה סוער היה לכם

אני סיימתי עכשיו את אלה תולדות. מה אני אגיד לך ספר מדכא חבל על הזמן הוא טוב אבל מדכא לאללה ממש היה לי קשה לקרוא את העשרה העמודים האחרונים שלו שכבר ידעתי מה הולך להיות כתוב בהם. אולי זה בגלל האימהות חוץ מזה את חמסין לא צלחתי הפסקתי באמצע. והאוהל האדום יש לי על המדף אבל הוא לא הבא בתור. יללה ביי

אין לי ביום

חצי מהמרץ שיש להם בלילה... אני סיימתי עכשיו את פליקס. האמת שבפעמיים הקודמות נשברנו כבר במצריים... אבל הפעם עברנו את המשבר הפריזאי, והגענו ברצף אחד עד חג המולד ואיחוד המשפחה המיוחל. מייד ניסינו לפתוח את הספר הבא - במזוודה המעופפת... אבל טרנסילווניה נראתה לנו בלתי עבירה.

שמנתולה

New member
אגב מחירי הספרים בארץ

ראיתי עכשו פרסומת להארי פוטר 5, במבצע - "רק" 83 ש"ח... לא עדיף לחכות חודשיים ולקרוא אותו מהספריה (שעולה לי כזכור 100 ש"ח לשנה)?

een ogenblik

New member
בארץ העדפתי לעבוד בחנויות ספרים

לא רק שלא משלמים על זה, אלא גם מקבלים כסף!

een ogenblik

New member
כשעובדים בחנות ספרים, אז גם מזמינים

את הספרים. לכן כל עובד שמתחלף משנה קצת את אופי החנות. אני עבדתי הרבה בחנויות סיטונאיות, כך שהייתה לי את מלוא הלגיטימציה להחזיק ספרי עיון ביהדות, אבל גם בחנויות רגילות עשיתי זאת. לקוחות באים לחנות בה הם מוצאים את מה שהם אוהבים. יש אצלכם בכלל יותר מחנות ספרים אחת, אם בכלל?

שמנתולה

New member
יש איזו חנות

נדמה לי סטימצקי, היא ממש קטנה עם מבחר עגום והמוכרות שם נראות ומתנהגות כמו ספרניות בפנסיה. אף פעם אין את הספר שאני מחפשת (וזה בכלל לא משנה איזה ספר אני מחפשת, תמיד אין אותו...), על להזמין הן שמעו אבל ההמתנה להארי פוטר 5 בספריה יותר קצרה מההמתנה להגעת ההזמנות בחנות... בקיצור, ממש לא אטרקציה.

למעלה