יהודיות, התעוררנה

een ogenblik

New member
לא מכירה

נדמה לי ששמעתי שעובד שם גבר, אבל אם שמעתי על החנות הזו ממש, זה היה לפני די הרבה שנים, וצוות בחנויות ספרים מתחלף תדיר. באיזה ספריה את? הכרתי את "מעלה יוסף", את "מטה אשר" ואת "משגב, אבל את בטח "בסולם צור" או משהוא כזה.

שמנתולה

New member
אני דוקא

בספריה העירונית של עפולה. אבל ספריית הבית (האופציונלית, אליה אעבור כשהספריה בעפולה תאכזב סופית) היא של המועצה האיזורית גלבוע, הספריה האיזורית שלנו היא בקיבוץ בית אלפא.

een ogenblik

New member
לא עבדתי עם אפ'חת מהם

אז אין לי ד"שים למסור. נו, שויין, כאילו הייתי מוותרת על האנונימיות החלקית שלי, ומוסרת ד"ש.

אבא גאה

New member
מוכרים שם גם גרעינים שחורים

דפוקים? זיתים שחורים דפוקים? סתם שחורים דפוקים?

אבא גאה

New member
ברור שלא ימכרו

כי אין קונים ככה זה היצע וביקוש...... תשאלי את פיונה היא למדה פעם כלכלת בית.

שמנתולה

New member
היא ממש מוכשרת הפיונה הזאת

תגיד, הטיפ ההוא מקודם שנתת לי לגביה, גם אותו היא למדה בכלכלת בית?

אבא גאה

New member
הארי פוטר 5?

אני אפילו לא ראיתי קצה של פירסומות.... טוב, אולי עוד לא תירגמו אותו לאנגלית.

אבא גאה

New member
ממתק להומולסבים (הומואים)

שימו לב להודעתו של HOTGOD (המשך שיטוטי ברחבי האינטרנט - פתאום אני מרגיש שמנתולה - יפה לי? מתאים לי רזה?) והנה אני גם אעתיק אותה: "....לאחר שניסיתי לרכוש את מפעל מכשירי המיקרוגל (ונכשלתי) ולאחר שמכרתי וקניתי מפעלים ממפעלים שונים, החלטתי לצאת עם מוצר חדש: "חטיף שוקולד להומולסביות" כן, כן, אני יודע שזה נשמע טוב. נשמע חטיף, קליט. רק שם לא מצאתי לחטיף הראשי. לבסוף הבנתי כי שמו בישראל: "אגזוזי". אפילו ישנו שירשור קודם על המוצר בפורום זה. לאחר שפניתי לכמה חברות הן ביקשו הדמיית מוצר, אז הנה ההדמייה למעוניינים. הצעות לשיפור המוצר או קו-היצור כולו יתקבלו בשימחה. רק זיכרו! יותר מדי אגזוזי עלול להזיק לבריאות (אפילו יש אותיות קטנות להיכן יש לדחוף חטיף זה. אתם יודעים, בכל זאת צריך להתחשב במגבלות קהל היעד...)....." קישור לשירשור הישן.....

אבא גאה

New member
בואי שלולית בואי

היא פה.....במסנג'ר...וטוענת שעובדת! FA עובדת. יאאלה. בואי......אנחנו יודעים שאת מלאה שטויות....תוציאי תוציאי

אבא גאה

New member
שלולית כבר ישנה

זו היתה הצבעונית שבאמת עובדת מוסר לך חיבוקים חמים ואהבה......
ו..............את נורא יפה.

די כבר, אבא ושמנתולה!../images/Emo124.gif

הרסתם אותי מצחוק! (התכנה פתאום לא מאפשרת לי אייקונים, ימח שמה!) את חמסין אהבתי, אבל הוא מתחיל להתרומם רק באמצע הספר, ובסוף כבר בשיאו, ושיניים לבנות מתרומם רק אחרי רבע (שבהתחשב בעביו, זה די הרבה דפים), אבל בעיני הוא כל כך טוב שחבל על הזמן, והסיפא כבר משובחת בכל קנה מידה.

אח.... איזה לילה ../images/Emo29.gif

בלילה שנתי היתה טרופה וחלמתי חלומות מוזרים : בחלום הראשון ישבתי לי בבית ופתאום צלצל הטלפון. קול גברי לחש לי את הסיסמה "צ'יקיטה". מיד הסתובבתי סיבוב של 360 מעלות וכבר הייתי לבושה בבגדי הצ'יקיטה שלי. פגז תותח קטן נפל לחדרי ובתוכו הודעת המשימה. "יש גבר אחד בעיר ושמה עפולה שלא מאפשר לשמנתולה לעשן בעבודה. הפעילי את כל האמצעים". 3 שניות מאוחר יותר עלתה ההודעה באש. עפולה? מילמלתי. איפה זה? את השעה הקרובה העברתי בחיפושים קדחתניים אחר העיר הנעלמת. משטרה, צבא, אינטרנט, ספר טלפונים- יוק. אף אחד לא שמע! לא היתה לי ברירה. הוצאתי את ראשי מהחלון ושרקתי. קול הרעם נשמע מיד ודיצה הדרקונה האיומה הופיעה. קפצתי על גבה ואמרתי לה "לעפולה" ומיד יצאנו לדרך. דיצה הורידה אותי ברחבה ליד בית קפה ומיד קלטתי בעיני הביונית את המטרה. במכת קרטה השכבתי אותו על הרצפה והנחתי את המגף (20 ס"מ עקב) על חזהו. "שמנתולה רוצה לעשן. קשה לה להתאפק!" אמרתי בקול נמוך הוא לא הצליח להוציא הגה מפיו, עניו קרועות לרווחה אימה לבסוף הצליח לומר "מה שהיא רוצה". "מצוין" אמרתי, "אתה מבין בוודאי שלא כדאי שאבוא שוב" הוא הבין. שרקתי לדיצה וחזרתי הביתה. עוד משימה מוצלחת לסוכנת הסודית "צ'יקיטה". ואז הגיע החלום השני. הטלפון צלצל ונשמעה לחישה "מוזטה". מיד הסתובבתי סיבוב של 360 מעלות וכבר הייתי לבושה בבגדי המוזטה שלי. פגז תותח קטן נפל לחדרי ובתוכו הודעת המשימה. "במפגש פורום של נשים וילדים ארעה תקלה- אף אחת לא הביאה אוכל. עליך לארגן ארוחה של 5 מנות ל 30 איש תוך 15 דקות". מיד התקשרתי לבוסית שלי ושאלתי "מה קרה, שמנתולה לא מנפנפת?" והיא ענתה לי "אל תשאלי, אבאגאה הגיע והוא צמחוני!!!!!" "חדשות טובות לפרות" עניתי ומיד נגשתי למלאכה מה אומר לכן? התעוררתי סחוטה לגמרי. ואז ראיתי את השירשור ההסטרי הזה ונהרסתי מצחוק. ואפרופו ספרים- אבא, אתה מכיר את פול אוסטר? קראתי עכשיו את האחרון שלו והוא נפלא. (הוא כותב באנגלית כך שתוכל להשיג גם שם). יום נפלא לכולנו!

למעלה