יהודים מומרים למוסלמים!

• פותח הנושא idoz
  • פורסם בתאריך

idoz

New member
יהודים מומרים למוסלמים! ../images/Emo46.gif

חבריי היהודים, היום מישהו הראה לי תמונה (ראה קובץ מצורף) בה תוך ניצול באג מובנה במסנג'ר (MSN Messenger) הוא קיבל פירסומת, אך לא סתם פרסומת. כי אם פירסומות המנסה להעביר אותנו היהודים לאיסלאם. תוכלו למצוא באתר תעמולה רבה (לא פוליטית במיוחד בניגוד למה שאתם חושבים) המשבחת את האיסלאם ומראה את הפגמים ביהדות. לאותו אדם נבזה המפעיל את האתר יש שתי טלפונים (כפי שמופיע באתר) 064-526-744 (In Occupied Palestine 48) 050-210-396 (In Occupied Palestine 67 שימו לב שהוא אומר שמספרי הטלפון הם בבפלסטין הכבושה! . אני מבקש מכם, לעשות מה שצריך לעשות. תפציצו לו את הדואל, תתקשרו לפאלפונים שלו ללא הרף ואולי תורידו את האתר התועמלתני שלו.

Zack DA

New member
זה ניסיון עלוב להמרת דת....

אני לא מאמין שמישהו בכלל טרח לקרוא את זה.

פריפטס

New member
נסיון עלוב מאוד

וגם אדיוטי... בכל מקרה, העניין של "לפוצץ לו את הפלאפון והדואל" אדיוטי לא פחות. זכותו להביע את דעתו. בנוסף, ה"נקמה" שמנסים לנקום בו מגוחכת.

Zack DA

New member
לא, דווקא נדמה לי שמסיונריות היא

לא חוקית בארץ. אם כך צריך באמת לתפוס אותו, בהנחה וזה אפשרי.

Carl Freeborne

New member
ואם היא לא חוקית אז מה?

זכותם, המלאה לדעתי, של אנשים לנסות להמיר דת של אחרים... אם יש חוק כזה (ובאמת נדמה לי שיש כזה) הוא חוק חשוך, ומאוד מאוד לא דמוקרטי.. כמובן שלדעתי חובה לאסור על מיסיונריות באמצעות תמורה או מסיונריות לילדים.. אבל לחלק הסברה לאנשים בוגרים... זה לא מוסרי לאסור. (אני אדם דתי, אגב)

Zack DA

New member
ישראל היא מדינת חוק

מתנגד לחוק ? אין בעיה, תפעל לשנות אותו. באופן עקרוני אני חושב שמיסיונריות היא ברוב המקרים ניצול של אנשים תמימים בתקופות משבר שלהם. כיום היא לא חוקית וכל עוד זה כך יש להלחם בתופעה.

Carl Freeborne

New member
אינני מסכים איתך../images/Emo70.gif

סורי, אם יש חוקים שהם לא דמוקרטיים כמו זה... אז אסור לציית להם... כלומר, כמובן שאני נגד העברה של ילדים קטנים וכו'.. אבל איסור על השמעת דברי הסברה למבוגרים בנושא.... זה פוגע בחופש הביטוי בצורה בוטה ביותר. וזה זלזול באינטילגנציה וביכולת השיפוט של בני אדם ואני לא מאמין שזה יעמוד במבחן הבג"ץ.

Zack DA

New member
אתה קורא להפרת חוק !!!!! ../images/Emo10.gif

זהו חוק יהודי. כמו חוק השבות. מיסיונריות היא לא חוקית. החוק הוא חוקי.

Carl Freeborne

New member
מה הכוונה זה חוק יהודי?

למה זה חוק יהודי? אני מניח שגם אסור להביא לארץ אנשים כדי להמיר מוסלמים מדתם... איך אתה משווה? וכן אני קורא להפרת חוק שהוא לא חוקתי ומנוגד לכל אמנה בינלאומית שרק קיימת כי הוא פוגע בחופש הביטוי והוא לא עמד במבחן בג"ץ כבר פעם אחת...

Carl Freeborne

New member
חוץ מזה.....

חוק יהודי.... זו ההלכה.... אני יהודי, וזה לא החוק שלי..... זה חוק ישראלי, נכון.. אבל מה זאת אומרת זה חוק יהודי? (פעם ראשונה בחיי שאני שומע על הגדרה כזו)

Zack DA

New member
הכוונה שלי, ידידי,

היא לחוק שמושתת על היותה של מדינת ישראל כמדינה יהודית, ולא כמדינה דמוקרטית - כמו חוק השבות. כי חוק השבות הוא חוק גזעני ומפלה, אך עדיין לגיטימי. וכאן נופלת התיאוריה שלך.

בבי"ס שלי לימדו על זה אחרת:

הטענה היתה שחוק השבות איננו מפלה וגזעני ואסור, מכיוון שהוא לא מפלה בין אזרחי המדינה ולא נותן זכויות יתר לאזרחים מסויימים או משהו דומה, אלא רק קובע את העדפותיה של המדינה בקבלת אזרחים חדשים לתוכה. וזהו דבר מקובל בכל המדינות, לקבול סדר עדיפויות בקבלת אזרחים חדשים.

Zack DA

New member
זהו חוק שסותר את הקטגוריה:

דת, גזע ומין. -------------------- לכל מדינה יש זכות להגביל או לברור את מי שיכנס אליה - אבל בלי להפר את כלל הדת, הגזע והמין. שים לב לזה.

פריפטס

New member
אז אם אנחנו בשיעורי אזרחות...

חוק הכנסת הוא שקובע, אם יש סתירה עם מגילת העצמאות. ולכן, במקרה זה, חוק הכנסת הוא שקובע. למחוז קוויבק בקנדה, מתקבלים בעדיפות אנשים בעלי אזרחות צרפתית. לניו-זילנד, יתקבלו אנגלים ואוסטרלים לפני שנתקבל אתה ואני... למרות זאת, אף אחד לא יאמר שקנדה וניו זילנד גזעניות... למדינת ישראל יש הצדקה טובה יותר מאשר לניו זילנד וקנדה בקשר לחוק השבות שחשוב כדי לשמור על הרוב היהודי במדינה.

Zack DA

New member
אתה לא רואה את ההבדל ?

חוק השבות מעדיף יהודים, כלומר גזע מסוים. החוק הקנדי מעדיף בעלי אזרחות צרפתית - והם יכולים להיות יהודים, ערבים או אפילו סתם צרפתים מסריחים.

לא הבנת:

לחוק קבלת האזרחות מותר לבצע איזו הפליה שרוצים, מכיוון שהוא מפלה בין אנשים שאינם אזרחים, ולכן ההגבלות של מדינה דמוקרטית שאומרות שאסור להפלות על רקע דת, גזע, מין ונטיה מינית לא חלות עליהם. אגב, יהודים אינם גזע - אתה יכול להגדיר יהודים על פי לאום, או על פי דת. איפה כאן הגזע?

Zack DA

New member
אתה טועה טעות לוגית....

קנדה מפלה בין מי שאזרח ומי שלא אזרח - זאת זכותה. אבל אסור לה להכניס רק לבנים למדינה או רק ערבים או רק נוצרים. ברור ? וזה בעצם מה שאנחנו עושים (שזה מותר לנו עקב היותנו לא דמוקרטיים). ----------------- ולעומת זאת - אנחנו מכניסים רק יהודים (כלומר רק לפי גזע. או אם תרצה, רק לפי לאום. או אם תרצה - לפי דת).

פריפטס

New member
לא

כמו שכל גזע יכול להיות לקבל אזרחות צרפתית, כמעט כל מי שרוצה יוכל, בסופו של תהליך מתיש, להתגייר.

למעלה