יהודים מומרים למוסלמים!

• פותח הנושא idoz
  • פורסם בתאריך

Zack DA

New member
גזע זה גזע - וזה שיקול אסור.

אזרחות זה שיקול ענייני וזו זכותה של מדינה דמוקרטית להעדיף אזרחים בעלי אזרחות מסויימת על אחרת. ראה את תשובתי לשיר. לגבי תהליך גיור - זה שינוי שנעשה בדת ומקובל עלינו. אנחנו מפלים על בסיס גזע-דת (משהו מעורבב). דברו לעניין ותודו שאתם טועים, כי כל מי שקורא את מה שאתם כותבים לא מבין את מה שאתם רוצים (במקרה בקרו אצלי היום בבית שני שמאלנים שראו אותי מגיב לאשכול הזה).

פריפטס

New member
כל הכבוד לשמאלנים שביקרו אצלך בבית

מה אני אמור להבין מזה ששני שמאלנים שביקרו אצלך לא הבינו אותנו? אנחנו מפלים על בסיס דת ורק על בסיס דת. אפילו השאלה "מיהו יהודי" נענית על ידי ההלכה לפי החוק בארץ- כלומר, מי שאימו יהודיה. מי שיכול לקבל אזרחות צרפתית, גם יכול להתגייר.

Zack DA

New member
היכולת לעבור שינוי לא רלוונטית

באופן רגעי אנו מפלים על בסיס דת, וזה שונה מהאפליות המקובלות בעולם שהן לא יכולות להיוס על בסיס דת, כי זה נוגד את הדמוקרטיה. מה לא ברור ?

לא מסכים איתך:

אנחנו לא יכולים להפלות על בסיס דת את אזרחי המדינה, אולם לגבי מי שאינו אזרח, זכותנו לבצע איזו הפליה שאנחנו רוצים, ואין בכך שום פגיעה בדמוקרטיה.

Zack DA

New member
לא נכון

כל אפליה שלא על בסיס דת גזע או מין היא מקובלת לצורכי קבלת אזרחות, כמו באמת העדפה של בריטים על ערבים בארה"ב. אנחנו המדינה הדמוקרטית היחידה בעולם שמפלה על בסיס דת. תכיר בזה.

פריפטס

New member
אתה משנה לאורך השרשור

את נושא הויכוח לפי מה שנוח לך: "הכוונה שלי, ידידי, היא לחוק שמושתת על היותה של מדינת ישראל כמדינה יהודית, ולא כמדינה דמוקרטית - כמו חוק השבות." בהתחלה ניסית לטעון שהחוק מצביע על זה שהמדינה היא יהודית ולא דמוקרטית. "אנחנו המדינה הדמוקרטית היחידה בעולם שמפלה על בסיס דת." ועכשיו אתה חושב שאנחנו דמוקרטיה שמפלה על בסיס דת. תחליט.

Zack DA

New member
לא סותר

אני אומר שהיהדות מכרסמת בדמוקרטיה שלנו את העניין הזה של תנאי הקבלה לאזרחות.

פריפטס

New member
אין הבדל בן אפליה לאפליה

זה לא משנה אם זה על בסיס דת, גזע, מין, מוצא, עיניים כחולות, אזרחויות שיש או אין. אל תשכח שלא כל אזרחות אפשר לקבל, ולא על כל אזרחות אפשר לוותר...

Zack DA

New member
ודאי שזה משנה

אנחנו עושים אפליה שהיא יחודית לנו ולא תתכן במדינה דמוקרטית. קח את זה לצומת לבך, זה הכל.

פריפטס

New member
אתה שוב מדבר באויר

לחזור על טענתך שוב ושוב בלי להסביר לא תעזור לך בויכוח. תשומת לבך...

Zack DA

New member
אתה תחת סמים !!!!!!!!!!!!!!

אין לך מה לומר.... אז אתה סתם מדבר. אני חוזר ואומר בפעם העשירית. נעשה סדר: 1. לכל מדינה יש הזכות לקבוע קריטריונים "מפלים" בכל הנוגע לקבלת אזרחים חדשים לתחומה. 2. הכללים הללו, בדמוקרטיה, לא יעמדו במבחן בית משפט כשהם מפלים על בסיס דת, גזע או מין. 3. ישראל היא המדינה הדמוקרטית היחידה בעולם שכן מפלה על בסיס הדברים הללו. טענה ==> זה בגלל הפן היהודי במדינה ש"אוכל" חלק מהדמוקרטיות שבה.

מאיפה אתה יודע?

האם הלכת וחקרת את חוקי קבלת האזרחות בכל המדינות המוגדרות על ידך כדמוקרטיות?

Zack DA

New member
אני מכיר את חוקי ההתאזרחות בכמעט

כל המדינות הדמוקרטיות, ואגב זה לא אני שמגדיר אותן כדמוקרטיות, הן באמת כאלה.

אז ספר לנו, שגם אנחנו נשכיל...

מה צריך לעשות כדי לקבל אזרחות בצרפת, גרמניה, אנגליה, ארה"ב, קנדה, ספרד, בלגיה, יפן, ועוד איזו מדינה שאתה רוצה.

Zack DA

New member
בבקשה. תבחר אחת ונתמקד בה.

בארה"ב, למשל, מדובר בתהליך ארוך ומורכב. יש לך הרבה מאוד סוגים של אשרות להתיישבות. אם אתה בעל דרכון אירופאי, למשל, קל לך מאוד להתאזרח בארה"ב. אפילו יותר ממי שמקבל גרין קארד.

פריפטס

New member
ארה"ב זאת לא חכמה ../images/Emo13.gif

זה גם אני יודע... בוא ננסה משהו קצת פחות קל... גרמניה למשל. ואם אתה רוצה משהו קשה באמת אז נסה יפן. ואם אתה רוצה אתגר רציני, אז בוא נראה מה אתה יודע על ניו-זילנד.

Zack DA

New member
גרמניה ויפן

הן דוגמאות טובות. בגרמניה, אם אני לא טועה, אתה יכול להתאזרח בתהליך ארוך אם אתה מקבל אשרה - והיא נתנת רק לארופאים, אמריקאים או אנשים שיש להם עבודה בגרמניה - וכל זה תהליך שלוקח עשרות שנים. ביפן - אם אין לך קרובי משפחה יפנים - אתה די אבוד, כמעט בלתי אפשרי להתאזרח.

פריפטס

New member
מסכן, אל תהיה עצוב...

בכל מקרה, הדיון הזה לא רלוונטי. מסיונריות חוקית בארץ, אלא אם ההוא שמנסים לשכנע אותו להמיר את דתו (ומחזירים בתשובה גם נחשבים כאן) הוא מתחת לגיל 16 זה לא חוקי. חוק הגיוני, סביר ומתקבל על הדעת.

Zack DA

New member
יכול להיות שיש הגבלת גיל.

כן, אין לי בעיה, שינסו להמיר את דתם של אנשים בני 30. על שיקול הדעת שלהם אני סומך. הויכוח כאן הוא עקרוני. דווקא ממך ציפיתי שלא תצדד במעבר על החוק.

למעלה