יוכי68 מה הכנת לי היום לאכול

יוכי68

New member
שלב 4 - למרוח קרם בנדיבות

הכנתי קרם ממיכל שמנת מתוקה ועוד חצי + חבילת פודינג וניל + 2 כפות סוכר + 3/4 כוס חלב - להקציף לקצף יציב (אין להקציף יתר על המידה). למרוח על 3 החלקים.......ב נ ד י ב ו ת. לשים את החלקים זו על זו כשהקרם תמיד למעלה ולצפות מסביב.
 

יוכי68

New member
לקשט איך שרוצים....יצירתיותתתתתתת

אני הכנתי מהשמנת שנותרה - חצי מיכל גנאש.........המסתי במיקרוגל בזהירות 100 גר' שוקולד מריר (יש להוציא לאחר דקה...לערבב ולהכניס לחצי דקה ושוב לערבב.......להיזהר לא לשרוף).....לאחר שהשוקולד נמס הוספתי את השמנת וערבבתי עד לאחיוד מלא ויצקתי על העוגות (התקבלו שני פסים) הנה האחת...........>>>>>>>>>>>>>
 

יוכי68

New member
והעוגה סוף סוף פרוסהההההההההההה../images/Emo6.gif

כמובן יש לפרוס רק לאחר קירור .
 

יוכי68

New member
המתכון לרולדה עפ"י נירה שויאר

הכנתי שתי רולדות אחת חומה ואחת לבנה........מצרפת מתכון לרולדה החומה לרולדה לבנה יש להחליף את הקקאו בקמח....אני השתמשתי בקמח תופח ולא בקמח רגיל כמו שכתוב במתכון. הזילוף של הפסים צריך להיות מהיר....כדאי שתהיה עזרה בסביבה........פשוט חוויה.
גלילת שוקולד/רולדה/ נירה שויאר לחמם את התנור לחום גבוה 4 חלבונים 2/3 כוס סוכר להקציף את החלבונים בקערה גדולה, כאשר מתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר בשלוש ארבע פעמים ולהמשך להקציף עד שמתקבל קצף גמיש. ________________________________________________________ 4 חלמונים 1 כף ת. וניל קורט מלח לבחוש היטב את הנ"ל בנפרד, ולהוסיף לקצף בתנועות עטיפה. חצי כוס קמח 1/4 כוס קקאו לערבב קמח וקקאו למניעת גושים, להוסיף לתערובת שבקערה בשתיים שלוש פעמים. לאחר כל תוספת לערבב בתנועות עטיפה עד שהקמח ייבלע בתערובת. __________________________________________________________ לגזור נייר אפייה בגודל תבנית האפייה (תנור), לשמן ולהניח בתבנית.....לצקת את הבצק לתבנית ולשטח במרית. לאפות בחום גבוה כ 10 דקות.העוגה מוכנה כאשר צבעה זהוב ורכה למגע. להפוך את העוגה החמה על מגבת נקייה, להסיר את נייר האפייה, לגלגל את העוגה בעודה חמה בעזרת המגבת לגלילה וכך לקררה. אם הגלילה נאפיתה יתר על המידה והתקשתה מעט יש להניחה על מגבת לחה ולגלגל עם המגבת. לאחר שהגלילה התקררה לפתוח אותה ולמלא במלית הרצויה.
 

יוכי68

New member
וכמובן הכנתי עוד עוגה - עוגת גבינה ב3 שכבות

לא צילמתי את החדשה כי לא היה לי זמןןןןןןןןןןןןןןןן.........טעים שווה לנסות. עוגת גבינה בשלוש שכבות - קיבלתי את המתכון מחברה בשם ורד/יוכי. העוגה מתאימה לתבנית חד פעמית מלבנית - גודל בינוני / תבנית עגולה 26 חומרים: 4 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס קמח תופח/קמח+אפיה 1 כף שמן 1/4 כוס מים 1 סוכר וניל מילוי: 1 שמנת חמוצה 2 גבינה לבנה (500 גר') 1 ביצה 3/4 כוס סוכר קליפת לימון/תפוז לערבב היטב את כל חומרי המילוי. אופן ההכנה: להקציף 4 חלבונים להוסיף בהדרגה סוכר + וניל+ שמן+ חלמונים + מים ולבסוף את הקמח בהדרגה - טורט. לשמן תבנית ולצקת כ 1/2 (קצת פחות) מהבלילה ולאפות בחום בינוני כ- 10 -15 דקות עד הזהבה חלקית והתייצבות העוגה. לשפוך כ 1/4 מהבלילה לתוך המילוי שערבבנו ולבחוש היטב...לאחר שהתחתית נאפתה חלקית מוציאים ושופכים את המילוי על התחתית. מעל המילוי שופכים את הבלילה שנותרה. אופים בחום נמוך כ שעה - לא להוציא את העוגה מיד לאחר סיום האפייה - להשאיר בתנור מעט פתוח כ 1/2 שעה לאחר האפייה. העוגה יוצאת רכה וטעימה משהו משהו - מ ו מ ל ץ.
 

mir284

New member
וואו העוגות נראות מעולה במיוחד השחמטית

מתאים לי עכשיו פרוסה עם הקפה מירי
 

יוכי68

New member
שירה, 8 פיות של ילדים ומבוגרים שאוהבים

לאכול אבל ממש לא שמנים........חחחחח
 

מאיוש י

New member
מינון, שירה מינון, זו התשובה לא??

אפשר לאכול הכל רק מכמויות נורמליות ולא לנשנש כל היום
 
ישמע לך מצחיק, אבל דווקא בימים אלו, של הריון

מתקדם, אני ממש לא אוכלת וזה אפילו בלי להקפיד. פשוט כל הטעמים שלי השתנו וגם התאבון לא משהו (לא בחילות/הקאות, חלילה - פשוט לא מרגישה צורך).
 

מאיוש י

New member
יוכי איך הטעם של המרק???

אני לא אוהבת מרקים מרוסקים זה מזכיר לי אוכל תינוקות זה טעים???
 
למעלה