תמונות לספרי בישול כדי למשוך את העין אני הכנתי פעם מרק כתום עם גרעינים קלויים לקישוט הוא היה יפה אבל הסיר נשאר מלא...... הזכיר לילדים שלי גרבר והם לא אכלו..... אני מכינה מרקים רק בימים קרים .....
תעשי לפי המתכון שעל האריזה של השוקולד ציפס חלקי את התערובת ל2 לחלק אחד הוסיפי 3 כפות קקאו ולחלק הלבן הוסיפי עוד 4 כפות קמח וזהו ליצור כדורים לאחד ביניהם ולאפות כמובן שבכל תערובל לשים שוקולד בצבע הנגדי
לא אכין אותם כי באפיה הכל מתרחב ולא נשארת שום דוגמה של ריבועים. יש מתכונים שמראש אני לא אכין כי הנסיון שלי גורם לי להבין מה יהיה מוצלח ומה סתם וחבל על המאמץ. אבל אם תכיני וטעיתי תודיעי לי.