יום העצמאות לערבים

THE WIZARD 55

New member
שלנו שלנו, תאמין לי שכן

עובדה שעל אדמות מסוימות קבלנו פיצוי כספי..כי בנו עליהם כבר אבל על אדמה בצפון, לא מתירים לנו לבנות, הבנתי שהחליטו שזה שטח ירוק, למרות שמסביבה הכל בנוי.. ויש עוד אדמות שיש משפטים, האמת שכבר אבא התייאש..אני לא..

רוצים גם להעביר את היהודים מביתם החוקי.

ואני אומר אם יהודים צריכים ללכת אז גם ערבים... יהודי תמורת ערבי. או פשוט לשנות קצת את הגבול...

THE WIZARD 55

New member
כן, מאוד, בפרט שהייתי רוצה לדעת איפה יעברו

הגבולות החדשים.. סקרן אותי..

הרי ממילא לא נכנסים לכפרי ערבים ישראלים

בוואדי והמשולש. לא המשטרה בכל אופן או אמבולנסים שאוספים את ה"שאריות" של החמולות בפנים, או אלו שרצחו את אחותם ובתם הסוררת. אז גם שביטוח לאומי לא יכנס, גם דגל ישראל לא נכנס ממילא, גם קופת חולים תצא, גם משרד הפנים ישאר בחוץ. מאחל להם בהצלחה ושיכריזו עצמאות על ביתם, מבלי לצאת ממנו אפילו. זה גבול אחד. בצורה חד צדדית. במקביל יש לספח את רוב שטחי C, תעודות תושב קבע ל100,000 הפלסטינים שממילא עובדים בישראל או מתפלחים אליה, יש לבנות בשטחי C בקבלנות. 90 אחוז מהפלסטינים מרוכזים בשטח A ונראה כי טוב להם שם, הרי לשום הצעה לא הסכימו, 15 שנה טוחנים מים והם רוצים רק עוד ועוד ומה קיבלנו בתמורה - נאדא. אז שישארו שם, "פליטים בארצם" או "פלסטינים" לא מעניין אותי איך הם מכנים את עצמם, מה יעשו שם, כל עוד זה לא פוגע בנו. ואם כן פוגע/יפגע בעתיד, אז גם שם הם לא ישארו להרבה זמן.

לא משנה מה נעשה - כל מה שלא נעשה

נמגר האפליה, הגענות ניתן בונוסים שמנים לערביי ישראל... הם לא ירצו ולא יחגגו את יום העצמאות של ישראל, לא עכשיו ולא אף פעם! ואת יודעת, סבבה לגמרי, אף אחד לא מכריח אותם, כל עוד הם לא יפריעו לי לחגוג, אני בסדר לחלוטין עם זה, באמת. יום העצמאות הוא לא רק של היהודים אלא של גם ציונים שאינם יהודים שתומכים ושמחים על עצמאותה של ישראל. אני אסביר לך למה: מבחינת רוב רובם של ערביי ישראל ליהודים אין זכות על השטח בין הים לירדן, מבחינתם השטח הזה הוא פלשתין ולא ארץ ישראל, מבחינתם היהודים הם אפילו לא עם אמיתי ולא לאום אמיתי אז אין להם זכויות לאומיות, בטח ובטח שלא כאן. מבחינת ערביי ישראל היהודים הם לא יותר משודדי אדמות זרים, קולוניאליסטים בשליחות האימפריאליזם המערבי. מבחינת ערביי ישראל המדינה הוקמה "על חשבונם" (טיעון מגוחך שמופרך בקלות לוגית אך בזה הם מאמינים ומשוכנעים) מבחינת ערביי ישראל היהודים-ציונים הם האחראיים הבלעדיים להשלכות על הערבים במלחמת 48', מבחינתם, הם - אחיהם "גורשו" באופן שיטתי במהלך מלחמת 48' ולפיכך הם קורבנות באופן בלעדי של היהודים-ציונים. חוץ מזה...ישראל בהגדרה היא מדינה יהודית - הם לא, אז מבחינתם זו אפליה. הדגל הוא בעל מגן דוד - לא מייצג אותם, ההמנון "נפש יהודי הומיה..." - הם לא יהודים, זה לא מייצג אותם - אפליה. חוק האזרחות אינו מאפשר איחוד משפחות בין פלשתינים אזרחי ישראל לאלה בשטחים, הם קוראים לזה, כמו לכל דבר....
, גזענות. חוק השבות מאפשר לכל בוריס או יבגני להתאזרח כאן (פלוס מענק קליטה) למרות שבקושי שמע על ישראל ואינו יודע מילה בעברית רק כי הוא יהודי ואילו דוד אחמד שהוא ומשפחתו ברחו/גורשו מכאן ב48' אינו מורשה לחזור כאשר הוא ומשפחתו עיבדו כאן אדמה במשך נגיד 300 שנה, את יודעת כמה זה בלתי נתפס ומרתיח את ערביי ישראל?, איך בדיוק "נקרב לבבות" כאשר זו המציאות מבחינת ערביי ישראל? קירוב הלבבות צריך להעשות קודם כל ולפני הכל מבחינת ערביי ישראל: - להפנים ואחר כך גם להחצין את העובדה שהם אינם אדוניה הבלעדים של השטח. - להפנים ואחר כך להחצין שלא רק להם יש זכויות על השטח אלא גם ליהודים ובאופן שווה. - להפנים ואחר כל להחצין את הרעיון של 2 מדינות לאום ל2 העמים. - לוותר לחלוטין על השאיפות הלאומיות שלהם בתוך מדינת ישראל, לקבל את העובדה שזו מדינה יהודית וימות העולם היא מתכוונת גם להשאר כזו, בכל מחיר! עכשיו, כל עוד הם יהיו מיעוט ולא יסכנו את הרוב היהודי, נוכל להגיע לקירוב לבבות דו קיום ושלום. אם זה לא יקרה, גם אם נבנה ערים, נזרים כספים לכל התחומים, נעשה כבוד לערבים, נביא להם גם את נינט גם את סקעת ואפילו את מרינה מקסימליאן-בלומין זה עדיין לא יביא קירוב לבבות כי Face it - ישראל לא תשנה את הדגל, המנון, חוק האזרחות, חוק השבות, היא לא תפסיק להגדיר את עצמה כמדינה יהודית, היא לא "תיקח אחריות" על הנכבה, היא לתפסיק "לייהד" את ישראל ויותר מכל היא לא תתנצל על קיומה, היא תחגוג את זה ואם זה מה שימנע את "קירוב הלבבות" אז אהלן וסהלן, שימנע!

THE WIZARD 55

New member
זה ברור שחייבת להיות הדדיות

אני מסכימה עם הסעיפים שהעלית..מדינה של כולם בראש ובראשונה כולם צריכים להפנים את זה. ובוא לא נהיה פסימיים כל כך יובל, אני עוד מאמינה שהאור יגיע..

אני לא פסימי ולא אופטימי, אני גם לא איש דתי

אז לאמונה אין שום קשר. אני רק מנתח את המציאות והעובדות באופן שקול וקר ומסתכל על הדברים כפי שהם. זה יגיע כאשר הפלשתינים יעשו שינוי של 180 מעלות, את רואה את זה קורה? אני לא.

יובל מסקרן אותי בחתימה שלך,

"גושי ההתנחלות הגדולים לישראל". האם אתה בעד פינוי התנחלויות ו-גם לתת להם את ואדי ערה והמשולש? (מה שרצוי בכל אופן וגם בלי הסכם) או פינוי תמורת פינוי, יהודי תמורת ערבי, כפר תמורת יישוב, חירבה תמורת מאחז.

THE WIZARD 55

New member
אתה נותן להם את ואדי ערה והמשולש?../images/Emo6.gif

ומה עם ערביי חיפה? נצרת?..גם הם יפונו?

x

New member
תסירי דאגה מליבך בקשר לערביי חיפה או נצרת../images/Emo10.gif

הראש היהודי ימציא לנו פטנטים

אני מכבד את זה שערבים קשורים לאדמה.

זה לא מחייב שהם יהיו קשורים למדינה שקמה עליה... או שהיא תהיה קשורה אליהם. תחשבי על זה, מה הוגן בכך שיקימו לפלסטינים מדינה, וישאירו אצלנו בישראל לאומנים פלסטינים כאזרחים שווי זכויות? למה ב"פלסטין" (אם תקום בכלל...) יהיו ויחיו לאומיים יהודיים בכבוד? לא נראה לי, לא כשהם בחיים בכל אופן...

אתה משווה את הערבים שגרו פה עוד לפני שקמה

המדינה, למתנחלים שהמדינה הביאה אותם לגור בשטח שלא בריבונותה (אפילו על פי הצהרתה)? הרי כל ישיבתם שם היא הפרה בוטה של החוק הבינ"ל. אין כל קשר בינם לבין הערבים אזרחי ישראל. אם חלקם ירצו להשאר במדינת פלסטין (ויש כאלה שאמרו שיעדיפו במקום להתפנות) בהסכם עם ממשלה פלסטינית סבאבה, אבל זה לא הופך אותם לשווים במעמדם לילידים הערבים של הארץ אבא דיטי. מזל שלא בנינו התנחלויות בדרום לבנון בשנים שכבשנו אותה, אולי גם מתנחלי "מצפה ג'בייל החדשה" היו משווים את זכותם על לבנון כמו הערבים בארץ.

הטעות שלך היא אחת.

סעיף 49 באמנת ז'נבה ה-4 מדבר על "הבאת מתיישבים לשטח כבוש" מה לגבי מתיישבים שבאים מעצמם...וכאן הפרצה. תחשוב לבד. בלי שום קשר ישראל אינה רואה את השטח ככבוש, שכן הוא מוותר (חוסיין, מלשון לוותר) ממי נכבש השטח? מ"הפלסטינים"? מ"העם"? מ"המדינה"? הרי הבעלים ויתר עליו!! ושלושת האחרונים גם לא היו קיימים מעולם. ערבים אמרת. וצדקת. וכן, ישראל קיבלה את אמנת ז'נבה עם הסתייגויות, ומחילה את האמנה על אותם "שטחים" ברמה הומניטרית, שכן כבושים - הם אינם. בעזה הריבונית והחמאסטנית - אין נוכחות ישראלית אזרחית (בקושי צבאית מדי פעם). יהודה ושומרון לא שטח כבוש אלא שטח הפקר משנת 1988 שטח הפקר רשמי. חוסיין "הקיא" אותו מירדן, רשמית כתוב וחתום על מליון ומשהו נתיניו לשעבר שכנראה, בהם מאס. כנראה שספטמבר השחור הספיק לו...

הטעות שלך היא אחת.

סעיף 49 באמנת ז'נבה ה-4 מדבר על "הבאת מתיישבים לשטח כבוש" מה לגבי מתיישבים שבאים מעצמם...וכאן הפרצה. תחשוב לבד. בלי שום קשר ישראל אינה רואה את השטח ככבוש, שכן הוא מוותר (חוסיין, מלשון לוותר) ממי נכבש השטח? מ"הפלסטינים"? מ"העם"? מ"המדינה"? הרי הבעלים ויתר עליו!! ושלושת האחרונים גם לא היו קיימים מעולם. ערבים אמרת. וצדקת. וכן, ישראל קיבלה את אמנת ז'נבה עם הסתייגויות, ומחילה את האמנה על אותם "שטחים" ברמה הומניטרית, שכן כבושים - הם אינם. בעזה הריבונית והחמאסטנית - אין נוכחות ישראלית אזרחית (בקושי צבאית מדי פעם). יהודה ושומרון לא שטח כבוש אלא שטח הפקר משנת 1988 שטח הפקר רשמי. חוסיין "הקיא" אותו מירדן, רשמית כתוב וחתום על מליון ומשהו נתיניו לשעבר שכנראה, בהם מאס. כנראה שספטמבר השחור הספיק לו...

ישראל לא ראתה את ירושלים כשטח כבוש

ולכן סיפחה אותו (כמובן שזה לא משנה מבחינת החוק הבינ"ל למעמדה). אבל את הגדה היא נמנעה מלספח לישראל הריבונית, והשאירה אותה אפילו מבחינתנו כשטח כבוש. אפילו שרון אמר לפני כמה שנים בישיבה של הליכוד, עוד לפני שהקים את קדימה, שאי אפשר להחזיק עם תחת כיבוש. גם הוא לא התכחש למציאות הזאת.

בהחלט אי אפשר להחזיק עם תחת כיבוש...

ערביי ישראל כבושים 60 שנה, ואינם רואים עצמם (ברובם) חלק מהמדינה היהודית שקמה, אלא רק "שייכים לאדמה" שקמה עליה המדינה. המדינה קמה כיהודית ודמוקרטית, ברוח מגילת העצמאות. הערבים שעליה (הכוונה ללאומנים וכפויי הטובה שבהם) "כבושים" ב-ד-י-ו-ק כמו אחיהם הפלסטינים, אמנם חייהם טובים יותר משל הפלסטינים, ויש להם ת.ז. כחולה אך הם נתינים ערבים כבושים, במדינה יהודית. הם מרגישים ומתפקדים ככאלו. אופי המדינה לא ישתנה בעטיים של הערבים, היא תישאר יהודית, גם אם אתה לא רוצה שהיא תישאר יהודית, זה מה שהיה, וזה מה שיהיה - וכך זה ישאר.

למעלה