יום העצמאות לערבים

דרום לבנון היה שטח כבוש.

מכיוון שלא ויתרה עליו ממשלת לבנון, נשאר שטח כבוש שנסוגנו ממנו. הדבר הכי קרוב להתנחלות, שהיה ניתן להקים על האדמה הארורה של דרום לבנון, בה סביר להניח לא ביקרת (ולצערי אני כן) - היה מוצב. זאת בניגוד ליהודה ושומרון, שעליהם ויתרו ולכן תבוא ברכה על ראשם של הבונים והמתיישבים בשטחי C כרצף טריטוריאלי ליהודים. ולמה בשטחי C? את הגליל בעייתי ליישב, שכן ביהודה ושומרון הצבא ומג"ב מגן עלינו היהודים. אך בגליל חוקים אחרים לגמרי, ערבים חסיני כל באמצעות ועדת אור ושלישיית בג"צ, עושים ככל העולה על רוחם ברכוש או בכבוד היהודי, בחסות בית המשפט והפרקליטות מול אוזלת ידה של המשטרה, שעד שמביאה את הפורעים - בית המשפט משחררם, כי לערבים "מותר" שכן הם "מקופחים"...ונתינים כבושים. הבנת למה מיישבים בשטחי C ופחות בגליל? יש לך אומץ ללכת לגור בגליל או בנגב וגם להגן על רכושך ומשפחתך מהפדאיונים של המאה ה-21 ואוי לך אם תעבור על החוק, שכן תינזק משמאלני בית המשפט... בשם ההומניזם וזכויות הערבי המקופח והכבוש בארץ אבותיו.

אני לא מאמין מה שאני שומע אבא דיטי

אתה רוצה להגיד לי שבעצם המתנחלים באו לגור בשטח C כי בגליל והיה להם מסוכן מדי? עכשיו באמת הפתעת אותי... וחיאתק תגיד לי רגע איפה נהרגים יותר יהודים בשטחים או בגליל? איפה יש יותר הפגנות אלימות של פלסטינים בשטחים או בגליל? אם אתה שואל אותי בשמחה הייתי עובר לגור בגליל, אם לא היתי מוגבל בגלל עבודה העיקרית כאן במרכז. אפילו חשבתי על זה לפני כמה ימים שגמרתי את יום העבודה שלי בנצרת ועוד פעם היתי אמור לחזור למרכז, שהיה יכול להיות נחמד/מעניין לשכור שם דירה תקופה מסוימת. יש שם אגב משפחה יהודית שגרה במרכז העיר, ועברה לשם לפני מספרשנים. אין שם שום פדאיונים. ואם אתה רומז משהו על זה שרע לך עם זה שהחוק בארץ לא מתיר לך להרוג גנב שלא מסכן את חייך, אז אני אומר שטוב מאד שכך. אנחנו לא במערב הפרוע, ולא באנגליה של המאה ה-19 (שם היו תולים עניים שגנבו תפוחים בשוק) ואגב החוק במקרה זה הוא לגמרי אוניברסלי, הוא מגן על הזכות לחיים, גם אם אתה גנב, בין אם אתה יהודי ובין אם ערבי. ככה שזה לא קשור למקופחים/כבושים/ארץ אבותיו.

לא ענית לי בהקשר של דרום לבנון ביחס לשטחי C

האם אתה מתחמק? או שאינך בקיא בפרטים? לא, הבנת אותי לא נכון. המתנחלים, המחנה הלאומי (דתי ברובו) גרים בשטחי C כי הם, הרימו את הדגל שמפא"י, ההתיישבות העובדת של השמאל, שהקימה לנו את ההתנחלויות הראשונות לתפארת
- כמו גוש עציון, קריית ארבע, כפר דרום ועוד... זנחה
אכן, ההתנחלויות ברובן, בטוחות מהותית ליהודים ממגורים בגליל ובנגב. הערבים שם (שטחי C), כ100,000 במספר, ברובם רוצים לעבוד ולהתפרנס בישראל ואפילו להתפלח. זאת לעומת אותם ערבים ובדואים בגליל ובנגב, (המקופחים בע"מ) עם האף למעלה ובוז למדינה, שעושים בצפון ובנגב ככל העולה על רוחם, בונים לא חוקי וגונבים, ואי ליהודי שיעז להתקומם כנגדם. המע' המשפטית הרופסת לא מטפלת בנושאי הגניבות והפשיעה כראוי, והיהודים שם הם מיעוט יחסי שהערבים מרגישים שם כאדוני העולם. כן, שטחי C בטוחים (ברוב המקרים) יותר מהנגב והגליל ליהודי החפץ לשמור על רכושו, כבודו ואף חייו. "ואם אתה רומז משהו על זה שרע לך עם זה שהחוק בארץ לא מתיר לך להרוג גנב שלא מסכן את חייך, אז אני אומר שטוב מאד שכך. אנחנו לא במערב הפרוע, ולא באנגליה של המאה ה-19 (שם היו תולים עניים שגנבו תפוחים בשוק) ואגב החוק במקרה זה הוא לגמרי אוניברסלי, הוא מגן על הזכות לחיים, גם אם אתה גנב, בין אם אתה יהודי ובין אם ערבי. ככה שזה לא קשור למקופחים/כבושים/ארץ אבותיו. " טוב מאוד שאתה אומר את זה, ספר את זה ל"מקופחים" חבריך, אולי החוק הסעודי או האירני ירענן את זכרונם, כמה פעמים הם צריכים להגיד אתה המילה
למדינה היהודית והדמוקרטית שקמה כאן, ומקבלת "בהבנה" את כל הבוז והמשטמה והפשיעה שלהם או חלקם בשם חופש הביטוי, הדמוקרטיה, ההומניזם, דאגה לפרט והפתיחות לשונה.

שוב, ישראל מעולם לא סיפחה את השטחים הכבושים

היא שלטה בהם מאז ומתמיד באמצעות שלטון צבאי וע"פ משפט צבאי. אז למה זה הופך אותם בדיוק? לחלק ממדינת ישראל? אפילו המלך חוסין המנוח שהכריז על ניתוק הזיקה בין ממלכתו לבינם כעשרים שנה אחרי הכיבוש, מעולם לא הכריז שהוא "מעביר את הריבונות עליהם" למדינת ישראל, שגם לא רצתה בהם. וכמובן שלא לדבר על התושבים שם, שהם בעלי הבית האמיתיים, והם כמובן לא ישראלים, אלא פלסטינים שחיים תחת שלטון צבאי. הנימוק של המלך חוסין די הפתעת אותי איתו. נראה שאתה מנסה בעזרת להטוטנות משפטית להוכיח שישראל לא החזיקה בשטחים כבושים... אחרי שאפילו שרון כבר הודה בזה. לפחות שיהיה לך מספיק יושר לומר, שהכיבוש הזה הוא בסדר ושצריך להמשיך אותו. ובאמת תודה שהוד רוממותה המדינה היהודית הדמוקרטית לא נותנת לכל אחד לרצוח גנבים. אני ממש נרגש על כך שהיא החליטה שעל גניבה לא מקבלים עונש מוות, ושבכלל היא הגדילה והחליטה שרשויות החוק שלה הן אלה שיטפלו בהענשת הגנבים, במקום כל אזרח שמחזיק רובה... תמסור לחבריך במערב הפרוע, לפחות לרוצחים בפוטנציה מביניהם, שסלטעון מכין עצומת תודה. ולמה אתה מצפה שמישהו יגיד תודה על זה שפה אסור לירות למוות בגנב, אם אתה עצמך מתלונן על זה? תחליט, אתה בעד או שאתה נגד? או שאתה נגד זה עקרונית, אבל מאמץ את זה בחום כשאפשר לנסות לנגח עם זה את הערבים? ואתה עושה סמטוכה גדולה כשאתה מערבב את זה עם דאגה לפרט, פתיחות לשונה, דמוקרטיה או חופש הביטוי. מה עניין שמיטה להר סיני? מה קשור בין להרוג גנבים לחופש הביטוי? הרי אף אחד לא גונב בשל חופש הביטוי. אתה מנסה להפוך את הגנבים לגזענים? גניבה זה דבר מספיק שלילי, גם בלי שתנסה להוסיף לזה עוולות שנראות כמו השלכה אישית שלך. זה שאתה לא אוהב גנבים ולא אוהב ערבים עם תודעה לאומית , זה לא אומר שהערבים הם גם וגם. נ"ב, בדרום לבנון ביקרתי גם ביקרתי... אבל לא ברור לי מה הקשר של אם מישהו ביקר שם או לא לויכוח בינינו. נראה שגם פה אתה ניסית להכניס איזו עקיצה אישית לויכוח, וחבל.

אני בעד פינוי כל ההתנחלויות פרט לאלה שבגושים

הגדולים, עציון, אדומים, אריאל, עוטף י-ם. כן גם ללא שלום, ללא הסכם, באופן חד צדדי וללא תמורה (מעולם לא קיבלנו תמורה ולעולם גם לא נקבל), מאחר וזה באינטרס שלנו להפרד ולהפטר מהפלשתינים, באינטרס שלנו ליצור גבולות קבע על בסיס דמוגרפי ורציפות טריטוריאלית כאשר ביננו לבינם יש חומה גבוהה מאד עם מוקשים וצלפים. לגבי וואדי ערה והמשולש: משום שתושביהם פלשתינים שונאי ישראל התומכים במימוש השאיפות הלאומיות הפלשתיניות בתוך ישראל, דבר שמשמעו חיסול ישראל+העובדה שהם רציפים טריטוריאלית לגדה, אני חושב שחובה להיפטר, לא לתת, להיפטר מהריבונות הישראלית על השטח הזה ולהעביר אותו לריבונות שתואמת את דיעותיהם וזוהותם של תושביה - אי אפשר להחזיק בשתי הקצוות של החבל, גם להנות מפירות האזרחות השניה ומצד שני לחתור תחת המדינה, זה או זה או החוצה! לגבי החוכמולגים ששואלים "מה לגבי הגליל, חיפה, יפו..." באיזורים האלה יש קודם כל הרבה יהודים, זה חלק מלב הארץ, זה לא רציף עם הגדה וחוץ מזה, אני בכלל לא מדבר על טרנספר, אני מדבר על הזזת גבול, שינוי ריבונות של אזרחים ששונאים את המדינה ורואים ביהודים כ"פולשים קולוניאליסטים". מבחינת שטח וחילופי שטחים: על פי מפתח של חילופים של 1:1, אפילו מבחינתי לזרוק להם עוד כמה קמ"ר, ככה בונוס, שטח המדינה לא קריטי כמו השאלה באיזה שטח אנחנו שולטים ואיזה הם, קווי 67' אינם מקודשים, קווים ביטחוניים כן.

אז אתה בעד פינוי 100,000 יהודים ללא תמורה.

מה שיגרום סביר להניח לקרע עמוק בעם ואפילו מלחמת אחים, דין יהודה ושומרון אינם כדין עזה ביחס לקונצזוס בציבור...
שים לב רק שהפלסטינים ברובם (90%) מרוכזים בשטחי A ורצועת עזה. בשטחי C שהם 60% משטח המריבה, קווי שביתת הנשק של 49 (לא קו גבול!) חיים בסה"כ 100,000 פלסטינים (לא כולל מזרח ירושלים והשכונות היהודיות מעבר לה) ומעל ל260,000 יהודים! א. היכן תשכן 100,000 יהודים שאתה מעוניין לפנות? מהיכן תיקח כסף לפיצויים? ב. איך תפנה אותם? באלו אמצעים? לאן? מה תעשה אם ילחמו על ביתם? ג. מה לגבי 8,000 המפונים שזרוקים בקראוונים? האם השתקמו בחברה הישראלית עדיין? ד. נניח ונסוגת, חד צדדית. טרור ישאר שכן הפלסטינים אמרו מה הם רוצים, מליון לאומנים פלסטיניים, כמו כאן, ישארו לך לאחר קיזוז וואדי ערה והמשולש (ומה לגבי הלאומנים בגליל?) שגם לא יעבור בשתיקה...הרי לא ירצו לאבד אזרחותם הכה יקרה, וגם ילחמו כחזית שנייה... ה. הנתקות מוואדי ערה והמשולש לא תוכל לבצע כשחצי עם מסוכסך עם החצי השני. ו. אכן, התנתקות מוואדי ערה והמשולש הוא הכרחי, אך לא יבטיח רוב יהודי לדורות במדינת ישראל הריבונית זאת ללא קשר ל"שטחים" שכלל לא מאיימים על הרוב היהודי כאן (ציינתי שהם כ90% ממילא דחוסים בערים המרכזיות)

זה יוצא פחות מ100 אלף אבל זו לא הנקודה

התמורה מבחינתינו היא הפסקת נטל הכיבוש, הפסקת נטל השליטה על עם אחר, צימצום הכוחות ששולטים על ישובים בתל-קיבינמט או כבישים עוקפים לשום מקום, הכוחות יהיו פנויים יותר לתקיפה ואימוני ופחות יתעסקו בהגנה. התמורה היא עצם השליטה בגורל והמציאות שלנו, קביעת גבולות קבע, הפרדות פיזית, עד מה שניתן מהפלשתינים. תראה, תמורה מהפלשתינים לא נקבל, מעולם לא קיבלנו ולעולם לא נקבל זו עובדה וזה נתון איתו צריך לחיות ולא לחכות ליום שבו כן נקבל כי זה לא יקרה וככל שאנחנו במצבנו הנוכחי - הזמן הוא רק לרעתינו. עכשיו, אתה יכול לבחור, להיות תקוע עם הפלשתינים או לא, להשאר בבוץ הפלשתיני או שלא, לחכות שיכפו עליך הסדר או ליצור מציאות שהיא "הרע במיעוטו" עבורך. אני בוחר להפרד מהפלשתינים, מהשליטה עליהם, משמירה על ישובים מרוחקים, בוחר לקבוע לעצמי את המציאות ולא אכפת לי מה מגיע לפלשתינים או מה שהם רוצים, השאיפות הלאומיות שלהם - צודקות ככל שיהיו באמת מעולם לא עיניינו אותי, אותי מעניין מה טוב לי ואם לאחר שאני אעשה את מה שטוב לי הפלשתינים ימשיכו להתקרצץ ולעצבן עם טרור אז אין לי שום בעיה שנמחץ אותם כמו שמוחצים מקק, לדרוס אותם בשיא הברוטליות. כמו שאין לי בעיה לחתוך אצלינו ממש אבל ממש אין לי בעיה לחתוך אצלם. אני תמיד מסתכל בצורה קרה ושקולה על התמונה הגדולה, אין לי בעיה עם השתלטות על שטחים, כיבוש שטחים וכו', יש לי בעיה עם שליטה על עם אחר ועל אוכלוסיה עויינת, עכשיו או שאני נלחם בהם והם עפים/מועפים קיבינמט או שאני מוותר מראש על אותו שטח. זה לא שאני חושב שהשטחים שלהם, כרגע הם שם, ואם הם שם, אני לא אהיה ואם הם יכפו עלי מלחמה אז הם לא יהיו שם ואז השטח יהיה שלי. דבר ראשון לגבי היהודים: אני בעד חוק פינוי-פיצוי: מי שרוצה לעבור לישראל של 67' אני חושב שהמדינה מחוייבת לעשות כל מה שניתן כלכלית ובשאר הבחינות כדי שזה יקרה, לא בעיה לשכן אותם בשטחי 67', קלטנו מעל מיליון עולים בשנות ה90' אז "נקלוט" עוד 70-80 אלף. כסף יש, מי שטוען אחרת משקר, עובדה שהמדינה לא רק שלא קרסה אחרי ההתנתקות והמלחמה להיפך הצמיחה שלה רק גדלה יותר ויותר והרזרוות רק גדלו, אז נפנה קצת פחות כסף לתשלום חובות עבר, זה זמני, זה לא קריטי. לא תהיה מלחמת אחים אם תהיה תוכנית מסודרת מצד ישראל כזו שתענה על כל שאלה, שיהיה לך ברור, תוכנית כזו היא הדבר שהכי ירגיז את הפלשתינים מאחר והיא סופית תשים קץ פיזית למימוש מלא של השאיפות הלאומיות שלהם, זה יאחד הרבה ישראלים מאחר והם יגידו, "אם הצלחנו להרגיז ככה את הפלשתינים - סימן שעשינו משהו טוב". לגבי הטרור, זה בכלל לא קשור, בטרור צריך לטפל כל הזמן, ויכול להיות שיהיה צריך לטפל בו ככה עוד הרבה מאד זמן, השארות בשטחים, אינה מחזקת את הלחימה בטרור, להיפך, היא אינה מחזקת את החברה והכלכלה, להיפך. לגבי החזית של ערביי ישראל: ניתן לדכא את זה יפה מאד בכוח, ראה אוק' 2000 ראה ספט' 70' ע"י המלך חוסיין. תראה, זה לא פתרון מושלם, אולי בסופו של דבר למרות כל השינוי הדמוגרפי, קיצוץ בקצבאות ילדים (שהוא חובה) עדיין מתישהו הערבים יאיימו על המאזן הדמוגרפי ויהפכו לרוב - במקרה כזה, מלחמת אזרחים נוסח מלחמת הבלקנים של שנות ה90', טרנספרים טיהורים אתניים, כיאוס וכו', אם זה מה שיקרה אז זה מה שיקרה, בסופו של דבר בכל מציאות או שיהיו כאן 2 מדינות ל2 עמים או מדינת לאום אחת בין הים לירדן, זה בידיים של הערבים, לא שלנו. מקווה שעניתי על מירב השאלות.

אושרי 7

New member
יובל איך תתמודד עם הבעיה הדמוגרפית?

בלי קשר לגורל השטחים ערביי ישראל ימשיכו להתרבות בקצב מהיר יותר מאשר היהודים ותוך כמה עשרות שנים המאזן הדמוגרפי של ישראל יהרס. איך תתמודד עם הבעיה ללא טרנספר?

התסריט הוא ברור וצפוי מראש:

בכל סיטואציה שבו הרוב היהודי יאויים מבחינה מספרית פשוט תפרוץ מלחמת אזרחים בדיוק כמו שהיתה בבלקן בשנות ה90' של המאה הקודמת. זה אומר מלחמה של יהודים בערבים, ציונים בפלשתינים, כן זה יכלול טרנספרים וטיהורים אתנים מן הסתם, זה פשוט חלק טבעי של מלחמות אזרחים, זה קרה בבלקן, זה יקרה גם כאן רק שכאן זה עלול להתפתח למלחמה עולמית שלמה, בגלל מדינות ערב, הדת, אינטרסים של מעצמות וכו'. הדרך למנוע את אותה מלחמה היא להפריד בין העמים. הדרך להבטיח אותה: מדינה דו לאומית או "מדינת כל אזרחיה".

אני מוכן לפנות יהודים בתנאי אחד ויחיד.

שיפנו מכאן ערבים. את רובם. ואז להם תהיה מדינה נקייה מיהודים, ולנו מדינה נקייה מ95% ערבים לאומנים וכפויי טובה. כל הינתקות מהשטחים A B C (כולל מוואדי ערה והמשולש) לא תשנה לך את התוצאה הדמוגרפית העגומה של ישראל הריבונית בעוד נניח 20-30 שנה. יהי לך פה רוב של ערבים וחרדים. ולכן יש לקבוע עובדות בשטח בכל א"י (חוץ משטחי A ועזה) כרצף טריטוריאלי חזק. (אסטרטגיה ישובית) שאם חס ושלום תפרוץ מלחמת אזרחים בין יהודים לערבים. ידינו תהיה על העליונה. ושוב אחזור על דברי, בשטחי C 100,000 פלסטינים ו260,000 יהודים. מה עדיף? לספח את מירב שטחי C חד צדדית, על התנחלויותיהם - "בתמורה" לוואדי ערה והמשולש חד צדדית.. ולתת ל100,000 פלסטינים (או חלקם שממילא עובדים אצלנו, וזה יתקזז עם ערביי וואדי ערה) תושבות קבע תעודה ירוקה כמו מזרח י-ם. וששאר הפלסטינים (90%) בA B ועזה, יחנקו עם עצמם בביתם באותו מעמד אוטונמיה/פליטים, מיותר לציין כי אותם 90% כלל לא מסכנים את ישראל מבחינה דמוגרפית... או לגרש 70,000כ יהודים שמחוץ לגדר ההפרדה, ולהסתכן במלחמת אחים/הכרזה חד צדדית על מדינת יהודה/מכת מוות לציונות שכן דין עזה לא כדין יהודה ושומרון, והמתנחלים הסיקו מסקנות מההנתקות האחרונה ונפגעיה שעדיין מתגלגלים ברחובות. גם דו"ח שלום עכשיו קובע כי כשליש מהם, ילחמו עד מוות על ביתם החוקי בכל האמצעים. עכשיו תבחר. לספח ערבים כתושבי קבע ולא לגרש אף אחד, או לגרש עשרות אלפי יהודים וציונים על כל המשתמע מכך.

הפתרון אינו מושלם, אין פתרון מושלם

טרנספר יזום זה של אוכלוסיה אחרת אינו דבר ישים, אינו ראלי ובעל השלכות חמורות. טרנספרים יכולים להתבצע רק תוך כדי מלחמה טוטלית או לחילופין בהסכמה. לגבי פינוי יהודים, צריך לדעת מה המניעים, מה הסיבות, מה זה אמור ליצור, את התמונה הגדולה, מה אנחנו מרוויחים וכו' לפני שמפנים, לא למכור להם את אשליית השלום, אלא פשוט להגיד להם פשוט "כן אנחנו יודעים שזו ארץ ישראל, אך אנחנו חייבים להפרד מהפלשתינים, חייבים להתקבע על גבולות קבע, לא יעזור, כרגע הם שם ולכן כרגע זה רע לנו להיות שם איתם". תראה, מאד יכול להיות שזה לא פתרון מלא ובסופו של דבר נגיע למלחמת אזרחים, אבל מה שבטוח, זה מצב טוב הרבה מהיום.

8,000 איש פינו ממקום לא אסטרטגי וגם אני הייתי

בעד למרות הכאב. אתה מדבר על לגרש 70,000-60,000 איש
יהודים, מלח הארץ, שחיים בנחלתם החוקית (שטחי הפקר מ88') מחוץ לגדר ההפרדה. מלחמת אזרחים?? לדעתי (ולדעת שלום עכשיו אפילו, קרא באתר) תהיה מלחמת אחים
לפני כן, באם ינסו לפנותם. גם הם למדו מההתנתקות בעזה ואף רואים את גורלם של המפונים. אם נגיע למלחמת אחים וקרע עצום בין הימין והשמאל (שרצח רבין ז"ל, יכול להיות כאין וכאפס לעומתו) או להכרזה חד צדדית על מדינת יהודה, אוי לנו אם נגיע לכך. עדיף לספח 100,000 פלסטינים כ"תושבי קבע" ולהמשיך לבנות עובדות בשטח, ולנתק את וואדי ערה והמשולש על אזרחיהם חד צדדית. כולה תיקון גבולות קטן בשטחים ריבוניים ושטחי הפקר שויתרו עליהם, הרי אמרת לכוון למה טוב ליהודים - וזה מה שאני חושב שטוב ליהודים. תחשוב על זה.

תסתכל על התמונה הגדולה:

דבר ראשון אני לא מדבר על לגרש, אלא על לפנות ולפצות. מלחמת אזרחים זה לא יביא מאחר ורוב אותם מתנחלים הם הקיצוניים ולא במיינסטרים של המתנחלים, המיינסטרים הוא בגוש עציון, עוטף י-ם, אדומים ואריאל. תראה, אם המחיר שאנחנו צריכים לשלם עבור פינוי הוא מלחמת אחים אז ברורו לחלוטין שאני בחוץ ומתנגד. אך פינוי מוגבל של חלק מהמתנחלים לא יביא למלחמת אחים אם העם ידע מדוע זה נדרש. לגבי מדינת יהודה: רעיון הזוי של מיעוט שולי קטן וקיצוני, הם מקבלים במה הרבה יותר גדולה ממה שהם באמת, תרשה לי לא להתרגש מזה יותר מידי. הבניה בשטחים היא רק נזק, רק מטשטשת את ההפרדה מגדילה את החיכוך, מתח, נטל ביטחוני, רק מקשה על ההפרדה והיפרדות בין האוכלוסיות, היא לא קובעת שום עובדות בשטח, העובדות היחידות בשטח היא שיש מעל מיליון פלשתינים בגדה וכדי להפרד מהם הצמוד אליהם יש את וואדי ערה והמשולש, כדאי להפרד גם משם.

דיברת גם על "הסכמה" או פינוי בהסכמה.

למה שלא נקבע עובדות בשטח (כמו שעושים עכשיו רק ביותר חופשיות ולא כגנבים) ונציע פינוי בהסכמה למיעוטי ערבים בין ההתנחלויות בשטחי C שרוצים חיים טובים יותר, באירופה נניח, מה רע? נציע להם את אותו כסף שרצית לשפות את היהודים המגורשים...חשבת על זה?

אושרי 7

New member
כלומר אתה כן מציע סוג של טרנספר

אתה מדבר על הטרנספר שליברמן מדבר עליו - הנתקות מהשטחים ואז פינוי של כל ערביי ישראל אל השטחים האלה. הבנתי נכון?

אנחנו לא יכולים לפנות ערביי ישראל מאדמותיהם

זה רעיון הזוי מסוכן מבית הימין הקיצוני, מה שכן, ניתן לוותר על ריבונות בשטח כזה או אחר. מצד שני, כן, ניתן לפנות אזרחים שלך ממקום אחד למקום אחר תוך מתו מירב המשאבים וכן מתן הסבר מפורט מדוע זה נעשה ומה עומד מאחורי זה.

אושרי 7

New member
אז מה הפתרון שלך?

שוב אני חוזר: מה תעשה אם בעוד 10 שנים יהיה רוב ערבי בערים כמו חיפה, ירושלים ות"א? איך תתמודד עם זה ללא פינוי בכח של הערבים?

מה הבעייה עם רוב ערבי בחיפה?

ברצינות.. מה ההבדל אם זה 40% או 60%? אתה חושב שברגע שהם יהיו רוב כולם יהפכו לרוצחים?

חיפה היא העיר השלישית בגודלה והיא עיר

במדינה יהודית, מה הבעיה? זו הבעיה! חיפה לא יכולה לאבד את הרוב היהודי, לא חיפה ולא אף עיר אחרת. כרגע המספר רחוק מ40% דרך אגב. ישראל ללא רוב יהודי היא בעצם מדינה מתה, מחוסלת פיזית ללא צורך בשום אלימות פיזית. הרי אנחנו מדינה דמוקרטית, רוב ערבי = רוב בכנסת, ממשלה ערבית, צבא, ראשויות משפט וכו'. איפה אנחנו בכל הסיפור הזה? אה, עוד פעם, מיעוט חסר מדינה כמו שהיינו 2000 שנה.

למעלה