יום הצחוק הבינלאומי ב
אנשים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקנט טייק איט מושלם../images/Emo99.gif

חרשתי עליו פעם עד שבאת שיר מדהים3> וגם ליפול

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאבל אבל דה גוד קיינד זה לא עם

Michelle Branch & Jessica Harp יעני על ג'סיקה XD ככה כתוב לי Michelle Branch & Jessica Harp - The Good Kind או שהם הלהקה? חחחח כאילו יש לי את השיר הזה אבל ברובו אני שומעת רק את הקול של מישל XDD וואי איזה שיר יפה זה... but youre not the good kind..........

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא חקרתי את הנושא אבל ייתכן מאוד

ששתיהן ביחד נקראות זה וורקרס. כמו אלכס מהמאנקיז ועוד אחד שהתאחדו וקראו לעצמם 'דה לסט שאדו פאפטס'.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifדה לאסט מה?? XDDDD

יכול מאוד להיות.. חחחח מה זה כל הלהקות האלה פתאום. כמו הגרין דיי האלה... פחחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח נו אלה ששרים את The age of

understatement >< שיר מעולה.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח אני אוהבת את השיר היחיד הזה

שלו.. ><"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo207.gif שרשור דסקטופים מישהו? ^^

../images/Emo207.gif כל בנות הפורום-כנסו דחוףף! ../images/Emo207.gif

כולן פה מתות על מקפליי נכון?? חלום חייכן הוא לראות הופעה של מקפליי בלייב נכון?? ומה יותר טוב מלראות אותה בארץ מבלי לשלם טונה כסף לכרטיס טיסה(אפילו שהייתן עושות את זה בשבילם)?? אז קדימה בנות-הכל תלוי בנו! יש עצומה אחת באינטרנט שהמנהלות שלה יכולות לשלוח אותה למנהלים של מקפליי כי למישהי יש קשרים! אבל צריך למהר כי עוד מעט מקפליי יוצאים לסיבוב הופעות! אז אם כל אחת מהפורום הענק הזה תחתום כל שעה(טוב לא כל שעה,אבל כמה שיותר פעמים ביום!!) אנחנו נוכל להגיע למספר מספיק גדול של חתימות בשביל להביא את המושלמים האלה לישראל!! קדימה-בלי להתבטל-הנה הכתובת של העצומה-תשמרו אותה במועדפים ותחתמו בכל הזדמנות! אה כן,וגם תפיצו אותה-באייסי,מסן,מייל מה שבא לכן-אבל שכמה שיותר אנשים יחתמו עליה!!!!!! http://www.atzuma.co.il/petition/dougie123/1 הנה הכתובת-להיכנס ולחתוםם! ^^

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifמזה שווה אבל אם כל אחד יכול לחתום

כמה פעמים? זה לא מציאותי כי גם ככה חצי ממי שיחתום לא יגיע להופעה, אז לא ימכרו מספיק כרטיסים וההופעה תבוטל. אממ כן אני חושבת רחוק, אבל נראלי שזה נכון

rox love BSM

New member
../images/Emo45.gifזה לא טוב שכל אחד יכול לחתום כמה

פעמים כי לא יוים את המס' הנכון של המעריצים ושל אלה שבאמת ילכו ויקנו כרטיס. וגם אם יש לה קשרים זה לא יעבוד אלא אם כן הם יכריזו על סיבוב אירופאי מה שכרגע לא נראה שהם ייעשו.

די נוו אל תבאסו-אני כל כך רוצה שהם יבואו ואני

בטוחה שאם הם יגיעו מלאא ילדים יבואו לראות את ההופעה שלהם! כל החברות שלי שלא משתגעות על מקפליי גם רוצות לבוא כי זה סך הכל נחמד לראות הופעה של בנים חתיכים מחו"ל :]] ובקשר לסיבוב הופעות,שווה לנסות,אולי בזכות העצומה הם יפתחו סיבוב הופעות אירופאי ויחליטו להגיע גם אלינו על הדרך :]] אז יאללה-לא לאבד תקווה-ובבקשה תמשיכו לחתום! זה לא עולה כסף ולוקח שתי שניות! http://www.atzuma.co.il/petition/dougie123/1

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif וזה לא עוזר כלכך.. XD

תקראי את התגובה של אלכס עוד פעם... זאת עצומה שכל אחד יכול להצביע כמה שהוא רוצה, ואם באמתתת העצומה תעזור והיא זאת שתביא את מקפליי לישראל (לפני ארה"ב, אירופה וכו') לא יהיו הרבה ילדים... כי אם אני הצבעתי מלא פעמים ואת הצבעת מלא פעמים וחושבים שזה 20 ילדים ובעצם באות רק 2 זה לא אותו דבר מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי

rox love BSM

New member
TBH אני לא כל כך רוצה שהם יבואו

לא יודעת למה,אבל לא כל כך בא לי שהם יבואו לישראל,או בכלל שייצאו מ UK אני אנוכית אני יודעת אבל זה דווקא נחמד שהם רק שם. אין לי מושג למה אבל זה איך שאני מרגישה. XD מוזר אני יודעת

למעלה