יום הצחוק הבינלאומי ב
אנשים

נוו אז ?!

אתן לא מבינות שאם הם יבואו לארץ עוד אנשים יתחילו להכיר אותם ?! ואני לא מבינה מה לא טוב בזה ? זה כזה אגואיסטי לחשוב שרק אתן צריכות להכיר אותם .. מה זה מפריע לכם שעוד אנשים יאהבו אותם ? לדעתי זה דווקא ממש טוב .. וגם אם היא מכירה רק שני שירים , מה אכפת ליי ?! שתכיר כמה שהיא רוצה .. ואם את רוצה תכירי כמה שירים שאת רוצה .. וזהו ... מקווה ששכנעתי לפחות חלק .. :/ תחתמו על העצומה .. ואם לא בא לכן אל תבואו להופעה .. זה בשביל מי שכן רוצה לראות אותם ואף פעם לא ראתה בלייב ..

just orr

New member
../images/Emo45.gif

כאילו, גם אם כל אחת תחתום 10 פעמים נגיד.. ותוך כמה ימים נגיע ל-1000 [סתם נתתי דוגמה], זה לא אומר שבאמת 1000 בנות חתמו. אז תכלס זה לא ממש יעזור ^^"

../images/Emo45.gifזה נכון, למה שהם יגעו ואפחד לא באמת ילך

להופעה? אגב - אם תפוז עדיין לי שינה י את השם משתמש זאת "ענבז" - ענבר 3>

טוב הבנתי שאתן לא רוצות את מקפליי בארץ..

באיזשהו מקום אתן צודקות,אבל אני פשוט כל כך רוצה לראות הופעה שלהם, ורק אם הם יופיעו בעיר שהדודים שלי גרים בה באנגליה אבא שלי יסכים לי לנסוע.. הם כבר היו שם,ואני ממש מקווה שהם יחזרו.. וזה שאני מבקשת ממכן את זה-זה לא אומר שאני פאקצה שאוהבת אותם רק בגלל שהם חתיכים וכאלה. אני אוהבת אותם כי יש להם שירים טובים(ואני מכירה את כולם!),כי אני אוהבת את מה שהם מעבירים בשירים,כי אני אוהבת את האישיות שלהם,את איך שהם יודעים לתת הופעה,וברור העובדה שהם חתיכים וחמודים מוסיפה ;]] אז בקיצור,מי שרוצה שתחתום ומי שלא רוצה שלא תחתום.. ובלי הערות מרושעות על פאקצות בכיתה ו',מסכנות,זה פשוט הגיל =]

YuvalJones

New member
../images/Emo207.gif נו בסדר..

אז אני כזאת. דרמה-קווין מפגרת. זה סתם היה יום, יום אם יותר מדי רגשות. וגם סתם התעצבנתי עליכן, שלא בצדק. אני בטוחה שאתן תקבלו אותי XD [נכוני?] אני פה כבר מספיק זמן..

stavooooosh

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo32.gif למשהי יש מושג

איך אני מצליחה לעזאזל להחליף את הכינוי המזוויע שלי?!!
תודה מראש
אגב מה עם הפיק I WANNA HOLD YOU???????? אני מכורה לזה יותר מסמים D:

white in Angel

New member
אני ארצח אותך...לפיק שאת כותבת לי קוראים

I WANNA HOLD YOU ואל תדאגי אני עוד יהרוג אותך על זה.... לא סתםםם..... אבל את יכולה לשנות בדרך מסויימת אבל לא איכפת לי.... ^.^ סתםםםםםםםםם תתחברי למסן כשיו וגם אני רוצה לדעת מה תעשי היום............... ביייייייייי.......... אם תהיי נחמדה אני אמשיך לכתוב לך

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח אי אפשר בלעדינו! DD: |צנוע|

ברוכה השווה

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo207.gifיש לי עגיל כמו של דאגיי ויש לי

עגיל כמו של דאגי DDDDDDDDD: כפרה על צבע הכסף333333333>!!!! קניתי את העגיל שלו של הכוכב?חברה שלי קנתה בשחור והכוכב בלבן ואני ההפך חחחח ועוד שתי חברות קנו כמו שלי DDD: איי הוא כזה מושלם
הייתי חייבת XD

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifחחח אמרתי לך אבל אני יגיד את זה שוב D:

תתחדשי
XDD איזה יפה העגיל הזה

../images/Emo204.gifאני גם רוצה! *מייבבת*

אבל לי יש עגילים של ג'ק...! *מקפצתבהתרגשות* באיזה צבע הכסף קנית? איילון? *חשדן* כדי שאני גם אלך לקנות. אני רוצה את זה כבר מלאמלאמלא זמן...! אוה, ותתחדשי, כמובן.

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifחח חברות שלי קנו אותו...ואמממ...

יש בגבעתיים ,פ''ת,ומרום נווה.... אני קניתי במרום נווה:) אבל הוא קטן יותר ממה שיש לדאגי=] וכל החברות שלי קנו גם

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifהעגיל הזה רק ביותר קטן../images/Emo26.gif

לחברה שלי יש אותו בדיוק אבל לי בלבן...קטן יותר:)

חצמבוש

New member
../images/Emo207.gif רוק עצמאות

בנות מי הולכת לרוק עצמאות? מי שהולכת שתשרשר לפה
/
ואפשר לקבוע מקום מפגש לפני שנכנסים לאמפי פארק. ד"א מה נסגר עם IWHU? די. המתח הזהD:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif והווו |מתרגש|

למעלה