יום הצחוק הבינלאומי ב
אנשים

YuvalJones

New member
תכלס.

כי זה ייהפוך בסוף למן אגדת-טוקיו-הוטל. ואני שונאת את זה. שיישארו באנגליה הכוסית, ושכשיוצא אלבום חדש, ושיש טור, אני פשוט אסע XD כי כבר עשיתי אתזה D:

N e r d y

New member
וואי גמני ככה :/

וזה מזה מוזר, אבל נגיד גם כשאני רואה שהם מופיעים בעיתונים ישראליים וכאלה [ראש אחד וכל הפוסטרי] אז זה עושה לי כזה רע חחחחח לא יודעת אבל מזה לא רוצה שהם יבואו והכל... זה מזה סריטה נראהלי XD

rox love BSM

New member
זהו לא בא לי שפאקצות בנות 12 וחצי

יתחילו להתלהב מהם וכולם יכירו אותם. זה די יוריד את הרמה מבחינתי :/

N e r d y

New member
בדיוק,

כל ההתלהבות וה"שיאוווו מקפליי בשער" שילדות צועקות בבצפר [טקיוהוטל] ממש מוריד מבחינתי :/ חחחח מגניב לדעת שעוד מישי חושבת כמוני :]

Yu vi

New member
../images/Emo45.gifאתן לא היחידות חח ><../images/Emo85.gif

למרות שתמיד יש חשק כזה לראות אותם בהופעה כאן בארץ... אבל עדיין לא. לא בא לי שיעשו סביבם מה שעשו סביב טוקיו..

YuvalJones

New member
אהמ.

אני במצב שבו ההורמונים שלי משתוללים.[.......] תחזרי בך! אני בת 12 וחצי -.-" וזה לא עושה אותי לאיזה פאקצה מטומטמת. אני בת 14 בנפשי,וגם בגופי XD רק מבחינה ביולוגיות אני לצערי 12.

rox love BSM

New member
כתבתי "פאקצות" בנות 12 וחצי

לא כל בנות ה-12 וחצי הן פאקצות יש גם פאקצות בנות 14 15 17 לא משנה. פשוט רובן בגיל הזה. ~לא בכוונה לפגוע או משהו~

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחח מה למה?

כל כך הייתי רוצה שהם יבואו לפה כדי שאני אוכל לראות אותם וזה.....

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif ומצידי אפילו שיהפכו להיות כמו טוקיו אם

זה אומר שאני אזכה לראות אותם מופיעים. אתן חופרות לכן על זה שלא יהפכו להיות טוקיו, אבל מעריצות טוקיו הוטל זכו לראות את בהופעה את הלהקה האהובה עליהן. זה שווה הכל מבחינתי. ^^

kelly7i

New member
אבל תאמיני לי שזה מבאס לראות הופעה על רמה../images/Emo71.gif

עם קהל פקאצי ומושי מישי וזה.. זה הורס את כל האוירה המהנה, חוויתי על בשרי היום. ><"

sweet shir

New member
אותי זה לא מבאס. ^^

חוויתי על בשרי שערסים עושים עליי פוגו חחחחחחחחח ועדיין נהנתי כמו לודעת מה בהופעות. גם בהופעות של אומנים שאני בכלל לא אוהבת חחחחחחחחחחחחחחח אז בהופעה של מקפליי?! למי אכפת מי למה וכמה. מה אכפת לכן בכלל מי מעריץ אותם בנוסף אליכן?! התדמית שלכן?! בולשיט בעיניי.

מסכימה.

כי אחרת הם מתמסחרים עוד יותר. זה עולה להם לראש. הם הופכים להיות מגעילים. ואת יודעת שאף אחד לא ממש אוהב אותם כי הם להקה טובה, אלא בגלל איך שהם נראים. ואז ילדות קטנות בנות 13 מתחילות להשוויץ בזה שהן המעריצות הכי גדולות ונאמנות של מקפליי כשהם התחילו לשמוע אותם רק אתמול. ואז בא לך להרביץ להם ואת לא יכולה. כי את מעל 18 ויכולים להכניס אותך לכלא. XD אבל באמת. עדיף כבר שהם ישארו שם מאשר שהם יבואו לכאן.

rox love BSM

New member
XDDDD אשכרה הם מכירות רק שיר אחד שלהם

וחשות שהן מינימום החברות הכי טובות שלהם. זה מעצבן.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifתכלסססס../images/Emo45.gifאיזה מישהי פעם באה אליי

והיא ראתה שכתוב לי מקפליי על התיק... אז היא כולה כזה *מתארת את השיחה* "יאאאאא את מכירה את ההלקה מקפליי?? לא הרבה מכירים,אני מעריצה ואני מכירה הכי טוב, הם כאלה מושים וחתיכיםםם" היא הייתה בת 14 או 13 נדמה לי.. אני: "כן, הם טובים... ממש אבל" היא: "טובים? לא יודעת אני ממש אבל אוהבת את השיר star girl!!!!" אני: "איזה עוד?" היא: "אמממ וגם את down by the lake אבל זהו, הם להקה ממש טובה! וגם הם כאלה חתיכים ומתלבשים יפה.. אין עליהם" אני: "את מכירה רק 2 שירים?? מה עם האלבום השני?? כדי שתקשיבי לעוד שירים כדי להכיר אותם ממש טוב! וכדי להיות מעריצהה נהנהנה [אמרתי את זה בצורה פקאצית XDD התעצבנתי עליה מה!] ואז היא הלכה.. זה עיצבן אותי, עלק מכירה ממש טוב
בקושי מכירה 2 שירים... אררררר

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif בעכס פוסטמה XD

וקרה אסון........ בת דודה שלי פתאום אוהבת אותם.
והיא גם מדביקה את כל החברות שלה.
[כיתה ו' ><"] אח אני כבר רואה את זה מתפשט ומגיע לרמות טוקיות הוטליות XD אבל אם זה מה שיגרום להם לבוא לארץ, אז בכיף, כי לא אכפת לי מהצוציקיות שחושבות שהן מכירות אותם הכי טוב בעולם. בהופעה (XD אני חושבת רחוק) אני ארמוס אותן (מוהעהעה), אלך לשורה הראשונה, אראה את דאגי (!!!!!!!!!), ומקסימום אתעלף

rox love BSM

New member
XDD בד"כ בגיל הזה לא נשארים לאהוב

להקה להרבה זמן [לפחות מה שאני יודעת] וחוץ מזה אם עכשיו הם ישנו את הסגנון שלהם נראה לי שלילדות הקטנות קצת ירד מהם XDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחח אהא

אני התחלתי לאהוב אותם מגיל 15.. בערך.. מ-2005 ואני עדיין אוהבת, אני חושבת שכדי לאהוב להקה ולקרוא לעצמך מעריצה צריך יותר מלדעת את המילים של אחד מהשירים שלהם ולהכיר רק איזה 2 שירים ולא לדעת שיש להם 3 אלבומים כבר.. אני אוהבת את כל האלבומים, אני אוהבת את האישיות שלהם ומה שהם מייצגים והכל וכמובן שגם ללכת להופעות, אבל זה בסדר כי לא לכולם פה זה מתאפשר... אז בנות בנות 12 שמכירות את הלהקה ויודעת רק שהם כוסונים שיודעים לשיר ולא ממש שמה לב לכישרון שלהם ומכירה רק 2 שירים וחצי זה ממש ממש לא נחשב למעריצה.... אוחחח

O0NoNi0O

New member
אני אוהבת מקפליי מאיזה כיתה ו'../images/Emo6.gif

זה ממש לא נכון. ו' זה נשמע גיל קטן אבל זה לא..יש גם לבנות בנות 11-12 אישיות....

rox love BSM

New member
כן ברור,בגלל זה כתבתי

בדרך-כלל. התכוונתי כאילו בנות שאוהבות אותן רק בגלל המראה ובגלל עוד איזה 2 שירים. גם אני עדיין אוהבת להקות שהכרתי בכיתה ו' ז'

למעלה