יום עבודה פורה לצהל

גידעון1

New member
יום עבודה פורה לצהל

חיסל 20 איש: 18 מחבלים בצפון הרצועה, בהם גם חוסאם א-זהאר, בנו של בכיר החמאס מחמוד א-זהאר, ושניים נוספים שהשתייכו לחוליית יורי קסאם שירתה הערב מחאן יונס אל שדרות. אינשאללה מחר נגיע ל 30 מחבלים. ההישג עוד יותר יפה על רקע העובדה שלא נהרגו אזרחים.

גידעון1

New member
לפי מה שקראתי לא נהרג אזרח

יכול להיות שYNET טעו? מהעיתונים שאני קראתי לא הוזכר אזרח אך כאמור גם אם מת אזרח ועל כך יש צער שחף מפשע נהרג עדיין כפי שאמרת מדובר במהלך מרשים.

mike00

New member
ההישג עוד יותר מרשים מכיוון

שלא היו נפגעים לכוחות צה"ל..

mgre

New member
לא...מהמבצע אתמול...היה כתוב בוואלה

אם המידע שם אמין =/

mgre

New member
טעות שלי.הייתי בטוח היה כתוב בוואלה מאתמול

גידעון1

New member
עוד מעלילות צה"ל בקן הצרעות

מפקד פלוגות אל קודס של הג'יהאד האיסלאמי בגדה המערבית, ואליד עביידי (אבו אל-קסאם), נהרג בפעילות שב"כ וכוח דובדבן בעיירה קבטיה לא להרפות את הלחץ! כל הכבוד לכתבה

מוחמד5

New member
אבו מאהר

אם רציחתו בדם קר ע"י טיל של אבו מאהר בן ה65 בזמן שעבד בשדה שלו משמחת מישהו..אז.. שלום לאינושות

מה אפשר להוסיף.. אתה צודק!

אפשר להתווכח האם מי ששיגרו את הטיל ראו באבו מאהר מטרה לגיטימית לחיסול, אבל התוצאה לא אמורה לשמח אף אחד...

fifanowftw

New member
כן...תמיד זה ככה אצל הפלסטינים המסכנים

הם אף פעם לא מעורבים. אבו מג'ד בסה''כ עבד בשדה שלו בזמן ששיגרו 40 קסאמים משדה סמוך. צה''ל מטפל בפלשתינאים כמו בפרחים קטנים. הם צריכים להודות, כל יום להודות שהם נלחמים כנגד יהודים. כי אם היינו רוסים, אמריקאים, גרמנים, אנגלים, סעודים, מצרים, לבנונים, ירדנים, סורים, סינים, יפנים, ובקיצור, הבנתם את כוונתי-לא היה היום לא קסאם ולא פלשתין. אבל ככה זה כשאתה נלחם כנגד יהודים...אני מקווה שיום אחד עוד נלמד את הטעות שלנו

גידעון1

New member
על זה האמת גם אני לפעמים חושב

אם היינו שמים את המוסר שלנו בקופסא ופשוט מתנהגים נגד הטרור כמו שרוסיה מתנהגת הטרור החיים שלנו היו יכולים להיות הרבה יותר יפים.

AntifaJerusalem

New member
נכון מאוד

בגלל זה רוסיה כיום על סף מלחמת גזע, והיא בדרך להיות גרמניה שניה. בגלל זה רוצחים שם כל יום אנשים בעלי מראה חיצוני לא-סלאבי, ובצ'צניה כמה חיילים רוסים מתו?! בא לכם להיות נאצים? מה אני אגיד לכם, יאללה, לכו על זה - אבל על גופתי המתה.

למעלה