יום עבודה פורה לצהל

fifanowftw

New member
שר ביטחון אתה כבר לא תהיה

האם שמעת על כמות ההברחות המטורפות שעוברות לעזה? את מרחק הקסאמים שמצחזקים ומתחזקים? זה התחיל בקסאם. זה יהיה קטיושה בסופו של דבר. אתה והאחים המצריים שלך תומכים בטרור נגד ישראל, הרי זו פעולה לגיטימית נגד הטרור, אז למה למנוע מהפלשתינים להשיג נשק? וכן, לפני ההתנתקות היה הרבה יותר טוב. החמאס התחזק בצורה מטורפת, והכל, כן, הכל בגלל מטורפים כמוך

גידעון1

New member
צהל חיסל 2 פעילים שנהגו ברכב עמוס בנשק

שני פלסטינים פעילים בוועדות ההתנגדות העממית נהרגו בתקיפת רכבם על ידי חיל האוויר הערב (רביעי) באל בורייג' במרכז רצועת עזה. ככל הנראה, העבירו השניים ברכבם אמצעי לחימה ורקטות קסאם. במסגרת הפעולה המשותפת של צה"ל והשב"כ זיהה כלי טיס את הרכב, ביצע לעברו ירי וזיהה פגיעה. גורם ביטחוני מסר, כי לפי מספר הפיצוצים שנצפו לאחר הפיצוץ, ניתן לדעת כי הרכב היה עמוס בנשק. כל הכבוד! לכתבה

כל הכבוד! לחסל כמה שיותר מחבלים, יש 20 אלף

על פי דיסקין, אז יאללה לעבודה! והמשיך, כן גם אם יהרגו אזרחים, לא אשמתינו שהטרור יוצא ופועל מתוך איזורים מאוכלסים, הוא מחליט מאיפה לפעול ואנחנו נפעל היכן שהוא בוחר להיות - SIMPLE IS THAT!

Angel Of Moon

New member
סלח לי אבל,

נטורי קרתא הם לא שמאלנים ולא כלום, הם פשוט מקרה עצוב שהתדרדר על ידיי ממשלה מטומטמת. ואני רואה שאתה ממהר להשמיץ, אז תן לי לחשוף בפניך משהו - גם אני נגד פעולת צה"ל בעזה. עם כמה שכואב לי על שדרות והקסאמים, הם לא הראשונים ולא האחרונים שעוברים את זה. צה"ל פשוט ניהיו אכזריים, עד כדי כך שהם לא שמים לב את מי הם הורגים בדרך. בוקר טוב לכולם

mike00

New member
על ידי הממשלה??../images/Emo12.gif

תזכירי לי בבקשה איך הממשלה קשורה אליהם? כשנטורי קרתא הוקמו לא היתה יכולה להיות ממשלה ישראלית כי לא היתה ישראל.... תושבי שדרות ל"א הראשונים ולא האחרונים שעוברים את זה"??? המשפט הזה לא עושה טוב לפלשתינים בעזה.......אם "אין מה לעשות",ו"זה המצב" אז אולי כדאי ש"תמות נפשנו עם פלשתים"?? ביום שבו מדינת ישראל תאמין שאין יותר מה לעשות העזתים יסבלו קשות....

Angel Of Moon

New member
כן!

גם אם הם הוקמו לפני שהוקמה המדינה, המדינה לא צריכה לתת ליהודים כאלה להיות פה. אז נכון שיש הרבה שמאלנים שונאיי ישראל, לפחות לא עושים את זה כל כך בגלוי ופומבי. ומייק אולי אתה שכחת מה תושביי קריית שמונה חטפו בזמנו? הם חטפו קטיושות ולא קסאמים, טיל שהוא "טיפה" יותר רציני מקסאם. ולמה העזתים יסבלו?

mike00

New member
בואי נעשה סדר בדברים...

אם יעיפו מפה את נטורי קרתא אז יצטרכו להעיף מפה את כל העדה החרדית.... ולא רק אותם נצטרך להעיף מפה,יעיפו בעצם את כל מי שהוא נגד הציונות..... ולמה להפסיק פה? מחר ירגיזו אותנו אלה שמוכנים לזכות השיבה,מחרתיים נתעצבן על אלה שמדברים לסגת אל גבולות 48' וכו'.... אם תשאלי אותי אז מגיע להם[לכל הדוגמאות שהבאתי]לעמוד בפני משפט צבאי שכן הם מסכנים את בטחוני,אבל אף אחד לא שואל אותי אז זה לא ממש ישנה מה אני אגיד... תושבי קרית שמונה באמת סבלו קטיושות ופצ"מרים,אני זוכר שגם הלבנונים סבלו מזה..... למה העזתים יסבלו?כי כשאדם מגיע למסקנה "ששום דבר לא עוזר" אז הוא עושה את הלא ייעשה.... בפני ישראל עומדות 2 אפשרויות: 1.לתת לאירגוני הטרור את כל מה שהם מבקשים,או במילים אחרות ללמד את ילדנו לארוז מזוודות כי אנחנו צריכים לעזוב.. 2.להכנס לעזה ובאמת לטבוח בהם,מחבלים אזרחים,מכל הבא ליד.... אז למזלנו עדיין אין לנו תכניות להתפנות מהארץ הזאת,למרות כל המגבלות שאנחנו במו ידנו הטלנו על עצמנו... ולמזלם של העזתים ישראל היא מדינה שעדיין אכפת לה מה יאמרו עליה אחרת עזה היתה הופכת להיות עיר יהודית...

Ma†an

New member
ומה את עברת?

כ-ל-ו-ם אז איך יש לך זכות לדבר? איך יש בכלל לנבלה כמוך זכות לצטט משיר של קרנבריז בחתימה? לכי תקעווד במילים פשוטות. יחי צה"ל, הצבא ההומניטרי ביותר בעולם.

mike00

New member
חייב להסכים איתך.......

את אנג'ל גם אני לא כל כך אהבתי בהתחלה,זה שהיא תומכת ברצח על כבוד המשפחה חורה לי,אבל זכותה להביע את דעתה ואולי היא תלמד פה משהו חדש..... מתן,תן גז יחמאר....

גידעון1

New member
Angel לא ידעתי שמלאכים יודעים לשקר

צהל משקיע מאות מיליוני שקלים בטכנולוגיה ובמודיעין כדי למקד כמה שיותר את הפגיעה במחבלים מבלי לפגוע באזרחים. נבדוק אם צהל נהיו אכזריים: בשנת 2002-2003 על כל מחבל שנהרג, נהרג גם אזרח פלסטיני. בשנה האחרונה לעומת זאת שיעור האזרחים שנפגעו בתקיפות הללו ב-2007 עמד על כ-2%-3%. צה"ל עבר דרך ארוכה מאז הימים השחורים של 2002-2003, כשמחצית מההרוגים בתקיפות האוויריות ברצועה היו אזרחים חפים מפשע. עכשיו Angel אני רוצה לשמוע שוב את הטענה שלך האם צהל נהיה אכזרי יותר או למעשה הומני יותר? לכתבה

נטורי קרתא הם אשכרה שמאלנים

בישראל השמאלנות מוגדרת ע"י השנאה לציונות והתמיכה בטרור הערבי ולא ע"י עניינים חברתיים. מי שיותר שמאלן - יותר בוגד ואוייב כלפי מדינת ישראל, ולהיפך.

אז לפי דבריך גם יגאל עמיר לא ימני קיצוני

אלא סתם חולה נפש שהממשלה לא טיפלה יפה..תגיד את זה לכל הכתבים והפרשנים השמאלנים שמחכים ליום רצח רבין בשביל להתנגח בימין.. הם שמאל קיצוני כי הם אנטי ציונות ואנטי המדינה ואומרים להביא הכל לפלסטינים, העמדות הפוליטיות נקבעות על פי הנושאים הביטחוניים אז נוצר מצב (דיי מוזר ואירוני) שיש שמאל קיצוני שבא ממקום של פונדמנליזם דתי

למעלה