הבעיה היא שיש בו משהו לא טבעי הוא נורא מחושב ולא זורם בכלל ניתן לו בנתיים להנות מהספק ונקווה לטוב
D didush100 New member 2/7/11 #80 הבעיה היא שיש בו משהו לא טבעי הוא נורא מחושב ולא זורם בכלל ניתן לו בנתיים להנות מהספק ונקווה לטוב
D didush100 New member 2/7/11 #53 קצת מוזר הם כ"כ השקיעו בתכנית אבל שכחו להשקיע בדבר הכי חשוב קונספט וליהוק המקרה הזה של הבנים
ק קשקשה9 New member 2/7/11 #49 ../images/Emo124.gifמנהלים נא לפתוח שרשור חדש נורא מה שהולך פה הגעתי דידוש אני פה ומתעדכנת
ק קשקשה9 New member 2/7/11 #69 ../images/Emo6.gif אולי נקרא לחבר'ה? לא יודעת אולי זו רק אני אבל היו עונות שהפורום עניין יותר מהתכנית לא?
../images/Emo6.gif אולי נקרא לחבר'ה? לא יודעת אולי זו רק אני אבל היו עונות שהפורום עניין יותר מהתכנית לא?
ר רגע רק רגע Active member 2/7/11 #74 לא יודע... אני הגעתי רק בעונה האחרונה של האח...אבל אני בטוח שאת צודקת. בעונה הקודמת של "הדור הבא"... הפורום היה הרבה יותר מעניין
לא יודע... אני הגעתי רק בעונה האחרונה של האח...אבל אני בטוח שאת צודקת. בעונה הקודמת של "הדור הבא"... הפורום היה הרבה יותר מעניין
א אלי קוסטנזה New member 2/7/11 #50 כן שמעתי את איתן מספר לחברים שלו שזה לא כל כך זרם... שהוא די התאכזב שאיילת לא ממש הבינה אותו לעומק.ואת מה שהוא דיבר איתה. נו טוב איתן מחפש עומק ואנחנו מחפשים אקשן,זה מסכם את כל הסיפור בינתיים.
כן שמעתי את איתן מספר לחברים שלו שזה לא כל כך זרם... שהוא די התאכזב שאיילת לא ממש הבינה אותו לעומק.ואת מה שהוא דיבר איתה. נו טוב איתן מחפש עומק ואנחנו מחפשים אקשן,זה מסכם את כל הסיפור בינתיים.
ר רגע רק רגע Active member 2/7/11 #56 תודה על העדכון. וענבר מכרה סיפור לאיילת שאיתן בחר אותה רק בגלל שהוא מרגיש איתה ממש בנוח. איתן מחפש במקומות... עמוקים מדי.
תודה על העדכון. וענבר מכרה סיפור לאיילת שאיתן בחר אותה רק בגלל שהוא מרגיש איתה ממש בנוח. איתן מחפש במקומות... עמוקים מדי.
J JasPoint New member 2/7/11 #55 מה זה משנה? דווקא זה שינוי סביר אף אחת שם לא נראית לי בשלנית ולא היו מתפתחות מלחמות על המטבח. אין פה בעלות מסעדה שבאו לקדם את עצמן...
מה זה משנה? דווקא זה שינוי סביר אף אחת שם לא נראית לי בשלנית ולא היו מתפתחות מלחמות על המטבח. אין פה בעלות מסעדה שבאו לקדם את עצמן...
מ מיצי החתולה5 New member 2/7/11 #60 הם יודעים שהם יכולים להזמין טייק אוי כל הזמן אז בגלל זה הם מתעצלים להכין אוכל בעצמם