יום תשיעי

didush100

New member
נכון

אותי זה גם כבר לא מעניין היום בכלל לא ראיתי ממש משעמם

קשקשה9

New member
אולי די כבר עם ה../images/Emo88.gif הזה

בום בום בום אוףףףף הערתה אותי עם הדפיקות האלה
רגע ,אני עם רגל אחת בחוץ ונראה איך יתפתח מקווה לעניין..... לילה טוב

didush100

New member
גו אתי גו אתי גו אתי גו אתי../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מי הבמאי הדפוק של הדבר הזה? באמצע שיחות..

הוא קוטע את השיחות ועובר לשיחה אחרת שלא קשורה לכלום.איתן בשיחה עם אורטל בחדרו ובדיוק שהוא בא לספר לה משהו הבמאי קוטע. בן(שמזכיר לי מיום ליום את קרמר) עם העוויות פנים המצחיקות שלו בשיחה אישית עם עדי,עדי באה לומר משפט והופ הבמאי קוטע ועובר ליוני שפשוט "חולה" כל כולן בבית בעוד מחמאה ריקנית לדניאל. מה זה פה חשבתי שנפטרתי כבר מיורם זק.יש מצב שהוא העביר את הבולבול שלו לערוץ10? עוד משהו לגבי אורטל-הבחורה עובדת ועובדת קשה,בימים האחרונים,עם פרצופי הפאפי העצובים שלה,היא מצליחה הכי הרבה מהבנות להתקרב לאיתן ועדי ממש לא מרוצה מזה.ככה גם דודה אתי והתרנגולות שלה.

רגע רק רגע

Active member
הנה קיבלנו תשובה למה הבמאי העביר...

צילום מאיתן ואורטל. עפ"י "אשת הסוד" אתי, איתן ואורטל התנשקו. עם אתי אי-אפשר לדעת כלום. פעם היא לטובת זאת... ופעם לטובת האחרת. גם עם אורטל היא עשתה את שיחת "תיזהרי מהן... הן מקנאות בך".

הבמאי חתך עוד לפני כביכול ה"נשיקה".

שלא ידוע אם באמת התרחשה או לא. כי עם כל הכבוד לגברת 144 אתי,היא כבר מזדקנת ואתה יודע הראייה לא מי יודע מה. אם לא היתה נשיקה אורטל הולכת לקבל חתיכת חרם ומבטים הלילה ומחר. אבל עדיין משהו בבחורה הזו ובמידע שהיא מנסה לחלץ כל הזמן ושאילת השאלות שלה מראה על מחושבות לטעמי.גם הפרצופי פאפי ובכי לרוב ליד אנשים נראים לי מאולצים מה.

אביבוטר

New member
אתי היא שתולה של ההפקה !! אין מצב שהיו מכניסי

ם אותה הוא לא הסגנון שלו בכלל. היא פשוט יוצרת את האש כדי שיהיה עניין לתוכנית. אף נורמלית לא תבזה את עצמה ככה . לא אמיתי. ואם זה נכון מה שאני אומרת עכשיו יתחיל אש. ו

יש מצב שהיא שתולה,או לפחות מקבלת סמסים מהם.

להלהיט את האווירה.אבל לא לשכוח דבר אחד חשוב הרייטינג של ערוץ10 זה לא הרייטינג של ערוץ22. הטווח הרחב שנחשפו אליו הבובלילים הוא לא הטווח שרואה או יודע מיהי אתי חזן.ומבחינתי אתי היא הבובלילית התורנית של הדור הבא.ועינב עוד היתה טלית שכולה תכלת לעומתה מבחינת רכילות ונחשיות.

אביבוטר

New member
גם האח הגדול לא משך בשבוע הראשון והשני חכה.

גם איתן והחברים שלו יודעים שהיא שתולה. לא יכול בחורה כזאת סכסכנית בלי להתחשב ברגשו. יש מצב שאולי אורטל גם שתולה? הרי זה לא יהיה משחק הוגן כלפיה יעשו לה גיהנום. וואלה בלבלתי את עצמי. אבל אתי בטוח שתולה !!!

אתי ../images/Emo145.gifה ? לא יכול להיות,היא ה../images/Emo233.gif של..

הבית או לפחות ה
של הבית. לפחות היא משהו שם.. חחח

רגע רק רגע

Active member
חשבתי שזה מובן מאליו...

שברגע שכתוב "אתי אמרה..." הדברים הם בגדר- בערבון מוגבל. שמעתי שמי-חמצן עושים שמות באישונים... אני לא מקנא באורטל. היא כרגע מאושרת ובעננים, אבל ברגע שתצא מהחדר... יחי הגהינום! הבחורה באה לעבוד. מליון שקלים לא הולכים ברגל.

למעלה