משהו כזה גם סנו ז'אוול בסדר לעת עתה
ר רגע רק רגע Active member 5/7/11 #64 אוףףף... השידור לא עולה לי ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
ר רגע רק רגע Active member 5/7/11 #73 לא ../images/Emo46.gif בינתיים הלוגו של הוילה רץ לי על המסך אבל אני מתנחם בפרסומת שמשדרים כשמרעננים ת'מסך... פרסומת של סנו
לא ../images/Emo46.gif בינתיים הלוגו של הוילה רץ לי על המסך אבל אני מתנחם בפרסומת שמשדרים כשמרעננים ת'מסך... פרסומת של סנו
D didush100 New member 5/7/11 #74 חחחחח אני עכשיו על היכל התהילה שיחה בין אלבז לאדם על איזה מישהו לא מבינה על מי הם מדברים, נראה לי מייקל. בני מתלונן שמייקל מחרטט אותם ושהוא מכיר הרבה יותר שירים ממה שהוא אומר
חחחחח אני עכשיו על היכל התהילה שיחה בין אלבז לאדם על איזה מישהו לא מבינה על מי הם מדברים, נראה לי מייקל. בני מתלונן שמייקל מחרטט אותם ושהוא מכיר הרבה יותר שירים ממה שהוא אומר
ר רגע רק רגע Active member 5/7/11 #76 חזר ../images/Emo24.gif אני ירדתי לגמרי מההיכל... רק אומרים שני משפטים ומיד עוברים לחמישה שירים ששמענו אולי 1000 פעם יש מצב שבשתי דקות שלא הייתי מחובר... איתן עשה משהו עם אחת הבנות?
חזר ../images/Emo24.gif אני ירדתי לגמרי מההיכל... רק אומרים שני משפטים ומיד עוברים לחמישה שירים ששמענו אולי 1000 פעם יש מצב שבשתי דקות שלא הייתי מחובר... איתן עשה משהו עם אחת הבנות?
ר רגע רק רגע Active member 5/7/11 #80 איזו הפתעה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ר רגע רק רגע Active member 5/7/11 #102 תודה, צדיק ../images/Emo13.gif הסתדר לי השידור מאז, אבל אני אכניס את הלינק שלך למועדפים
ר רגע רק רגע Active member 5/7/11 #79 אליפות העולם בפיצוח גרעינים נפתחה. כרגע לינוי נמצאת בעמדת הובלה. בן דולק בעקבותיה ומצמצם פערים... הקרב צמוד צמוד.... חברים, אנחנו נצטרך פוטו-פיניש כדי לקבוע - מי סיים ראשון?
אליפות העולם בפיצוח גרעינים נפתחה. כרגע לינוי נמצאת בעמדת הובלה. בן דולק בעקבותיה ומצמצם פערים... הקרב צמוד צמוד.... חברים, אנחנו נצטרך פוטו-פיניש כדי לקבוע - מי סיים ראשון?
D didush100 New member 5/7/11 #82 השופל בפעולה יונתן לא מנהל דיאלוג אלא מונולג והרצאה אין לי סבלנות אליו
מ מיצי החתולה5 New member 5/7/11 #85 אני לא אוהבת את יונתן, כל היום עסוק בללקק לבנות ולמצוא חן בעניהן
D didush100 New member 5/7/11 #86 מסכימה../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif הוא כבר מאוס עלי עם כל הלקק הזה שלו
ק קשקשה9 New member 5/7/11 #87 היי גם אני פה../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif וגם אני לא אוהבת את יונתן
ק קשקשה9 New member 5/7/11 #89 אני יודעת?לא מתרומם ולא מתקדם אותו שיעמום חוץ מלירון שעשתה היום מיני סצינה לאיתן היא חייבת להישאר בתכנית יחד עם אתי כמובן כי בלעדיהן.......
אני יודעת?לא מתרומם ולא מתקדם אותו שיעמום חוץ מלירון שעשתה היום מיני סצינה לאיתן היא חייבת להישאר בתכנית יחד עם אתי כמובן כי בלעדיהן.......