יום תשיעי

אביבוטר

New member
אבל תראו מה קרה עכשיו כל הבית התאחד כולן

מלוכדות. חחחחחחחחחחחחח חשבו שאנחנו טמבלים.

רגע רק רגע

Active member
איחוד כזה.... ואבדנו.

חבורת "פקאצה" מבינה שאורטל גונבת ת'הצגה. החבורה הזאת לא ממש סופרת את חבורת המנודות. החיבור הוא רק למראית עין.

poli88

New member
../images/Emo58.gif מישהו יכול להגיד לי על מה ליהי וליז

מדברות? ליהי אומרת שהיא מרגישה מטומטמת כי איזה מישהי שהיא דיברה איתה עשתה משהו אנערף.. על מה מדובר?

רגע רק רגע

Active member
ליהי כנראה פלטה משהו...

בנוכחות בנות הקבוצה השניה. אינפורמציה היא מטבע יקר ערך בוילת בת-ים. הודות לעריכה "מעולה", אין לנו מספיק... אינפורמציה

האמת שמי שצבועות עכשיו זו כל החבורת בנות שם.

בסלון עכשיו. כאילו שאם מישהי מהן לא היתה מוזמנת לחדר של איתן והוא היה מנסה לנשק אותה היא לא היתה נותנת לו. ענבר ואיילת היו גם נותנות לו יותר. האגו הנשי שלהן פשוט נפגע.ואיילת וענבר מנסות לתפוס טרמפ על הבקע בחזית המחנה של אתי.זה מה שקורה עכשיו.

רגע רק רגע

Active member
שוב זרעי הפורענות שאתי שתלה במוצ"ש...

עובדים. הפעם לרעת אורטל (אישית, לא מחבב את אורטל. רודפות בצע לא עושות לי את זה). בפעם הקודמת זה קרה ללירון.

אורבך המסכן טוען שלא היה כלום,והם בכלל לא היו

באותה מיטה.כנראה שאתי חווה אילוזיות,או שנראה את האמת ביום חמישי.משום מה איתן נשמע לי יותר אמין מאתי לא יודע למה לעזאזל

רגע רק רגע

Active member
גם אני נוטה לקבל את גרסת האורבך...

למרות שהיום במשימת הפוליגרף הוכח שהוא שקרן לא קטן. אחרי מופע האימים של אתי במוצ"ש... איתן מנצח בקרב האמון בנקודות.

לא יודע אם הוא שקרן,אתה יודע פוליגרף זה לא..

אמת מוחלטת,ובהרבה מקרים רמת מתח,או בהלה\חרדה משפיעה על תוצאותיו.הוא כלי אמין אבל לא ב100%. אורבך טען אם אני לא טועה שהוא לא בגד במסגרת קשר,אלא בזמן פרידה מוסכמת,פסק זמן כמו שקוראים לזה. שים לב לדבר מעניין מאוד-הרוגע של קרן לנוכח "הבשורה" של אתי על הנשיקה הדמיונית או לא דמיונית. תראה איך היא שמחה.כאילו שהיא יודעת שמקומה מובטח בכל מקרה,או שהיא פשוט כזו לא קנאית. הרוגע של קרן לעומת האבל של ליז,איילת,ענבר ועדי די חשוד.ליז חופרת על כמה שזה מגעיל המעשה של אורטל,אבל עדי כל הזמן שואלת למה למה מגעיל? עדי פשוט בבאסה שהיא לא עשתה את המוב. עדי מסוכנת מסוכנת היא אוכלת גברים. ובן בדרך להיות ה1 שלה שם.

רגע רק רגע

Active member
ברור שפוליגרף לא נותן תשובה מוחלטת...

זאת התגובה של איתן שמטה את הכף לרעתו. אתה יודע... על ראש הגנב וגו'. מסכים איתך לעניין עדי וקרן. כבר כתבתי בעבר שרואים שהשתיים (גם אורטל) מבינות דבר או שניים במשחק המינים. הן לא פראייריות בכלל. התגובה של ליז רק מוכיחה את היותה פקאצה אמיתית. מישהי שרק חושבת שהיא משהו. איילת מאוכזת, כי היא חשבה שהעובדה שהיא נבחרה ראשונה לדייט אומרת משהו. המסכנה לא יודעת שמבחינת איתן הדייט היה זוועה. ענבר - הקנאה מובנת. אפילו מבט היא לא מקבלת

זה לא פייר מצד הבנות האחרות

שהוא שיתף את אורטל ברגשות שלו כלפי הבנות, למי הוא התחבר יותר ולמי הוא לא התחבר בכלל

Brotherholic

New member
אם יש משהו שאני באמת לא יכולה לסבול בתוכניות

ריאליטי זה כשהם שרים!!!

Brotherholic

New member
והנה לאורטל יש עוד סיבה לבכות ולהתמסכן

עכשיו איתן יחשוב שכל הבנות נגדה וירחם עליה. שחקנית גדולה

למעלה