גם נכון וברצינות?
ק קשקשה9 New member 31/7/11 #164 נועה לפי התנהלות ההפקה עד כה ,גם הם לא סגורים על עצמם אבל נראה לי שתוך כדי תנועה הם יבינו שעדיף לרצות את הקהל
נועה לפי התנהלות ההפקה עד כה ,גם הם לא סגורים על עצמם אבל נראה לי שתוך כדי תנועה הם יבינו שעדיף לרצות את הקהל
ר רגע רק רגע Active member 31/7/11 #150 לרצות את איתן זו לא בעיה... מפזרים 2 ק"ג קומפוסט ומנכשים עשבים בערוגות... והרי לך איתן מרוצה
K Klayhamn New member 31/7/11 #152 ../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif ../images/Emo6.gif
N noaxxx New member 31/7/11 #160 ../images/Emo127.gif גדול ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo97.gif
ר רגע רק רגע Active member 31/7/11 #137 ידוע ../images/Emo13.gif התייחסתי לזה בתור השערה. גם אני שיערתי
N noaxxx New member 31/7/11 #110 אני חושבת שעדי וענבר הן הבנות הכי טובות ואותנטיות בבית. בלי רוע, תחמנות וכל מיני תרגילים למיניהם.
ר רגע רק רגע Active member 31/7/11 #156 לא סיפרו לנו שבלי אתי אין צחוקים? ובכן, החבורה ישובה לה בחצר וכולם צוחקים ומבסוטים על החיים. ואיפה אתי בכל הסיפור? ישנה שנת ישרים ( ישרים?) תראו איך הדינמיקה הקבוצתית משתפרת פלאים כשאתי לא נמצאת בסביבה.
לא סיפרו לנו שבלי אתי אין צחוקים? ובכן, החבורה ישובה לה בחצר וכולם צוחקים ומבסוטים על החיים. ואיפה אתי בכל הסיפור? ישנה שנת ישרים ( ישרים?) תראו איך הדינמיקה הקבוצתית משתפרת פלאים כשאתי לא נמצאת בסביבה.
N noaxxx New member 31/7/11 #162 ../images/Emo45.gif זו בדיוק הטענה שלי כבר שבועיים, אפשר להסתדר מצויין בלעדיה, היא סתם מפריעה ומשתלטת
../images/Emo45.gif זו בדיוק הטענה שלי כבר שבועיים, אפשר להסתדר מצויין בלעדיה, היא סתם מפריעה ומשתלטת
ק קשקשה9 New member 31/7/11 #166 ברור.....לכל אחד שם יש תחליף ואחרי כל מודח נוצרת דינמיקה חדשה ומעניינת