יוני לאורטל: אתי היא הבן אדם הכי חשוב לי בבית

easternstar

New member
את חושבת? פתאום נעשתה מתוחכת?

עד עכשיו לא חשדתי בעדי בחוכמת יתר. נראה..

קשקשה9

New member
לא נחש בכלל ,כנראה שהתעשתה אחרי

הנפילה הגדולה והבינה שהיא במישחק ואם היא רוצה להישאר אז היא חייבת להילחם וזו הדרך שלה בעיני עדי לא תמימה ,לא טיפשה,ולא בוחלת בשום אמצעי כדי להישאר במישחק אני לא בטוחה שהיא רוצה את בן כמו שהיא מציגה אלא כברירת מחדל אחרי שאיתן פסל אותה

Klayhamn

New member
לא מסכים

היא הלכה על בן עוד קודם, רק שהיא הייתה מוחמאת כנראה והשתעשעה ברעיון שהיא יכולה גם להשיג את איתן (וכנראה גם הרגשיה שהיא צריכה, כדי "לנצח"). אני לא רואה בה את ה-"תחכום" וה-"ערמומיות" שאת מייחסת לה.

קשקשה9

New member
מהתחלה עדי רצתה את איתן והיתה כולה בעניין שלו

בדייט איתן אמר לה שכשניכנסה לוילה הוא אמר וואו איך היא נראית טוב וראו שעדי בעננים מתום הדייט איתן פסל אותה ולא התייחס ואז לילה אחד בן והיא ישבו בגינה והיא בכתה לו עם דמעות על מר גורלה ובן אמר לה שקשה לו עם דמעות של בחורה זו לדעתי היתה נקודת המיפנה אצל עדי שהנה יש כאן הזדמנות פז לא בטוחה שערמומיות אבל בהחלט ניצול חלון הזדמנויות-לגיטימי במשחק הזמן יראה אם אני צודקת

Klayhamn

New member
זהו שהבעיה עם הפורמט של התוכנית

הוא שלא בטוח שאפילו הזמן יראה שאנחנו צודקים... אבל אני מאוד מקווה שנקבל בסוף תשובות לכל השאלות הפתוחות אני מסכים שהיא לא רצתה את בן לפני שנדחתה ע"י איתן, אבל היא כן רצתה אותו לפני שהייתה מועמדת להדחה (ולפני שהייתה לה סיבה אמיתית לדאוג, כביכול)

קשקשה9

New member
חחח כן תוך כדי שליחה חשבתי שיש סיכוי גדול

שהיא כבר לא תהייה השבוע אני מקווה שהיא תישאר כדי שנראה איך יתפתח ההמשך אולי היא לא מועמדת בהמלצת גב

Klayhamn

New member
איך הגעת למסקנה?

בגלל שכולן מועמדות? אולי ההצבעה תהיה כרגיל - ופשוט יהיו 2 חסינות?

Klayhamn

New member
בלי אס אמ אסים = פחות כסף

במצב הרייטינג שלהם קשה לי להאמין שיעשו דבר כזה

רגע רק רגע

Active member
לא מסקנה...

אנחנו משחקים במשחק ההשערות
אם שתיים חסינות וכל השאר לא... אזי מי שתקבל את מספר ה-SMSים הנמוך- תודח מיידית.

Klayhamn

New member
אה

זה יכול להיות, אבל מהלך כזה יעיף את ליז כנראה (אלא אם כן היא חסינה)

noaxxx

New member
הכל תלוי ב.. מה יותר חשוב להפקה..

לרצות את איתן או לרצות את הקהל. ברור שזה דבר והיפוכו...

למעלה